Nuz a doslo na moje slova. Podviedli ma, a napriek dohode sli na na VideoA1.sk a VideoTube.sk, odtial odisli a vratili sa na BIRDZ.SK, kde mali konecnce divakov. Potom si arogantny reziser, vymyslel ze uz nas nechcu, a ze odchadzaju (a ze ma zazaluje, neviem za co, lebo kazdy den mal iny dovod), potom sli na Masmedialka TV (vysokoskolska univerzitna tv Presovskej univerzity, a tam ani nejak nezacali, len mi ich sef forwardol mail, ze aj na neho idu podat trestne oznamenie), potom zacali uploadovat videa na JOJ.sk, a nakoniec zakotvili na blog.sme.sk, kde im dakto do diskusie pod 2. cast napisal, ze maju napisat mne, do Birdz, ze jedine tu najdu divakov... No a su tu ....
Je smutne, ze ten ich megaserial, ktory som s takou radostou zo zaciatku propagoval skoncil tak, ze sa vtieraju do diskusii a musia spamovat weby (ktore oni sami predtym prijali, oklamali, podviedli, prosili o navrat, potom arogantne vypovedali spolupracu, vyhrazali sa, ohovarali (kde je dokumentarny film Skutocna pravda o BIRDZ?) a zrazu su spat a spamuju forum...
TOTO FAKT UZ NEMA UROVEN. Strcte si cele svoje Tajomstvo do zadku
aj ti divaci na birdze pozeravali tajomstvo len viacmenej "na zasmiatie" a nikto to nemohol brat vazne, pretoze ten pribeh nemal ani hlavu ani patu ani kvalitu ani vykony ani kokot.
inak toto toto som nepisal ako mbm team ale ako sukromna osoba... takze neobvinujte nikoho viac ako mna ok?? ale nariek tomu som zistil, to co som chcel... ze aj ked mnoho ludi na to nadava, tak u 25 tich ludi to vyvolalo ohlas...aj ked negativny...no ale ucel to splnilo...podla mna (Matusa Gavlaka, nie MBM produktions!) na birdze sa nic lepsie ako tajomstvo tak skoro nemihne, ved uz aj ta birdz tv krachla...sak tam nie je co davat... je sice pravda ze som ponukal tomasovi nejaky moj sukromny projekt v slabej chvilke ked to s Tajomstvom bolo na rozpad...ale no nakoniec som sa nedokopal k tomu aby som to odoslal postou...kedze som lenivy....no myslim ze som urobil dobre...lebo deticky nevedia nejako ocenit kvalitu ked tam nehra Brat Pit, orlando bloom, alebo niekto z tych zvlastnych ludi...od tomasa sa mi zda trosku neferove ze ako to tu na to nakydal...myslim ze seriozne vystupovanie by malo ostat medzi 4 stenami a nevlacit to vonku....tento jeho postoj je podla mna detinsky...isty cas sa tak prezentoval aj MBM team no nastastie ich uz to preslo. A problemy si vybavuju medzi sebou. a ani pravnikmi sa uz nevyhrazaju
Strasne sa mi paci, ze pride nejaky amater, zoberie kameru, troch kamaratov, ktory ani len prizvuk nevedia odstranit, natocia 100minut nejakej sracky, co slovo "dramaturgia" ani zialky nepoculo a uz ide nieco hovorit o tom, ze BTV tu nebude mat nic lepsie... Lebo ono to vie stisnut cerveny gombik na kamere a mysou za kompom pohnut Este tie keci o KVALITE
A potom. Uvedomujes si, ze ako ty si neskutocne series do huby s tym co pises?
O akej Tomasovej neserioznosti hovoris? Uvedomujes si vobec, ze co porobilo MBM? Kokotov zo seba a pokracujete bajecne...
Tu ti slubujem, ze BTV vyprodukuje x krat lepsi obsah ako vase oné... Tajomstvo. Kde sa deti hraju na mafianov.
ok, beriem tvoj nazor, a cim si ako seriem do huby?? No tak ta bereim za slovo ze birz yprodukuje lepsi serial mooc sa nanho tesim a som zvedavy...ano stlacit cervenu je mooc jednoduche..a le vymysliet veci okolo toho da zabrat, prajem ti zeby si si to vyskusal co to obnasa...
vas zapal do tajomstva je super, super, ze nieco robite, ze sa snazite, to je ozaj oceneniahodne, pretoze nie kazdy ma na to aby sa k tomu vobec odhodlal... ale skuste sa na to pozriet nestranne a objektivne a mozno pochopite tie negativne komentare... je mi jedno kto tam hra, aj keby tam hral samotny robert de niro, tie vykony su proste zle, mam sa z nich poskladat na traktor a krmit vas sladkymi recami, ake je to uzasne? Tie herecke vykony a cela zapletka je proste zla, aj keby ste mali dokonale technicke vybavenie a neviem co, chcelo by to vela vela hodin herectva a lepsich scenaristov, aby sa to realne dalo pochvalit... ste kreativni, super, ale mali ste tu kreativitu vrazit do nejakej rozumnejsej historky, ako zapletat 17 rocne decka do mafianskych historiek... ved to oci vyraza, aka je to hlupost... ved ti neherci sa prakticky dostavaju do narocnych scen, ktore na zaklade svojich zivotnych skusenosti atd ani nemozu dobre zahrat... a inak take detaily ako chloroform vo flasi od sprite a robotnik na stavbe trieskajuci kladivom do zeleznej tyce len tak bez zmyslu, o tom ani nehovorim...
dobry napad spravit serial, ale ako sam hovoris, je to tazke... asi si treba najskor zosumarizovat, ci na to vobec mam...
Gavli: ako si seres do huby? Tym ze hovoris o serioznom pristupe, pricom ten vas bol absolutne stupidny a detinsky. Jedine co Tomas spravil bolo, ze s tym vysiel na verejnost respektive napisal preco tajomstvo na birdz tv skoncilo pricom napisal aj vas pristup. Medzi nami ja sa cudujem, ze to s takym pristupom tak dlho vydrzal...
Co sa tyka birdz tv myslim, ze ta sa este len rozbehne. Ano bola spustene zrejme priskoro, ale to sa da napravit a ja pevne verim, ze to bude klapat.
A co sa tyka kvality. Nepotrebujem tam hollywoodsku smotanku a rozpocet v desiatkach milionov. Staci ti dobry kolektiv a hlavne chut. Pozri si napriklad take Stiny Abadanu co robili cesi neboli to sice nastrocne deti ale tak isto to bol viac menej amatersky projekt popripade ine filmy z ich produkcie.
Problemom vasho tajomstva bolo, ze ste dali pribeh ktory sa tam absolutne nehodil a kulisy tiez neboli zvolene najstastnejsie a film vyznieval komicky (a nezachranil by to ani vyssie spominany orlando bloom). Keby ste zvolili iny scenar nieco co sa viac hodi na "teenage" boli by to minimalne o 70%lepsie. A aby som ti usetril otazku aspon z casti, tak iny scenar by sa mohol tykat VS a zivota mladych ludi celkovo.
» tajomstvo.eu/?p=91... precitajte si uz konecne toto aby ste pochopili ze to nemal byt serial o teenageroch preto onich nieje a netrepne stale ze deti sa nemozu hrat na mafianov bo vam daco poviem sa pozrite na seba sa aj stavim ze tristvrtka z vas chodi kazdy vecer domov schlastana aa fajci marisku a neviem co este aaa zapnite si televize niekedy a sa pozriet kolko mafijanskych zasranov zije na slovensku aa este raz mi potom povedzte ze deti sa hraju na mafijanov aaaa dalej dajte pokoj zo scenarom tocime serial preto ze chceme robime si scenar a vsetko ako chceme mi sme amatery tak preco ma vyzerat scenar ako keby ho napisal neviem aky profesional je to nas serial a nie uspesnych dospelich scenaristov je najlepsie ked sa clovek uci na vlastnych chybach potom si ich aspon pameta ako keby sa stale o vas mali strat neaky dospely alebo neviem kto co sa dotoho rozumie a neviem co je to nase ak nechcete nepozerajte a ak chcete nehovorim mozte nam napista co sa vam nepaci mi to akceptujeme a myslime na rady ktore nam niekto dava ale nekidajte nanas mi nekydame navas je to nas serial a budeme si ho robit mi aaaa aby som dodal ak chcete okomentovat co som teraz napisal tak komentare venujte mojmu menu a nie mbm teamu lebo to pisem ja a nie mbm tm s tymto clankom mbmtm nema nic spolocne..................aaa gavli nazdar zdravim ta jak zijes?
ja osobne som nekydala ale napisala konstruktivnu kritiku, moj subjektivny nazor a ty ako osoba na to reagujes dost agresivne, takze neviem ci poznamka, ze to akceptujete asi nie je zrovna na mieste...
a postoj "je to nas serial a budeme si ho robit my" na mna posobi ako "to je moja babika a ja si ju obleciem ako ja chcem"
a to obvinovanie, akoze chodime schlastani a sfajceni - nie, to vobec nie je kydanie, aaale kdeze nemal to byt serial o teenageroch, ale teenageri tam hraju, tak co hraju, dospelych? Nebud smiesny...
okej pardon, az teraz som si to precitala... videla som 4 casti tajomstva(3 a 4 som nevidela) a tie ulohy mi prilis site na mieru nepripadaju... to ze sa dieta hra na pokemona je trochu ine akoze 17 rocny niekto, unesie dalsieho 17 rocneho niekoho, pricom ho uspi chloroformom, dalsi 17rocny niekto ho ohrozuje zbranou a tak dalej a tak dalej...
mne sa celkova pointa tajomstva paci (akoze vsetci chcu ten kufrik, v ktorom je iste tajomstvo), len je to pre mna namet, ktory sa hodi do sveta dospelych...
Keuska : Tusim sa pomalicky ale isto zaciname chapat. Ano niektore veci su prehnane (napr. ta zbarn) ale keby si sledovala dalej (co si nespravila lebo ta to nezaujalo) tak by si zistila ze vo flasi nebol chloroform, ze aj ta zbran mala svoju presnu pricinu atd ...
Ad 34: dost si protirecis, najskor vsetkych zdrbes ze povedali svoj nazor aj ked negativny a potom povies ze kritika je OK??? Zvysok uz povedala keuska
Ad 37: no problem je ten, ze prve casti nezaujali a teda sa nikto alebo takmer nikto nedopracoval k pointe a vysledok ste si precitali vyssie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
idem mrknut
poslednou dobou som mal malo dovodov na poriadnu srandu
Na birdze je zakazana reklamna propaganda
Cize co s tymto forom urobime?
nechaj nas vyburit sa
možno kuknem aj nové diely
Je smutne, ze ten ich megaserial, ktory som s takou radostou zo zaciatku propagoval skoncil tak, ze sa vtieraju do diskusii a musia spamovat weby (ktore oni sami predtym prijali, oklamali, podviedli, prosili o navrat, potom arogantne vypovedali spolupracu, vyhrazali sa, ohovarali (kde je dokumentarny film Skutocna pravda o BIRDZ?) a zrazu su spat a spamuju forum...
TOTO FAKT UZ NEMA UROVEN. Strcte si cele svoje Tajomstvo do zadku
u koho je oblubene? u rocnych deti, ktore sa este nemozu branit?
s laskou katarina
*peace*
Zlata kocka moze byt aj osrana, stale to bude zlato, hovno moze byt aj pozlatene, stale to bude hovno
neberte si to nikto osobne
A potom. Uvedomujes si, ze ako ty si neskutocne series do huby s tym co pises?
O akej Tomasovej neserioznosti hovoris? Uvedomujes si vobec, ze co porobilo MBM? Kokotov zo seba a pokracujete bajecne...
Tu ti slubujem, ze BTV vyprodukuje x krat lepsi obsah ako vase oné... Tajomstvo. Kde sa deti hraju na mafianov.
No a teraz si nasral tigra Pojde po tebe cela ZOO
dobry napad spravit serial, ale ako sam hovoris, je to tazke... asi si treba najskor zosumarizovat, ci na to vobec mam...
Co sa tyka birdz tv myslim, ze ta sa este len rozbehne. Ano bola spustene zrejme priskoro, ale to sa da napravit a ja pevne verim, ze to bude klapat.
A co sa tyka kvality. Nepotrebujem tam hollywoodsku smotanku a rozpocet v desiatkach milionov. Staci ti dobry kolektiv a hlavne chut. Pozri si napriklad take Stiny Abadanu co robili cesi neboli to sice nastrocne deti ale tak isto to bol viac menej amatersky projekt popripade ine filmy z ich produkcie.
Problemom vasho tajomstva bolo, ze ste dali pribeh ktory sa tam absolutne nehodil a kulisy tiez neboli zvolene najstastnejsie a film vyznieval komicky (a nezachranil by to ani vyssie spominany orlando bloom). Keby ste zvolili iny scenar nieco co sa viac hodi na "teenage" boli by to minimalne o 70%lepsie. A aby som ti usetril otazku aspon z casti, tak iny scenar by sa mohol tykat VS a zivota mladych ludi celkovo.
a postoj "je to nas serial a budeme si ho robit my" na mna posobi ako "to je moja babika a ja si ju obleciem ako ja chcem"
a to obvinovanie, akoze chodime schlastani a sfajceni - nie, to vobec nie je kydanie, aaale kdeze nemal to byt serial o teenageroch, ale teenageri tam hraju, tak co hraju, dospelych? Nebud smiesny...
a to je asi tak vsetko
mne sa celkova pointa tajomstva paci (akoze vsetci chcu ten kufrik, v ktorom je iste tajomstvo), len je to pre mna namet, ktory sa hodi do sveta dospelych...
Ad 37: no problem je ten, ze prve casti nezaujali a teda sa nikto alebo takmer nikto nedopracoval k pointe a vysledok ste si precitali vyssie...