NA KIU PICU VAM JE INFORMACIA, ZE AKO SA BARKOMU INEMU NEJAKEMU KOKOTOVI Z BIRDZU PODARILI PRIJIMACKY ? O_o
pridem sem, napisem, ze som ich perfektne napisal/dojebal a co z toho mas ? O_o
nechapem fakt akoze vlastne, akoze keby ja neviem, chcem vediet, ako spravil prijimacky etelnair, tak mu napisem.. nevim co tieto fora skurvene maju odhalit alebo objasnit
to rovno zalozim forum : " Dobre si sa neska vysral, ci si este nespokojny?" -.-
@n0win0u do piči , čo si nervný! slečinka sa dostala na právo a dokonca na Komenského (aj tak je to na piču škola, ja chodím na lepšiu! ) a chce sa pochváliť, že je super baba! šak ju nahaj!
a ty vyčkaj rok, dva a budeš potiť krv! právo je kokotina!
@greyness najlepsie uplatnenie maju studenti kombinacie prava A lesnictva, to sa stanes profesionalom v lezeni na prave rubane stromy s transparentmi Grínpíč, ktorych chcu vsade, a naviac za to este pojdes do neba! Pouvazuj.
@greyness Vsetci ,moji intelektualni kamarati zo star-trekoveho kruzku hrdinov tvrdia, ze najlepsia lesnicka skola je v Pukanci, ale obavam sa, ci to nebude pre Teba tzv. kvalitativny sok, ked momentalne studujes len to slabe pravo :/ Kde ho vobec studujes?
@greyness Ano o tom som pocul, to je to kupelne pravo nie? Budes urcovat, kto ma pravo sa kupelit. Pockaj ale, myslim, ze sa mylis, ved je Bratislava nie, a potom vsetko ostatne je vychod. Takze studujes na vychode. Som si tym na 99% isty.
@greyness Vidim, ze sa nechytam na Tvoju inteligenciu a rozhlad :< Nezostava mi nic ine ako zjest 2 pupavy a urobit kotrmelec o stenu, ale este predtym mi prosim povedz, kde je zapad slovenska?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
pridem sem, napisem, ze som ich perfektne napisal/dojebal a co z toho mas ? O_o
nechapem fakt akoze vlastne, akoze keby ja neviem, chcem vediet, ako spravil prijimacky etelnair, tak mu napisem.. nevim co tieto fora skurvene maju odhalit alebo objasnit
to rovno zalozim forum : " Dobre si sa neska vysral, ci si este nespokojny?" -.-
a ty vyčkaj rok, dva a budeš potiť krv! právo je kokotina!
@simiQ nach sa ide radovat von
buď tam píšem kokotiny a bavím sa alebo takéto fórka ignorujem!
ty máš byť najebaný, že si dal skúšku a nie sa tu rozčuľovať!
@simiQ sak ja nemam s kym, ale peto dojde nadranom tak hadam aspon poharik vinka stihneme
ja študujem na juhu!
Ked vás to nezaujíma tak prečo musíte všetko kommentovať??
Gratulujem Vám že Vy ste takí inteligentní...fuj ! IQ 0% ...