inak ludia neviem ako vam ale mne ide to tajne cislo tak nesmierne pomali az je mi doplacu ja neviem ci si tu zomna robi niekdo srandu ze sa mi nezviha tak ako ostatnym :p
tomasko bez urazky nemyslim to tak ze mi to robis naschval :p
ale vazne jako to
@djkenny ja som regnuta asi 26.10 ale to som tu bola len dva krat asi, a potom az o mesiac 25.11. cca som toto zacala ppouzivat a som zavisla ...cize som to dva mesiace....ale regnuta tri...a tajne cislo mam 600 cca
@krutafunebracka no dole kde mas na webke ze prihlasena vtedy a vtedy regnuta vtedy a vtedy mas "tajne cislo 66(napr.) a ked mas nad 100 myslim si "Hladas cestu", potom "Na dobrej ceste" potom "Kliciace semienko", potom asi kvietok....kukni si to a malo by tam byt malym ze "co su to statusy a tituly" tak klikni a tam ta da na tomasov clanok o tom
@lvanka mas webku profil a vlavo pod ftokou mas kadejake chujoviny tak chod dole dole....a tam mas ze prihlaseny....a zyrazni si to mysou a malo by ti ukazat
ale ludia to je takne cislo to sa nehovvori !
tajne by malo ostat tajnym ja sa tu len stazujem preco mi ide tak neuveitelne pomali a ci mi este daju extremni prechot zo semienka na stonku namiesto kvetinky
ludia no poviete mi pricinu moju ? jak madar pise
ale ne ale dufam ze nubudem jediny kdo bude mat este po semienku aj stonku lebo fakt tu porobim bordel
co ti sibe? Po semienku je kvietok A nerob paniku , cisla sa menia podla roznych faktorov, navstevnost, caste prihlasenie, publikovanie, oblubenost atd ... ma to vela aspektov ... a hranice pre zmenu statusov sa neustale dvihaju ... ked sa statusy spustili , so svojim TC by som uz mala vyssi status ako mam teraz .. tak hlavu hore... statusy su len spestrenie .. pisat a chodit na birdz mas preto ze v tom vidis zmysel xD
no ale mna bude chcet niekdo nas*at tak ma daju este stonkou ja som su stale :p stale som aktyvny a nieco hodnotim a pisem a aj stale niekdo mna a oblubenost myslim ze stym problem tiez nemam
Nemôžeš chcieť že ti tajné číslo porastie do horibilných hodnôt zo dňa na deň. Musíš sa snažiť, byť akt´viny a ono pomaličky porastie. Treba len vyčkať.
@pawlo ja viem ja som aktyvny stale @insomnya je svedok tomu ze som tu bol vcera cemu noc sme si pisali az neviem dokedy btw okolo 7 rana este stale ohladom programovania :p a pawlo ja viem co vidim ako rastie ostatnym a ako mne a ide oto ze som tu taky "pohode cloviecik" a stale som len tupe semienko birdzu :p
@djkenny - Skús si pozrieť o koľko sa ti zvýši tajné číslo za jeden deň. Potom mi to napíš a porovnáme z mojim. Možno to bude len tým že si ešte krátko na BIRDZíku - ako hovorím všetko chce len čas a čas - a všetko bude.
este pred mesiacom som mal 3 tajneho cisla za den a to mi 3 baby okomentovali par foto dal som video blog aj blog aj som pisal do for a aj som mal forum z 200 prispevkami a na konci dna som odchadzal z tajnim cislom o 3 viac teraz to ide kusom viac ale stale asi oproti ostatnym nic a som tu vise roka
@djkenny - skús sa správať úchylne, šialene a ako posledný primitívny blbec - v poslednom čase mám také skúsenosti že práve ich si ľudia najviac prezerajú
mne prezeranie nic neridava ja neviem ja ako mam aj blby metabolizmus na priberanie svlstva mam aj blby mechanizmus na pridavanie tajneho cisla...jakoze som tu dlksie nez ty a nejsom ani len ten kvietok birdzu jako keby som tu vazne nic neznamenal
@djkenny - Fakt neviem čo na to povedať - skús napísať šéfovi - nech sa pozrie do logov - či nie je niekde chyba - aspoň budeš mať istotu. Inak za deň o tri je dosť málo
@pawlo to bolo davnejsie ale aj teraz to neni nejake extra a to som brutalne vtedy chodil od diskusie k diskusii vtedy som bol zhruba 6 hodin na birzdi bez prestavky a makal a makal a robil vsetko co sa dalo a mal som vtedy 3 body to ma vtedy dostalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
nie je tajne cislo pocet kliknuti na teba?
ja som myslela ze je to kolkokrat na teba ini klikli a kukali si ta....
to tajne cislo je podla mna picovina ale ked chces tak ja ti dam vsetky svoje tajne cisla a aj vreckovy aby si si utrel slzy
prejdite tam dole mysou
tam kde je "prihlaseny...."
tajne by malo ostat tajnym ja sa tu len stazujem preco mi ide tak neuveitelne pomali a ci mi este daju extremni prechot zo semienka na stonku namiesto kvetinky
ale ne ale dufam ze nubudem jediny kdo bude mat este po semienku aj stonku lebo fakt tu porobim bordel
@48 tak ty si na dobrej ceste to mas dobre ale ja som tupe semienko