Keď chcem kiwi a mám na neho chuť, je mi jedno či som na bankete, recepcii alebo doma. Spapám si ho celý jak normálny človek, nemám rada tie šaškárny okolo toho (ale zatiaľ som kiwi ešte na žiadnej takej akcii nevidela )
Chovajme sa konečne ako ľudia a nie že niekto vymyslí nejakú kravinu, tak sa budeme predbiehať kto je vačší nóóóbl chjó...
@demonicbass ak tu robi niekto robí šaškárny, tak si to ty, dúfam, že v živote zažiješ nejaký trapas pri stolovaní v spoločnosti a konečne zistíš aká si sedláčka....
a že si na akcii kiwi nevidela, no tak asi vedeli kto na nej bude..
A este k tym banketom, recepciam. Slovak, ked sa na niecom takom ocitne, sa vacsinou precpe tym, co si inak dovolit nemoze, co je drahe a p. A okrem ineho zelenina a ovocie vacsinou po stoloch ostava (vyzdoba a obloha) a vzdy potom konci v kosi. A ze budes vyzerat ako sedlak, to tebou trhat vobec nemusi, nakolko budes sediet medzi vacsinou rovnakych, alebo este vacsich sedlakov
@mato29 rada by som Ťa na nejakej takej akcii stretla a pozrela by som sa, kto je ,,sedlák´´
Nie, nie som sedláčka, len normálna s vlastným názorom a vlastnou morálkou
Nie som ovečka A ver tomu, že som vychovanejšia než Ty, keď sa tu už chceme predbiehať... Ale ani to nemám zapotreby srdiečko, užívaj si bankety, ja si budem užívať naďalej s Gottom, Vondráčkovou, Nagyom a spol...
@mato29 mimochodom ... bola som na toľkých podobných akciách a v živote som nezažila trapas- práve naopak... je rozdiel byť slušný a ,,fón´´ Ak som slušná, nikomu nič nevadí.... dokonca by si sa divil, koľko slávnych osobností je podľa Tvojho merítka ,,nevychovaných´´ ...
Sama Obamova žena na polku vecí kašle a Ty mi tu chceš dávať kázne o mojej sedláčine? Aké smiešne...
@demonicbass no tak si s tou afro-američankou podaj ruku, tiež je to riadna sedláčka, už to vie o nej celý svet....a že prva dáma USA........v jej prípade by som chodil po kanáloch..........
nepozná bontón a protokolárne náležitosti, sedláčka a trubka nevzdelaná, mala by byť vzorom!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Chovajme sa konečne ako ľudia a nie že niekto vymyslí nejakú kravinu, tak sa budeme predbiehať kto je vačší nóóóbl chjó...
pekny nazor - suhlasim.. ked chces kiwi tak si ho daj hoci aj cez usi ak to mas tak vo zvyku..
ale aby som odpovedal na otazku..neviem jest kiwi zo svedskeho stola..
a že si na akcii kiwi nevidela, no tak asi vedeli kto na nej bude..
@findor dobrú chuť
akoze rozkrojit a vydlabat
Prípadne by som si vzala už nejaké také nakrájané a bolo by
bingóóóóóóóóóóóóó.....trafila si do živého...........
@mezomus @8
A este k tym banketom, recepciam. Slovak, ked sa na niecom takom ocitne, sa vacsinou precpe tym, co si inak dovolit nemoze, co je drahe a p. A okrem ineho zelenina a ovocie vacsinou po stoloch ostava (vyzdoba a obloha) a vzdy potom konci v kosi. A ze budes vyzerat ako sedlak, to tebou trhat vobec nemusi, nakolko budes sediet medzi vacsinou rovnakych, alebo este vacsich sedlakov
2. nemám rada kiwi
A keby nie,tak by som si ho predsa nebral lebo by som nevedel ako ho normálne jesť
Nie, nie som sedláčka, len normálna s vlastným názorom a vlastnou morálkou
Nie som ovečka A ver tomu, že som vychovanejšia než Ty, keď sa tu už chceme predbiehať... Ale ani to nemám zapotreby srdiečko, užívaj si bankety, ja si budem užívať naďalej s Gottom, Vondráčkovou, Nagyom a spol...
Sama Obamova žena na polku vecí kašle a Ty mi tu chceš dávať kázne o mojej sedláčine? Aké smiešne...
nepozná bontón a protokolárne náležitosti, sedláčka a trubka nevzdelaná, mala by byť vzorom!!!!!!!