uz rano som si vsimol, ze mam v izbe votrelca, lebo som nasiel pavucinu, ktora tam vecer nebola...teraz som ho uvidel...sedel v strede pavuciny na okne a nevedel som ako sa ho zbavit, tak ma nic lepsie nenapadlo, len zobrat priesvitny kelimok, a ze ho pri
5. - ved toto...on bude teraz celu noc lozit po izbe a po mne ked budem spat, ja ani nezaspim, co sa budem potit od strachu...mal som ho nechat tak a on by tam sedel do rana, ked uz mal svoju pavucinu...
Pred chvilou som slapkou zajebal dvoch ciernych chrobakov chodili sem postupne kurvy, ale zajebal som ich pri naletoch a dalsi uz nelozia asi to videli
9. - to by nepomohlo povysavat celu izbu, on bude zrejme teraz zalezeny v nejakej skare od okna...asi sa zblasznim, uplne mam strihy teraz, ze lozi po mne...este ze nie som zhuleny, lebo by som dostal infarkt...
ale mal som aj ja taku jednu psychonoc ked som sa pokusal spat a taka mucha mi neustale bzucala pri uchu brrr asi 2 hodiny som sa ju snazil zabit nakoniec som ju dostal ale siel som spat o 4 rano
16. - ja som raz mal 3 noci molu obrovsku v izbe, co sa mi ju nedarilo zabit, lebo vzdy ked som zasvietil, tak sa skryla...a vies ake to je prijemne ked lezis a pocujes ako naraza o stenu...ale tento pavuk to je nieco strasne, lebo ja mam najvacsiu fobiu na svete z pavukov...
prosim ta nemas sa coho bat co ti taky pavuk moze spravit to bracha spal v izbe s jedovatym sklipkanom celu noc a on to zistil az rano ze mu utiekol potom sme ho hladali cely den a nasli sme ho za brachovou postelou
19. - nespominaj...zivo si pamatam, ako sa mi pred rokom liahli kriziaci v izbe...teraz tu je snad len tento jeden, lebo ja mam kopu opustenych pavucin v izbe, ale viem rozoznat, kedy tam zije nejaky aktivny pavuk...
20. ja nemam fobiu z nicoho ( teda aspon o tom neviem ) takze si to neviem predstavit ake to pre teba je...tak sa potom prestahuj do druhej izby nic ine ti nezostava
Mám podobný pocit odvčera, akurát že v tvojom prípade ide o pavúka, u mňa o kliešťa.
Naposledy keď som bola v prírode som ho schytala a odvtedy sa ich panicky bojím. A včera som bola v prírode a mama mi moje veci, ktoré som mala oblečené, položila na posteľ! Som myslela, že budem vraždiť. A večer som mala každú sekundu pocit, že po mne niečo lezie. Ale prežila som, dnes som sa poriadne prezrela a už mám aký-taký kľud.
Chápem ťa, ale pravdupovediac, neviem ako ti pomôcť. Mne sa raz stalo, že mi pavúk vybehol spod vankúša, bol len malinký, ale skoro som mala infarkt. Odkedy mám na oknách sieťky, takéto veci neriešim...
zaby seba zachranis pavuka komu budes chybat???..mne je luto chudaka pavuucika on ti takto krasne dielo spravi ze pavucinka a ty mu ho zničiš este ho chces zabitt..tss..vrah
Stryko byva v Australii a vypraval mi raz jak sa rano zobudil a na paplone mu liezla tarantula a teraz mam kamosku na cypre a tiez mi zaujimave fotky poslala co jej liezlo po izbe
Ešte pred pár rokmi som sa zobudila v noci na to, že sa mi snívalo že mám v posteli pavúka - zvyšok noci som spala na zemi, lebo aj keď som vedela že žiadneho pavúka v posteli nemám, tak som nemohla zaspať
A teraz nedávno som tak mala v izbe nasťahovené švehly (tiež nie dvakrát príjemné Dúfam že už som sa všetkých zbavila)
no,ja ked som bola mala, tak som mala na parapetnej doske zvnutra netopiera..a to sme mali este rolety a a ja som videla iba tie jeho pazure...myslela som, ze ma ebne vtedy....
..no, neviem co by som robila..asi spala inde...a rano secko vystriekala s biolitom...popripade vystriekala uz teraz...
23. - nemam sa do akej inej izby prestahovat, spalna je obsadena a v obyvacke spava sestra...fobia sa prejavuje tak, ze ked vidim pavuka a hlavne ked sa mi stane takato vec, tak zacnem strasnu paniku pocitovat, zacne mi byt srdce rychlo, zacnem sa strasne potit a pod., nic prijemne...
27. - ver tomu, ze sa da rozoznat, ale to potrebujes prax ako mam ja
30. - on si tu pavucinu nespravil, ale obsadil uz jednu staru pavucinu co tam bola, akurat si ju trocha zreparoval...takze ho nemusis lutovat, je to lenivy pavuk na to, aby si robil vlastnu pavucinu, no teraz som ho k tomu donutil, aj ked v izbe je este zopar pavucin, co moze obsadit...
33. - keby pavuky nosili stastie alebo peniaze, tak som ten najstastnjesi alebo najbohatsi clovek na svete
nemozem toho pavuka nikde najst, takze mi asi neostava nic ine, len sa pripravit na to, ze po mne bude v noci lozit...nikdy nenaserte pavuka, lebo oni vam to oplatia, viem co hovorim...
41. - aspon mas v akej inej izbe spat...mne neostava nic ine iba prezit psycho noc...uz vidim ake strihy budem mat v posteli, ze po mne lezie pavuk...strach a vsugerovanie su este horsie ako samotny pavuk...
clovek sa zmieri s tym, ze ma v izbe pavuka, ked v tom mu do izby vleti nocny motyl...ach...a teraz sa kdesi schoval a nemozem ho zabit...ja dnes asi nespim.
skusal som byt nad vecou a som si siel lahnut o tretej, ale uz som hore, to sa neda spat teraz...akurat co som si prepotil postel od nervov...pojdem si lahnut ked sa rozvidni, vtedy nebude ten nocny motyl lietat...nebyt jeho, tak uz aj toho pavuka nejak znesiem...ale ja mam fobiu aj z hmyzu takehoto vacsieho a nemozem spat, ked viem, ze to lieta po izbe...a ked som zasvietil, tak som ho nestihol zabit, lebo sa zasa jebol kdesi do kuta...aspon cez den nebude lietat, ale aj tak sa ho musim zbavit a stavim sa, ze ho budem zas tri noci nahanat...a uz aspon vidim pavuka, prestahoval sa na dalsiu nepouzivanu pavucinu ako som predpokladal...cez den sa ho musim nejak zbavit...
fuj ale predstav si ze by sa ti v izbe usadili mravce..AAA! fuj! alebo ucholaky..(som minule jedneho na polku prestrihla noznicami,bo sa mi ho nepodarilo zamordovat topankou ..wrr! fuj!)
tak pavuk je uz mrtvy...pomohol mi deodorant sprej, ktory ho paralizoval a potom uz bolo lahke ho zabit...mam vsak podozrenie, ze bude v izbe nejaky dalsi pavuk, nezda sa mi jedna pavucina...
53 mirraq - ja som ho nechcel zabit...preto mi prvy krat usiel, lebo som ho chcel nejak vyhodit von...ale nedal mi inu moznost, nema ma strasit...lebo ked sa bojim, tak som nebezpecny, prejavi sa u mna zivocisny pud sebazachovy...a pohreb nemal, je pripuceny na papieri...
jooj ale tak on nemal v umysle ta vystrasit ..on nemoze za to ze ma osem noziciek velke brucho a niekolko oci ..
do riti,mne je vzdy luto pavukov ktori su zabiti.. to je jediny hmyz(alebo do jakej hmyzotvornej kategorie sa to radi) ktory mam rada a je mi ich luto ked su rozpuceni ,splachnuti a neviem co este ..
teraz ma napadlo ze raz som videla zeleneho maleho pavuka ..brutalny bol
No dost napinave A napises ako to aj cele dopadlo? hh mozno votrelec planuje pomstu za to ze si mu znicil pavuciny stuck_out_tongue:ockaj sa ti o nom bude snivat
este raz opakujem - ja som ho MUSEL zabit!!!Aj ked proti mojej voli, ale bola to jedina mozna cesta ako sa ho zbavit, predtym som to chcel vyriesit podobrotky, ale ked si nedal povedat...keby ste videli do akej velkosti dokaze kriziak dorast, tak by ste ma chapali...nemohol som ho tu zivit...aj ked nebo prvy ani posledny, ktoreho som mal v izbe...aj teraz mam podozrenie, ze je tu dalsi...
Hmm len aby sa ti ich tam nenahromadilo prilis.. Nahodou sa ich nebudes stihat zbavit,ci zivit a nakoniec to budu tvoje domace zvieratka..co potom? Nastane invazia?
@60 - tak toto sme mali pred rokom, ale v obyvacke...lebo zvonka na okne bolo kopu pavukov a vies ako, ked su zvonka na okne, tak nie je problem sa dostat aj dnu...kazdy den som objavil zo 5 pavukov v izbe...to bolo uplne strasne...a uz sa tam znova zacinaju objavovat...ja neviem co maju tak radi nas byt...v mojej izbe je to kludnejsie, ale sem tam sa tu objavi nejaky zatulany pavuk...aj ked pavucin tu mam dost, ale to su pozostatky spred roka, kedy som mal s pavukmi trocha vacsie problemy...cize ja som uz invaziu pavukov zazil na vlastnej kozi a skoro ma to priviedlo na psychiatriu, kedze ja mam arachnofobiu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Ale ked sa tak bojis pavukov, chod spat do inej izby. Inu moznost nevidim, jedine povysavat celu izbu, co bude asi dost rusne v takuto hodinu.
5. - ved toto...on bude teraz celu noc lozit po izbe a po mne ked budem spat, ja ani nezaspim, co sa budem potit od strachu...mal som ho nechat tak a on by tam sedel do rana, ked uz mal svoju pavucinu...
alebo riskuj navstevu pavucika v tvojom tele...
heh a co ked ti tam este nakladie vajicka a potom sa zacnu rodit mali kriziacici?
hmmm......
A btw, tu potvorku som uz zabil.. Ale to som zabil takeho maleho pavucika, este sa mi pchal pod tricko, hajzel maly
fuj vidis...to votrelci sa liahli takym podobnym sposobom,ako teraz v noci asi nastane
teda asi o par dni...ehm,za jaku dobu sa liahnu pavuky?
nechutna predstava
Naposledy keď som bola v prírode som ho schytala a odvtedy sa ich panicky bojím. A včera som bola v prírode a mama mi moje veci, ktoré som mala oblečené, položila na posteľ! Som myslela, že budem vraždiť. A večer som mala každú sekundu pocit, že po mne niečo lezie. Ale prežila som, dnes som sa poriadne prezrela a už mám aký-taký kľud.
Chápem ťa, ale pravdupovediac, neviem ako ti pomôcť. Mne sa raz stalo, že mi pavúk vybehol spod vankúša, bol len malinký, ale skoro som mala infarkt. Odkedy mám na oknách sieťky, takéto veci neriešim...
Ešte pred pár rokmi som sa zobudila v noci na to, že sa mi snívalo že mám v posteli pavúka - zvyšok noci som spala na zemi, lebo aj keď som vedela že žiadneho pavúka v posteli nemám, tak som nemohla zaspať
A teraz nedávno som tak mala v izbe nasťahovené švehly (tiež nie dvakrát príjemné Dúfam že už som sa všetkých zbavila)
..no, neviem co by som robila..asi spala inde...a rano secko vystriekala s biolitom...popripade vystriekala uz teraz...
btw sietky na okno 4ever...
27. - ver tomu, ze sa da rozoznat, ale to potrebujes prax ako mam ja
30. - on si tu pavucinu nespravil, ale obsadil uz jednu staru pavucinu co tam bola, akurat si ju trocha zreparoval...takze ho nemusis lutovat, je to lenivy pavuk na to, aby si robil vlastnu pavucinu, no teraz som ho k tomu donutil, aj ked v izbe je este zopar pavucin, co moze obsadit...
33. - keby pavuky nosili stastie alebo peniaze, tak som ten najstastnjesi alebo najbohatsi clovek na svete
nemozem toho pavuka nikde najst, takze mi asi neostava nic ine, len sa pripravit na to, ze po mne bude v noci lozit...nikdy nenaserte pavuka, lebo oni vam to oplatia, viem co hovorim...
fuj ale predstav si ze by sa ti v izbe usadili mravce..AAA! fuj! alebo ucholaky..(som minule jedneho na polku prestrihla noznicami,bo sa mi ho nepodarilo zamordovat topankou ..wrr! fuj!)
neboj sa,,on si spravi novu pavucinku a potom ho snaz zabijes,,
len si zober noviny,,a nie kelimok,,ho chces uveznit a potom dalej chovat
chuda pavucik ...dufam ze si mu aspon pohreb vystrojil...
do riti,mne je vzdy luto pavukov ktori su zabiti.. to je jediny hmyz(alebo do jakej hmyzotvornej kategorie sa to radi) ktory mam rada a je mi ich luto ked su rozpuceni ,splachnuti a neviem co este ..
teraz ma napadlo ze raz som videla zeleneho maleho pavuka ..brutalny bol
ani pohreb mu chudakovi neurobil..
ach jo..
Lucates no len aby ta neprisiel v noci strasit
uplet novu pavucinu...