Tak ako som si na základnej nevedela vybrat strednú, tak si ani teraz neviem vybrať vysokú...
Ahoj. Tak trošku začínam byť zúfalá...Totižto je najvyšší čas poslať si prihlášku na výšku a ja nemám ani šajnu kam idem ...Viete mi poradiť? Končím gympel, prirodovedné predmety mi nejdú, známky na vysvedčeniach bohvieaké nemám a baví ma umenie...Tak ako
No to by som rada, ale: 1. prihlášky na um. vysoké školy sa posielali už dávno,
2. síce sa venujem umeniu, no nemám až taký talent aby som
študovala umenie "robiť", ako napr.: spievať maľovať a pod.
umenie by som mohla akurát tak študovať-"vnímať" ,neskôr ho poprípade učiť, čomu sa chcem vyhnúť a keďže si myslím, že sa to v dnešnej
dobe neoplatí,umenie vypadá
A ja by som ti mohla poradit jedine ake veci sa pozdavaju mne (prirodovedne smery, regionalny rozvoj, masmedialna komunikacia...) lenze to som ja a mam na to urcite iny pohlad ako ty...neviem si predstavit ako by sme ti mohli pomoct...
@11 je pravda , že mi nemôže pomôcť nikto, to len ja sa snažím presvedčiť, že to je možné aby som sa mohla tomuto rozhodovaniu vyhnúť, čo vôbec nesvedčí o dospelosti, takže vďaka za komentáre, idem sa definitívne rozhodnúť a začať byť aspoň trochu dospelou, keď už na tú výšku pôjdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2. síce sa venujem umeniu, no nemám až taký talent aby som
študovala umenie "robiť", ako napr.: spievať maľovať a pod.
umenie by som mohla akurát tak študovať-"vnímať" ,neskôr ho poprípade učiť, čomu sa chcem vyhnúť a keďže si myslím, že sa to v dnešnej
dobe neoplatí,umenie vypadá
To je dobré
Ten, komu niečo ide tak to vyštuduje ... A ten, komu nejde vôbec nič si párkrát hodí mincou a podľa toho pôjde na školu ... Super
Ale poradit ti neviem, najlepsie bude, ak sa rozhodnes sama...lebo ak nie, mohla by si si to potom v buducnosti este vycitat...