Konečne vyšla táto pesnička ako AŽ štvrty síngel. Kto mal možnosť počuť ich posledný album tak mi dá určite za pravdu, že táto pesnička mala ísť rozhodne pred mega prepadákom - I´d Wait For Life a singlom Shine. Myslím si, že táto pesnička mala byť vydaná
mne sa to cele nejako nezda... neviem co si mysliet o takychto comebackoch kapiel z 90tych rokov... je to divne, vtedy som ich mal za buzikov co su umelo na vrchole pre peniaze a teraz ich mam brat ako serioznych interpretov?! vsak to je ako keby sa vratil lunetic, alebo co... nezda sa mi to...
Ja ani neviem co je to za pesnicku a to ze je az stvrta (kedze som dako zaregistrovala len patience a shine .... ale lunetic by sa mohol vratit to by bola jaka supa?!?- jsi moje maaaaaaama..... moje maaaaaaaaaaaaama a ja te mam nadevse rad...si jak kouzelna viiila... mozno by mi konecne doslo co je na nich take uzasne
Mno ako čo... I´d Wait For Life a Patience bolo ale Shine a Reach Out mi prišli dosť o inom. Celkovo mi ich nové songy prídu vyspelejšie ako staré. Ale vec názoru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov