jasne amam aj o tom knihu,no nieco na tom pravdy bude,no teda pre man to nebolo az take velke tajomstvo no ale pre tych co nevedia abo neveria takym veciam tak hej
videl som to pred pár dňami a je to super pravdivé odporúčil by som to každému, ale najviac sa to hodí len takým ľuďom, ktorí sú tzv. openminded, resp. freeminded lebo nejaký zarytý pesimista si do smrti bude hudieť svoje
videl osm ot, najprv mi to bolo ťažké pochopiť, keď osm to pochopil, kus z otho som si zobral k srdcu a snažím sa to plniť, a ono to fakt funguje ... a som presvedčený že ak by som to dodržiaval úplne podarí sa mi toho ešte viac ...
Videla som, a nejako ma ten ultrabombastický štýl podania neoslovil..Netvrdím, že by to nemohlo fungovať, no ale..
Som dostatočne odtrhnutá od reality aj bez toho, aby som si dve hodiny denne predstavovala, že už mám, to čo chcem, a pozitívne myslenie je nad moje sily.
Tajomstvo je tá najväčšia kravina o ktorej som za celý svoj život počula... Výmysel nejakého hlúpeho sektárskeho chuja, ktorý sa snaží svojím nadpozemským vnímaním reality zmanipulovať všetkých okolo... Podľa mňa to vôbec nie je pre slabšie povahy, mojej kamoške z toho úplne drblo a už pomaly nedokáže vnímať realitu... Ak som niekedy mala chuť páliť knihu, tak by som nepálila Twilight ani žiaden podobný gýč, ale práve blbé The Secret! :-!
@12 absolutne suhlasim, teda az na to palenie knih...
tiez mam pocit ze je to vyplod nejakej sekty, ktora takto oblbuje ludi... ved uz len to, ze na zaciatku filmu hovoria o myslienke, ktora uuuuuuuplne staci a treba na nu stale mysliet, aby sa stala skutocnost... o nejakych 10 minut je uz potrebne, aby to bola nejako zhmotnena myslienka (napr. ten obrazok bicykla ci coho) a o dalsich 10 minut tam uz ani rec o myslienke nebola ale len o potrebe toho ako to coho sa ta povodna myslienka tykala musi byt fyzicky zhmotnene... nehovoriac o tom akym sposobom ten film natocili... miestami som priam zaspaval... jedina dobra scena bola o tom cloveku co bol v nemocnici a slubil si, ze do vianoc odtial odide... a aj to povazujem za nehorazne ako mozu chut zit a skutocnu ludsku silu pouzit na propagandu takejto p... cely film naozaj viac ako manipuluje slabsie povahy... nehovoriac ze moja zbierka knih - slepacia polievka pre dusu - sa presunula na najvyssiu policku v kniznici, pretoze autor co sa da na propagaciu niecoho takehoto nahovorit si viac nezasluzi moju pozornost... a ku knihe The Secret - naozaj nechapem ako sa mohla stat bestsellerom... jedna a ta ista veta povedana vzdy inak...
tusim som niekomu vcera/predvcerom na to pisal koment na webku/blog/stav?? niekde...
no moj nazor je: POZITIVNE MYSLENIE A POZITIVNY POHLAD NA SVET urcite cloveku ponahla (a ak si vsugeruje RADOST a POZITIVNE VECI, tak proste aj tie negativne si vsima menej a je taky veselsi stastnejsi - a aj keby TAJOMSTVO nefungovalo, on clovek ma minimalne pocit, ze je stastnejsi a veselsi - cize TAJOMSTVO pomaha (aj ked nefunguje).
Videl som to, a suhlasim, ze sa treba radovat, tesit na veci, a mysliet pozitivne... S tym suhlasim...
A clovek je stastnejsi (ci mu vyjdu veci je relativne jedno, hlavne ze je stastny a o to ide)
jasne oplati sa,aj mna to zaujalo,ale ono su dve knihy,jedna je tajomstvo a druha tajomstvo pritazlivosti srd,ja mam tuto druhu ale este som ju nedocitala,tak stejne uz viem o com to je cele ale je to zaujimave,no ja moc necitavam knihy hehe no sak raz docitam
ano pozrela som to aj ked nie upkne cele..ale je fakt dost tazke byt stale optimistocky naladeny..ale myslim ze vazne nieco na tom je... ked sa snazis byt stastny a optimisticky naladeny, brat seba taky aky si...a budes medzi ludmi sirit optimisticku naladu ..je to vazne dobra vec..akurat ze nie kazdy vie byt stale optimisticky. ani ja nie
@kokinka každý to dokáže ak to chce... ak si povieš, že to nedokážeš tak to naozaj nedokážeš...mala si si to pozrieť naozaj celé ale o tebe už si niečo myslím, takže sa ani nedivím tvojmu postoju
@richardulman to som teda zvedavá čo si o mne myslíš... určite nič dobré... sorry za tu spravu ak t ato nasralo vtedy ale co uz to si myslím a nechcem klamat ...
@kokinka o tú správu nejde...ako som ju prečítal, tak som ju aj zabudol... ale predsa len niečo... je dobré, že nechceš klamať ale... je veľmi dôležité byť aj diplomat.. dúfam, že vieš čo to slovo znamená kedysi som zmýšľal tak ako ty ale odvtedy už veľa vody pretieklo a veľa sa toho našťastie zmenilo
Videla som film..... a verím iba tím veciam ktoré su malé - má to logické opodstatnenie.. Ale žeby som verila na tie velke veci.. tak to ani nápad, nanachádzam v tom logické vysvetlenie. Je to skvelý film.. a keby to videli všetci ludia na tomto svete.. Iste by sa svet zmenil, či už psychicky.. ale duševne iste ano. Mno proste chcem len povedať že moj nazor na tento film je viacmenej pozitívny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Knihu mám už prečítanú a dnes som našiel na nete DVD - či sa to oplatí pozrieť...
..dosť ma to zaujalo...
a niečo o tom je popísané tu : » www.martinus.sk/?uItem=63656...
Som dostatočne odtrhnutá od reality aj bez toho, aby som si dve hodiny denne predstavovala, že už mám, to čo chcem, a pozitívne myslenie je nad moje sily.
tiez mam pocit ze je to vyplod nejakej sekty, ktora takto oblbuje ludi... ved uz len to, ze na zaciatku filmu hovoria o myslienke, ktora uuuuuuuplne staci a treba na nu stale mysliet, aby sa stala skutocnost... o nejakych 10 minut je uz potrebne, aby to bola nejako zhmotnena myslienka (napr. ten obrazok bicykla ci coho) a o dalsich 10 minut tam uz ani rec o myslienke nebola ale len o potrebe toho ako to coho sa ta povodna myslienka tykala musi byt fyzicky zhmotnene... nehovoriac o tom akym sposobom ten film natocili... miestami som priam zaspaval... jedina dobra scena bola o tom cloveku co bol v nemocnici a slubil si, ze do vianoc odtial odide... a aj to povazujem za nehorazne ako mozu chut zit a skutocnu ludsku silu pouzit na propagandu takejto p... cely film naozaj viac ako manipuluje slabsie povahy... nehovoriac ze moja zbierka knih - slepacia polievka pre dusu - sa presunula na najvyssiu policku v kniznici, pretoze autor co sa da na propagaciu niecoho takehoto nahovorit si viac nezasluzi moju pozornost... a ku knihe The Secret - naozaj nechapem ako sa mohla stat bestsellerom... jedna a ta ista veta povedana vzdy inak...
no moj nazor je: POZITIVNE MYSLENIE A POZITIVNY POHLAD NA SVET urcite cloveku ponahla (a ak si vsugeruje RADOST a POZITIVNE VECI, tak proste aj tie negativne si vsima menej a je taky veselsi stastnejsi - a aj keby TAJOMSTVO nefungovalo, on clovek ma minimalne pocit, ze je stastnejsi a veselsi - cize TAJOMSTVO pomaha (aj ked nefunguje).
Videl som to, a suhlasim, ze sa treba radovat, tesit na veci, a mysliet pozitivne... S tym suhlasim...
A clovek je stastnejsi (ci mu vyjdu veci je relativne jedno, hlavne ze je stastny a o to ide)
...som jediný z našej rodiny ateista a nikdy som si nemyslel, že sa mi takýmto spôsobom viera vráti....
aj keď nie viera v boha... ALE!
..byť lepším človekom je o mnoho silnejšie... (v šťastí) a o to ide...
Povedala mi to jej sestra. Bolo to pred 7 rokmi. Ja som zistila po prehratí filmu Tajomstvo,
že u mňa to funguje celý život, len som si málo priala a málo som si verila. Veľa malých aj veľkých
snov sa mi splnilo. Kedˇ som si niečo zaumienila, tak som za tým išla a videla som naozaj len na
100 metrov , ale nebála som sa a vždy som si povedala, že všekto sa nejako dá urobiť.
Ak máte svoj cieľ, sen, robte všetko preto, aby sa to dalo, aj keď ostatní vám povedia že to
nejde. Všetko začína v mysli. Čo neviete, to sa naučíte a nikdy nepoužívajte slovo to nejde.
Moj manžel vždy povie : to nejde a ja poviem, že to musí ísť. Moj otec hovoril : To by som sa
na to pozrel, aby som na to ja neprišiel. Nedovolil aby to nezvládol.
Prosme a dostaneme. Budme vďační aj za málo čo máme. Dostaneme viac. Je to súčasť aj náboženstva.
Ahojte.
pretože druhý dom už nikdy nebude mať. Bude musieť celý život trčať v paneláku.
Jej syn mi na to povedal : Ja si raz postavím veľký dom.
Zdalo sa mi to úplne nereálne, pretože chlapec ničím nevynikal. Mal 20 rokov a skor bol
nešikovný ako šikovný a ja som mu povedala že na taký dom nikdy nezarobí peniaze.
Bol povodne stolár a dokonca si na cirkulárke odrezal pol palca. Nebol ani na vojne.
Som veľmi prekvapená, keď ho teraz vidím ako sa mu darí. Otec jeho frajerky je podnikateľ.
Pomohol mu naštartovať malé podnikanie s reklamou. Darí sa mu, má pekné auto. Časom
na ten dom určite zarobí. Zhodou okolností a tým že ide za peniazmi, si splní i svoj sen.
Ja som ho zaradila úplne inam.
Ahojte