AJ, dejepis, FRJ, fyzika, informatika, PXV, slovenčina a UMK bude 1.
Biológia 2.
Z geografie sme dnes písali a verím si, čiže budem mať 2211, čiže asi pôjdem ešte odpovedať a verím si!
Z matematiky ešte budeme písať, ale zatiaľ tam mám len samé jednotky a dve trojky, čiže myslím, že bude 1. Ale keďže je to písomka s váhou 3, tak musím dať na 1 a tie dôkazy... (ach) Ale verím si!
Z chémie zajtra píšeme a myslím, že to z ťahákom nenapíšem horšie ako na 3, čiže bude 2
No a telesná... Známky tam mám asi na 3 alebo 4, ale dá mi 2
Čiže celková bilancia, budem mať tri dvojky, čo znamená vyznamenanie!
No nie koncoročné vysvedčko ma nemusí už trápiť..teraz budem vychádzať z deviny..chcem ísť na hotelovú akadémiu..známky na strednú idú koncoročné 6ky,7ky,8ky,a začiatočné deviny + monitor
@tomco721 No nie koncoročné vysvedčko ma nemusí už trápiť..teraz budem vychádzať z deviny..chcem ísť na hotelovú akadémiu..známky na strednú idú koncoročné 6ky,7ky,8ky,a začiatočné deviny + monitor
@mirabelle166 noo vlastne ano, jaaj hej uz si spominam, ze tiez nam uz z milosti davali na polroka lepsie znamky len aby nam to pomohlo bo vedeli jaky sme boli dutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Dúfam že ine učiteľky, mi známky nepokazia.
ziadne, a celkom mi tie vysvecka chybajú. aspon ze dostanem to na birdzi.
fr - 2, ak sa budem snazit tak 1 ale neviem ci sa mi bude chciet
mat - 2 (dala by som to na 1, keby som tam nemala 5 ze nemam ulohu
chemia - pravdepodobne 1 alebo 2, este si napisem 2 pisomky
slovensky jazyk - 4, ale snad to dam na 3
biologia - vychadza mi 3, tak asi 3
fyzika - tiez mi vychadza 3 ale asi bude este pisomka a mam pocit ze ma zajtra vyvola (cize si to viac poserem)
telocvik - 3 by ma neprekvapila ale mam tam len jednu jednotku
mame este nejake predmety? netusim
ved (mozno) neprepadnem z fyziky !
inak mam asi 4 predmety medzi 3/4 a iste mam vratane fyziky dve stvorky, ale nejak ma to netrapi...
Biológia 2.
Z geografie sme dnes písali a verím si, čiže budem mať 2211, čiže asi pôjdem ešte odpovedať a verím si!
Z matematiky ešte budeme písať, ale zatiaľ tam mám len samé jednotky a dve trojky, čiže myslím, že bude 1. Ale keďže je to písomka s váhou 3, tak musím dať na 1 a tie dôkazy... (ach) Ale verím si!
Z chémie zajtra píšeme a myslím, že to z ťahákom nenapíšem horšie ako na 3, čiže bude 2
No a telesná... Známky tam mám asi na 3 alebo 4, ale dá mi 2
Čiže celková bilancia, budem mať tri dvojky, čo znamená vyznamenanie!
Nemčina 3/4 ...opravuje sa
Chémia 3/4 ...možno sa bude opravovať
Aj 2
Fyz 2
Dej 1
Seminar 1
Geo 1
Bio 2
Sj 1/2
Obn 2/3
Zas a znova sa ukázalo ku ktorým veciam absolútne nemám vzťah, neviem ich a neznášam ich
informatika 1
len rodicia maju potom velke reci ...
* @indifferentgirl čo je pxv?
@indifferentgirl jaka škola?
@indifferentgirl to na gympli je taky predmet?
informatika 1
umenie a kultura 1
fyzika 2
matika 2
seminar z matiky 2
nemina 2
dejak 2
chemia 3 :/
biola 3-4 :/ biolu som vzdy neznasal
tak na našom je, na ostatných neviem a my sme tuším len prví alebo druhí, čo ho majú
ale ta čisté? to zase privela na mna ani nahodou sa mi nechce ucit tie nezmysli
Ale 4 tam URCITE nebude. Ani kebyže mi dajú milión .
noo tak dokym to nieje horšie ako 2-3 tak v poho aj ked na konci roka by tam tie 3 nemali byt
s dvojkamiv pohodke, plus par jednotiek a si OK
-vlastna skusenost
koncoročné vysvečko tam by si uz mala zamakať
celkom to vie pomôc buď ak sa ti ence robiť primačky alebo chceš ísť na tažšie dostupnejší gympel
neboj v pohode to zvladnes
držím palce