ĽUDIA PORAĎTE stuck_out_tongue:ÁČI SA MI JEDEN CHALAN.VIDÍM HO KAZDY DEŇ AJ VIEM AKO SA VOLÁ ALE ON NEVIE ANI AKO SA VOLÁM VELMI SA MI SA MI PÁČI ALE NEVIEM ČO MÁM ROBIŤ. Ozvať by sa bolo blbe
noo asi by bolo najlepsie sa mu prihovorit... samozrejme nie hned s fleku ...ale pri nejakej vhodnej prilezitosti....... popripade vies ako ak ho nejake tvoje kamosky alebo kamosi poznaju ak tak nech vas predstavie niekedy ..... a ked ho vidas kazdy den to chodite do rovnakej skoly?
inac neznasam tokio hotel.... dost divna hudba... ak sa to vobec da nazvat hudbou... co asi nie?....... nechces presedlat na iny styl?... vies ako zbytocne si nicis sluch?
OOOO, co mas robit? Tu uz nepomoze asi nist...Skus ho potknut, bachnut kladivom, alebo nieco podobne, ked sa ti oslovit ho zda blbe, ked on ani netusi ze si a ked v spojitosti s takymto pripadom pouzivas to vzacne a krehke slovo "laska"...HOWG!
kura do pice aj so zenami........ ma tu jebne asi.... OZVAT BY SA BOLO BLBE..... ty si blba.... kokoooooos.... chces cakat kym to urobi on ? no boha idem spat radsej toto je jaka jebnutost...
pre ostatnych: PAMATAJTE.... OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE
ja neviem , kolko mas rokov , ale neuraz sa , povedala by som , ze okolo 12...taketo reci som mala aj ja , ked som bola mala , ale neskor pochopis , ze svoju lasku stretnes uplne nahodne a nebude vyzerat podla tvojich vysnenych predstav , no bude to skutocna laska.moja rada znie,bud sa mu prihovor a nieco s tym urob , len necaj na neho , lebo by si sa nacakala mozno aj do dochodku...toto su uplne detske veci...zaklad je komunikacia a nie vzhlad...tak ahoj a nech ti to vide...
Urob vseliake blbosti okolo neho napr.: Vedla neho zhod veci, potom to NAHODOU spolu pozbierate. Podknes sa a spadnes mu do ruk. Zober si von psika*(maleho, alebo macku, alebo hocico. Proste nech je to male zviera), ukaz kazdemu a ked sa dostanes k nemu tak sa ho spytaj ci ho nechce pohladkat, potom sa mu opytaj na meno(aj ked uz vies).
Hociake blbosti vimyslaj. Skus zahrat nevinuu baranku. Kazda tvoja akcia musi skonci s tym ze on bude tvoj "hrdina"!
Ked ti je blbe ozvat sa, tak sa musis zmierit s tym, že hoc ho budeš vidieť každý deň a bude sa ti strašne páčiť, tak on nebude vedieť ani ako sa voláš ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pre ostatnych: PAMATAJTE.... OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE OZVAT BY SA BOLO BLBE
Urob vseliake blbosti okolo neho napr.: Vedla neho zhod veci, potom to NAHODOU spolu pozbierate. Podknes sa a spadnes mu do ruk. Zober si von psika*(maleho, alebo macku, alebo hocico. Proste nech je to male zviera), ukaz kazdemu a ked sa dostanes k nemu tak sa ho spytaj ci ho nechce pohladkat, potom sa mu opytaj na meno(aj ked uz vies).
Hociake blbosti vimyslaj. Skus zahrat nevinuu baranku. Kazda tvoja akcia musi skonci s tym ze on bude tvoj "hrdina"!