Život je špecifické usporiadanie a špecifický prejav hmoty alebo je zvláštnou formou pohybu hmoty, kt. možno vyjadriť spôsobom existencie bielkovinovo nukleových a lipidových systémov. Život je prúd biochemických a biofyzikálnych procesov usporiadaných na molekulovej úrovni, kt. zabezpečuje sebazachovanie, autoreguláciu, reprodukciu a vývoj týchto systémov za prítomnosti nevyhnutných vonkajších podmienok prostredia.
skvelé video ... a poslednú otázku čo rozoberajú, či je vesmír vlastne mŕtvy alebo živý, som rozoberal s @karchie - m už na strednej
koniec koncov si myslím že život je len iná forma energetických procesov vesmíru, čiže nemyslím si že život je špeciálny a odlišný od čohokolvek vo vesmíre ... myslím si že všetky procesy sú totožné ... sú to chemické akcie a reakcie
zostáva už len jedna jediná otázka ... akoto že vnímam svoje vedomie ? ... tomuto fakt nerozumiem ako je to možné, ako je možné byť individualitou, jedným z miliárd ľudí ... a som to práve ja, nikto iný ... nieje to môj sused ani môj brat ...ale moje vedomie som práve ja sám ... toto bude pre mňa najzáhadnejšia otázka
čiže život je podľa mňa špecifická forma chcemických procesov vo vesmíre ktorá ale je súčasne neoddelitelnou a nutnou sučasťou vesmíru k tomu aby bol taký aký je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Život je predovšetkým toto 2:40
machine mind, machine heart
koniec koncov si myslím že život je len iná forma energetických procesov vesmíru, čiže nemyslím si že život je špeciálny a odlišný od čohokolvek vo vesmíre ... myslím si že všetky procesy sú totožné ... sú to chemické akcie a reakcie
zostáva už len jedna jediná otázka ... akoto že vnímam svoje vedomie ? ... tomuto fakt nerozumiem ako je to možné, ako je možné byť individualitou, jedným z miliárd ľudí ... a som to práve ja, nikto iný ... nieje to môj sused ani môj brat ...ale moje vedomie som práve ja sám ... toto bude pre mňa najzáhadnejšia otázka
čiže život je podľa mňa špecifická forma chcemických procesov vo vesmíre ktorá ale je súčasne neoddelitelnou a nutnou sučasťou vesmíru k tomu aby bol taký aký je...