Ahojte, muži, táto otázka smeruje na vás. Zaujíma ma, čo si doma pustíte, keď tam nikto nie je. Alebo aj je, nezáleží. Al Bano a Romina Power, Paul Anka, Sinatra, Bobby Vinton, Perry Como i čokoľvek iné. Čo je vaše secret pleasure?
Na pár osobných výnimiek to isté, čo pridám sem. Keď nie som sám a mám možnosť výberu, asi hlavne v aute, snažím sa trochu brať ohľad na okolie, aspoň žánrovo.
rád si v poslednom čase vypočujem cover od "Alina Gingertail" , má veľa videí na youtube.
ale neviem, nikdy mi nezáležalo nad tým, že to niekto iný počuje
...možne The Exploited som si nepustil medzi ľuďmi len tak. Či niečo podobné, ale aj to so občas normálne počúval.
To sa nedá presne povedať. Nepočúvam hudbu podľa žánru alebo interpreta ale len podľa toho, či ma konkrétna pesnička niečím osloví. Môže to byť hudba pre staré ženy, pre štamgastov, pre gayov, drevorubačov, pre deti..., hocičo na svete, ak sa mi to páči, tak si to púšťam, je jedno o akú bizarnosť sa jedná.
Z takých čo by na mňa asi ľudia nepovedali tak asi t.A.t.u, Lily Allen (iba tie stare veci), Dido, The Marias, Kaleida, Tessa Violet... A vlastne to nie je ani guilty pleasure, podľa mňa je to super hudba
To čo pridávam sem. Vlastne všetko a nie len hudbu. Nikto ma tu nepozná, nemám tu s nikým nejaký blízky vzťah a preto nemusím mať strach z toho byť videný taký aký som... Je pre mňa ťažká vec. Je to taký risk. To, že ľuďom povedzme ukážem, kým v skutočnosti som... A tá šanca, že budem odmietnutý...
Tiež to, čo pridávam tu a všetkých týchto interpretov, ktorí sa možno už viackrát zopakovali. Mám veľmi rád všeobecne rock (hlavne starý) a staršiu hudbu najviac. Aj Al Bana a Rominu Power si vypočujem, hlavne Felicitu a Sara Perche Ti Amo (prečo nie?!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale neviem, nikdy mi nezáležalo nad tým, že to niekto iný počuje
...možne The Exploited som si nepustil medzi ľuďmi len tak. Či niečo podobné, ale aj to so občas normálne počúval.
Ale vlastne asi CZ/SK hiphop si zvyknem pustit, s tym ma inak vsade hned vypiskaju
A ďalšie metalové a death metalové jeby