kazdych par minut? zalezi ako dlho pozera ak par minut kazdych par minut, tak to mi vadi. ak sa pozrie na 2 sekundy raz za 2 minuty, tak si to ani nevsimnem
Celkovo nemám rada, keď na mňa niekto pozerá A keď ku tomu ešte aj jem, vyzerá to, ako keby mi to jedlo závidel a ja by som sa mala deliť... a to ja nerada
Ked som na verejnosti mam nejake jedlo z fast foodu vacsinou alebo v restike , to mi chuti dost takze skor ako by ma stihlo zaujimat ci sa niekto pozera to mam zjedene.
neznášam, keď na mňa niekto pozerá, keď jem. mamina to tak robieva vždy, a potom sa mi smeje, že som konečne šťastná akože, takto to znie smiešne, ale vie ma to vytočiť. a otec ma kontroluje, keď jem rybu, aby som sa nezadrhla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
áno
áno
+ všeobecne, nerada jem pred ľuďmi
zagánim na neho a je to
Ked som na verejnosti mam nejake jedlo z fast foodu vacsinou alebo v restike , to mi chuti dost takze skor ako by ma stihlo zaujimat ci sa niekto pozera to mam zjedene.