Tak, mám jeden problém.. dosť veľa ľudí si myslí, že som gay.
.ale neviem z akého dôvodu.. na 100% som na baby.. akurát môže to byť tým, že sa starám o seba a niekedy zo srandy žmurknem alebo vyplazím jazyk na nejakého chlapca (kamaráta) ale to robia aj ostatní kamoši ale iba na mňa hovoria, že som gay.. aj normálne
@podnaplaz ale ako nestáva sa to často, ale už veľa krát som počul od niekoho, že niekto mu/jej povedal, že som gay..tak možno tieto fámy šíry iba jeden jediný človek..ja neviem..-
@chalanodjazera Idem na to ! ale neviem kto to je, tak vystrielám celú moju triedu.. lebo niekto z nej to bude.. no a samozrejme moj brat.. ten to šíri dosť.. (tú blbosť)
máš, tzn. tvoji spolužiaci sú pravdepodobne v puberte a takéto veci sú pre nich cool a radi si z toho robia srandu aj keď niektorí ešte ani poriadne nevedia čo to znamená...nejaká moja rada? hm, ak to vieš, tak si rob z toho srandu, daj im najavo, že ťa neraní, keď ti niekto nadáva do gayov a otoč to proti nim...oni pochopia, že keď to nebudeš brať vážne (tzn. nebudeš sa tváriť, že ťa tým odhalili a nebudeš urazený), tak ich to po chvíli prestane baviť a nájdu si inú obeť...tak je to s väčšinou vecí v tomto ročníku...ak teda máš 14...a ovšem, keď sa ťa to niekto vážne spýta, tak mu vážne odpovedz že skade to nabral, že ty si heterosexuál...toľko my opinion
@podnaplaz nech ta nezaujimaju blbe pomluvy, spravaj sa ako chces. ale ked ta to az tak velmi trapi to znamena ze nieco asi na tom bude mozno pravda. a ked vies ze to su len nezmysli tak si ich nevsimaj. ich to prejde ked sa prestanes o to tak zaujimat.
@podnaplaz tak nevyplazuj ... bud sa zmen a bud ako ostatni alebo sa neprejavuj tolko, nemusi kazdy vediet, ze sa kupes a take no.. tazko radit v tomto .... asom ich to prejde..
@podnaplaz to mi pripomína mojho spolužiaka, vlastne dvoch myslím že tým že to budeš ignorovať to nezmeníš, najdi si babu, ,.....to by mohlo pomocť..... ich to prestane baviť.... a prídi do školy neupravený , smaradlavý ako oni DDD
Podľa toho čo si písal vyzeráš byť docela v pohode chalan, čo je v tvojom veku tak povediac rarita takže ti len poviem, nič si z toho nerob, ich to prejde, možno nie zajtra, ani o 2 mesiace, ale raz určite
o mne si tiez mysleli v triede, ze som gay, kvoli tomu, ze som neplieskal baby po zadku (neprislo mi to nejako uzasne, a v skole by som sa aj hanbil...ale mimo skoly, vonku, v pohode slight_smile:, a aj preto, lebo som mal taky pisklavejsi hlas...potom som odrastol, a ked ma videli s babami, tak im zmrzli usmevy
Ľudia ktorý často iných obviňujú z homosexuality,bývajú často sami homosexuáli.Tak im nemaj za zlé.Možno iba zisťujú tvoju orientáciu pre vlastné sobecké záujmy.
nechaj tak, chalani si radi robia srandu v tomto veku, ked mozu a radi sa takto natahuju.. no neviem sa vykoktat ale ide o to, ze sa tym nezaoberaj privelmi, iba keby to uz bolo take, ze by ta sikanovali.
hm, poznám len chalanov, ktorým hovorili, že su teplí a oni noazaj boli/su...tak skôr by som ti poradil počkať tie 3 roky a už ťa to nebude trápiť ako neprávosť a nespravodlivosť ale trochu iným spôsobom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ked vieš kto je, tak ho zastrel a máš po probléme
a aj keby si bol gay, tak co? zrutil by sa svet, ci co?
nechapem taketo osocovania, ale ak mas 14r, tak budem zit v domnienke ze to je len tym ze s vami lomcuje puberta.
vlastný brat?!, tak ťa určite videl ako si honíš nad gay časopismy a odtial to vie
uz zacnes mutovat, tak aspon hlas sa spravi
Resuscitujte ma niekto.
nehovor riti ritka
a nehovor ze si 100%, lebo obcas to ostatni vedia skorej ako aosoba sama
a chudence tie dievčatá čo ich tlapeš po riti
ale ved to nieje choroba