To druhe mi pripomina rozpravanie na temu dnes mam rande so svojim mestom z mojho maturitneho rocnika kde som detailne opisala miestnych genkstrz, tehotne tinedzerky a krcmy na kazdom rohu to by som si dala este raz, aj ked toto by bolo asi v pozitivnejsom duchu
Asi ten zdravotnícky výcvik, mám s tým skúsenosti, 3x súťaž a pod., ale abk tá úvaha nie je zlá a je zo života celkovo uvahy a diskusné príspevky mám najradšej, ja som pred 8 rokmi písala úvahu čosi o zmene ľudstva...
Rozprávanie. Ti si vybralo asu 75% maturantov na našej škole a myslím, že aj celoslovensky. Ako povedala tá pani, čo chodila po triedach kontrolovať, rozprávanie dominuje každý rok
pokné témy, v princípe by mi bolo jedno asi, na každú sa dá napísať. ale keďže neznášam, aké druhy slovných spojení majú rady slovenčinárky (sorry, zovšeobecnenie), tak diskusny prispevok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov