Tajná polícia, akčný život? Alebo len nekonečná nuda?
Čo si myslíte o tajných službách? Žijú taký nebezpečný život alebo je všetko naopak a nič sa tam nedeje? Ako celkovo hodnotíte takéto inštitúcie? Sú potrebné alebo je to len vyhadzovanie rozpočtu von z okna? Ako vyzerajú? Sú namakaní vrahovia alebo len ne
Dávajte si bacha čo poviete, tajní sú úplne všade. Minulý týždeň som sa takto pri jednom obchode preriekol a už tasili preukazy. Fakt, takí ludia, že to by som nikdy nepovedal.
na Slovensku nazvať SIS tajnou službou je ako nazvať trpaslíka obrom. Takže na Slovensku určite nuda. Ale povedzme taká FBI alebo KGB či MI6 môže byť sranda
@weeeman a to by si neveril ako je slovenský internet sledovaný A to si fakt nikto neuvedomuje a aj by tomu málokto veril. Ja odkedy to viem som normálne paranoidný.
Nie je to až taká sranda. Tu každý každého pozná a aj keď sa na okamih zdá, že by sa malo to či ono ísť poriešiť, ktosi spomenie, že však to je jeho bratranec/synovec/bývalý spolužiak a zasa sa nič nemôže podniknúť, len ukázať zelená.
@semhamforas tak toto by ma fakt zaujímalo, keď máš čas napíš do TS. Alebo sa radšej stretnime niekde v noci na parkovisku a vytiahneme z mobilov baterky Radšej paranoidný ako mŕtvy no nie?
Ale fakt som kukal ako magor, takí dvaja, že vyzerali ako keby práve došli z výkonu trestu a keď vytiahli preukazy normálne mi to ani mozog nebral.
No povedzme že napr. britská tajná služba za druhej svetovej vojny vyberala špeciálne ľudí s výškou max. 170 cm a aby vypadali ako nuly, chodili ako žebráci - a kupodivu sa too ujalo a bolo to dosť účinné, na rovinu vačšina ľudí si skôr všimne že ho sleduje dvojica holohlavých búchačov v BMW ale už si nevšimne sedláka v montérkach....
tak ti poviem čo si o tom myslím: sú to platený ľudia ktorý robia pre tých ktorý nevedia čo s peniazmi a spoločnosti to vo veľkom, veľmi veľkom percente nič neprinesie
@onetouch nebolo to nič vážne, kupovali odo mňa niečo a ja som sa trošku preriekol na adresu polície a potom druhý krát keď som sa zmienil o právach polície, tak obidvaja vytasili preukazy a začali mi to vysvetlovať Dobre, že som sa preriekol len v takej drobnosti, čo sa dala zakecať... Až potom som si uvedomil, že šak na slovensku je jeden poliš na nejakých 250 - 300 ľudí, takže je celkom veľká pravdepodobnosť na nejakého v civile naraziť, treba dávať bacha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale fakt som kukal ako magor, takí dvaja, že vyzerali ako keby práve došli z výkonu trestu a keď vytiahli preukazy normálne mi to ani mozog nebral.