Ja ani ty ani nikto iny z nas nie je kompetentny rozdavat alebo niekomu zelat nieco zle. Puco ti okrem reci nic nespravil a navyse neurazal konkretne teba a podla vsetkeho svoje nazory nepresadzuje agresivnymi pocinmi.
Nikomu nezalezi na slobode a pravach utlacovanych tak ako mne, proste podmienky v ktorych som vyrastal zo mna spravili humanistu lenze hnev a 'davanie na grag' nie je riesenie. Som za boj v ramci pravidiel demokratickej hry a tieto hranice sa nesmu prekrocit inak z cnostnej veci vznikne fanatizmus.
@hluzar tak jeho intelekt, ak sa da vobec o nejakom hovorit ste uz napadli dostatocne... a ja som si nerobil z jeho postavi srandu dokedy nezacal popierat ze vobec ma mohutnejsiu postavu ...ja mam inak tlstch ludi niekede...
@38 Prepáč asi si ma nepochopil... Dvaja gayovia alebo dve lesby nemôžu mať podla mojich úbohych poznatkov o reprodukcií, dieťa ktoré bude oboch "rodičov".
@james144 ano správne píšeš, poviem ti tak, Slovensko nie je krajina, kde by bolo na verejnosti múdre sa takýmto spôsobom ukazovať, Česko je už liberalnejšie a ľudia sú nie tak zlí.....Slováci si závidia jeden druhému aj hovno čo vyserú.....filip
@zajko30 Pochybujem že je to závisťou. Podľa mňa skôr strachom-nedôverou. Ľudia majú strach z toho čo je iné, nové alebo nezvyčajné. Obzvlášť na malom konzervatívnom Slovensku. Potom u ľudí ako Puco sú to komplexy-čo je v podstate tiež len strach.
@james144 myslel som na to, že u niektorých ľudí , keď niečo také vidia na ulici to privádza do zúfaleho stavu, že aj tí "posraníí gayovia" sa vedia nájsť a on je sám ako prst, lebo ho žiadna nechce.......filip
@hluzar preco by to hned mali byt komplexy? z coho? co ked je to len zhnusenie? mne osobne sa tiez hnusi predstava, ze dvaja buzuci budu moct mat najskor registrovane partnerstva a neskor nebodaj vychovavat deti.. tak isto sa mi hnusi ked takych vidim spolu na ulici, idealne v ruzovuckom, vyholenych este aj na chrbte a ked otvoria hubu tak z nich vychadza priteplene C na osmej oktave...
V com sa moze citit normlany hetero menejcenne? To je najlahsie o niekom, kto je zhnuseny z takej neprirodzenosti vyhlasit, ze je zakomplexovany homofob.
@tommyhot z tvojho spravania je evidentne , ze o komplexy nejde. Je z teba citit, ze zijes svoj zivot a aj ked mas svoje nazory ake mas, k temam sa vyjadrujes nahodilo , nealibisticky a prirodzene. Mas v pici.
No a ked sa niekto chova presnym opakom teba, je to predpoklad pre urcity komplex.
prečítala som si iba prvé riadky.. a keďže som najprv nevidela, kto založil diskusiu, chcela som zakladateľovi vynadať, či si myslí, že mať za syna gaya alebo dcéru lesbu je nejaká choroba, ale keď som videla, ze si to zalozil ty @zajko30 tak som chcela napísať iba toto, že som to chcela napísať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
som odhodlany pomoct @hajzelbaba -e
A povedat svoj nazor je jeho svate pravo.
Za zalozenie diskusie to vazne nestalo....
na birdzi človek nesmie mať iný názor ako väčšina... že?
Co si mala na obed ?
a to je tvoj nastávajúci?, že si nám ho aj tak ukázal, hihihihihi........d a k u j e m v mene birdzákov.......
mal si hned napísať, že si sem prikvapil z rozprávkového sveta........filip
Zakazane urazat inych uzivatelov
@admin
nikto ti nič zle nerobí, mal by si byť trochu veselší a nie taký namyslený dudroš!.....filip
» instantsfun.es/swf/trollolol.s...
Ale admin ti to aj tak rano zmaze, lebo urazat inych ludi je zakazane.
filip
Klesol si teda poriadne hlboko keď sa k tomuto necháš vyprovokovať. @Zajko30
@mychal ale ja decko nechcem mať, pozrí si pucove90 forum nižšie, čo písal za kokotiny na gayov a to tu na birdzi nie je prvý raz.....
V com sa moze citit normlany hetero menejcenne? To je najlahsie o niekom, kto je zhnuseny z takej neprirodzenosti vyhlasit, ze je zakomplexovany homofob.
No preco hned ? Je to moj nazor na konkretnu osobu ktoru si nejaky cas vsimam pocas jej posobenia na birdzi
Nevidim dovod to tu rozoberat.
No a ked sa niekto chova presnym opakom teba, je to predpoklad pre urcity komplex.