hh ma tak napadlo, že aké také najdivnejšie slová poznáte? no mne sa zdajú byť také divné knedlík, pazucha...a potom ete také vidlácke pomenovania no huhii
@7 no slovenské preklady stoja za hovno Keď tak, ta pozerám s českým, alebo s titulkami, kde nieje cenzúra Lebo keď raz má byť vo filme použitá nadávka, tak to znie strašne odveci, keď namiesto "kurva" použijú "ľahká žena" a tak podobne... Hanba im
Lapaj, nezbednik, nespratnik ceska hulka je zaujimave slovo. Alebo poslovencene slovo z talianciny- pikolík . . . To je asi motto cloveka, co fici na pervitine
tie vidlácke ako : finďza, hutorec, stolok, kurnik na viac si nespomeniem to bude asi tým že sú prázdniny a ja som už dlho nebol v škole :-d no ale garniže je normálne spisovne kto vie čo to slovo znamená?
cinziak neznasam tiez ...take smiesne ..a pak este aj debilne to vyznie ...a kedze som zo stavebnej tak este raz tak smiesne a ked to niekto povie tak ho opravujem ..proste ja tomu hovorim ze panelovy bytovy dom (prip panelak), tehlovy bytovy dom (stvorbytovka)
@11 garniza??..neviem ako to vysvetlit ale ta pitchovina nemoderna (podla mna (komunisticka) ) na co sa vesaju zavesy a zaclony
@17 a načo sa vešajú záclony teraz? Niečo moderné a kapitalistické?
A podľa mňa je veľmi divné slovo horáreň, na tom sa vždy smejem keď to počujem. A ešte zvláštne je ešte slovo mrte. Strašne dlho mi trvalo kým som prišiel na to čo znamená...
hej,pazucha je strasne slovo..aa potom este take divne slova ako podprsenka..boze,to je take strasne slovo!! jezisi,hlavne ked to povie moja mama.. aale chcela by som vediet,ako vznikli nadavky..
divné je napr. žalúzie...keby to bolo zalúzie tak by to bolo ešte logické akože ZA-lúzie teda luz ako svetlo...a vždy mi príde smiešne slovo maringotka
ja mam o namadlavych (smiesnych) lsovach aj web! www.namadlavosti.7x.cz , napr. Habakuky, Brdačke, Bošebis, Lôpik, Lumriška, Sviniaky a Sprosty, Sopeľník, Sopeľhander, Copík!, Pazucha, Kuraťo... atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@11 garniza??..neviem ako to vysvetlit ale ta pitchovina nemoderna (podla mna (komunisticka) ) na co sa vesaju zavesy a zaclony
A podľa mňa je veľmi divné slovo horáreň, na tom sa vždy smejem keď to počujem. A ešte zvláštne je ešte slovo mrte. Strašne dlho mi trvalo kým som prišiel na to čo znamená...
a divne slova: vsetky uchylne zdrobneliny, furmanka, a je ich viac co neznasam ale teraz si nespomeniem
ale vec vkusu mne to pripada fakt prisernee
ale keď bývaš v nejakom panelovom sídlisku tak ti bez záclony a závesov vidno až do postele.
hyde
operator
šialka
a už aj @41