Gainer jasne, alebo miešaj gainer s maltou(matrodextrín). Všetko závisí aj od metabolizmu, ak nebudeš ranajkovať, na obed spapať niečo lahké a na večer zješ 3 misy hranoliek tak chápeš všetko s rozumom
pokym nebude velmi dobra strava tak ti gainer nepomoze, vpohode sa da pribrat aj bez vsetkych doplnkov, strava je najlepsia, len je drahsia ako doplnky...
Ja som na tom rovnako... na vysku som moc chudy... aj som cvicil a nabral som nieco ale ked som prestal tak som to aj rychlo stratil a nebolo to zase tolko kolko som si predstavoval... normalne som zacal ZRAT kazdy den take objemy vysledok: cca 4kila za mesiac ide to sice do tuku ale rysovanie pride az ked naberem tych 10-15 kil mne uplne stacia take jemne zahyby nemusim zas vyzerat jak sajzeneger
jedz gajner + protein a zacni cvicit , ale gajner a protein su len doplnky stravy...takze teraz co si najviac schopny zjest, ze uz viac nevladzes, tak k tomu este si pridas gajner a protein...neze tym nahradis jedlo a btw nejes vela ver mi kazdy vie pribrat, kazdy
@14 gajner je nic moc... ja som ho zral ale tusim v jednej davke je len nejakych 200kcal dost malo nie? denny prijem 2900kcal a hento je jak zjest tycinku cokolady.
@trtken tak ja som napr. jedol gajner 3x denne aj to kusok vacsie, cize takych 800kcal som z toho mal urcite + strava, si myslim ze staci, lebo to len vypijes a v tom mas aj proteiny nejake a vitaminy dobre si dat po treningu aby clovek neschudol, vravim len doplnok
@method no ja som to pil asi tak 4x za den nejakych 600kcal ale vysledok som nejako nepostrehol inak to tiez dobre zasyti ked sa to rozpusti v mlieku ... radsej som investoval do pizze pol kila ma az 1200kcal vitaminy normalne v ovoci kazdy den
@method to by potom bol iny crevny hardcore ale pouzil som to asi tak na roztiahnutie zaludka ked som sa napraskal a potom zapil gainerom ... dve hodiny som bol potom mimo prvu hodinu som odfukoval a tu dalsiu som presedel na wcku
@lamirez aj ja som chudy a zerem jak hovado na svoju postavu zerem velmi A jeb na posilovanie to su picoviny. Ja mam ten nazor, ze priroda vie co robi. Otec bol chudy tiez v mojom veku a teraz? Chlap jak hora. Vsetko to je metabolizmus, ktory sa vekom upravuje a ked to budes nasilim menit mozes mat z toho problemi. Nechaj to tak ako to je.
Cpat do seba chemicke sracky no to musi byt ozaj super. Ked chces zer ciste bielkoviny. Poznam ludi (dokonca jednu zenu vo svojom obore kapacita), ktora mi sama povedala, ze to je picovina si pomahat srackami. Poradila mi, ze ked chcem pribrat nech cvicim bez dakych sypaciek a najviac nech zerem ciste bielkoviny.
Alebo, ze to mam nechat tak, teda nechat to na prirodu a metabolizmus, ktory sa zariadi. Ja som bol na vysetreniach a nic mi nie je. Stitan zlaza (podla lekara priam ukazkova), metabolizmus i celkovo telo pracuje OK. Takze taky som bohuzial. Ale to sa vsetko vekom moze zmenit. A aj keby ne aspon netrpim obezitou, netrpia klby. Sice mam chybne drzanie tela, ale kto ho ma v dnesnej dobe dobre, ze?
@hajzelodkosti uprimne, taku kokotinu som dlho necital, posilovanie je sport ako kazdy iny. Metabolizmus sa dokaze aj prisposbovat, ked jes vela ide rychlo, cim memenej jes tym ide pomalsie.
Vies co su sypacky? asi do toho vidis ako robotnik do jadrovej fyziky.
Tiez nejak nepodporujem doplnky ale aspon by som o tom nerozpravala keby som ani nevedel co to je. Co je podla teba cista bielkovina? kazda bielkovina je ina kvoli spektru aminokyselin, tak mozes povedat ze cista bielkovina je aj v jablku, ale vkutocnosti je uplne nahovno.
@bress nepovedal som ze posilnovanie (nie posilovanie nie je sport
Ciste bielkoviny sa predavaju aj v prasku. Robi sa z toho napoj tieto som presne myslel.
Ja viem co su sypacky, su to pripravky vdaka ktorym ti rastu svaly pricom sa to svalami ani neda nazvat
Ja som narazal nato, ze nasilne priberanie je picovina sama o sebe. Sam vie, ze ked vela zere a nepribera tak nepribere. A nie kazdy musi posilnovanim pirbrat niekto sa iba vyrysuje. Takze tak.
posilnovanim bez žrania nepribereš..praveže ešte schudneš....aa že nepriberaš, to bude tým že maš rýchly metabolizmus..s tým nic neurobiš..možno keed začneš starnut tak sa ti ten metaboolizmus spomalý..možno až moc ..teda da sa to ovplivnit..ale nato suu už doplnky stravy..ale myslim že take veci nechceš brat...
26...taa tvoja krasna veta o tých pripravkoch je pekna kravina sry ....doplnky su aj bielkoviny napr...aa čiže normal latky kere maš v tele ciže žiadne umele svaly..len toto som chcel
Po 1. Metabolizmus sa da spomalit aj zrychlit a to aj bez doplnkuv....
2. Doplnky vyzivy mas len doplnky a obsahuje to len take veci, co normalna strava.... bielkoviny, sacharidy, tuky, vytaminy a pod... nahradit strava by sa tym dala, ale mali by ste s tym asi potom velke prblemy.... Da sa poriadne nabrat aj bez doplnkov....
3. Zalezi uplne len na tom, ci si ektomorf, endomorf alebo mezomorf.... Takze tvoj tatko asi patri k mezomorfom, ked sa mu to tak podarilo... Kazdemu sa spomaly metabolizmus, ked sa prestane vyvyjat.... A to ze on je taky neznamena, ze budes aj ty....
4. Ty ktory strasne tazko priberaju patria do skupiny ektomorfov... Najdite si nieco na nete o tom... Ale treba viacej jest... Najlepsie je zo zaciatku jest vela obylnin, krupicnu kasu, ovsene vlocky, pudingy, jogurty a najlepsie su asi cestoviny- ale tie su tazsie stravitelne... Maju vela sacharidov a celkom dost bielkovin... Treba si na stravu dat trochu pozor a pojde to.... Ale mali by tam byt aj poriadne treningy.... To si vsetko lahko najdete na nete....
5. Pisali ste, ze toho strasne vela zjete a nepriberate... Podla kazdeho je nieco vela... skusajte sa prekonavat a potom uvidite, co je vela ked zjes raz tolko co teraz... Ale pozor na to aby ste zasa neisli do tuku... Ale tak to potom staci trochu skvalitnit trening, alebo tam dat neake ine cinnosti... Ale nezabudajte, ze ked chcete poriadne nabrat nemozte naraz rysovat aj byt v naberacke... rysovanie=spalovanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
papaj vela všetko čo vidíš a musíš isť váhou hore !
Cpat do seba chemicke sracky no to musi byt ozaj super. Ked chces zer ciste bielkoviny. Poznam ludi (dokonca jednu zenu vo svojom obore kapacita), ktora mi sama povedala, ze to je picovina si pomahat srackami. Poradila mi, ze ked chcem pribrat nech cvicim bez dakych sypaciek a najviac nech zerem ciste bielkoviny.
Alebo, ze to mam nechat tak, teda nechat to na prirodu a metabolizmus, ktory sa zariadi. Ja som bol na vysetreniach a nic mi nie je. Stitan zlaza (podla lekara priam ukazkova), metabolizmus i celkovo telo pracuje OK. Takze taky som bohuzial. Ale to sa vsetko vekom moze zmenit. A aj keby ne aspon netrpim obezitou, netrpia klby. Sice mam chybne drzanie tela, ale kto ho ma v dnesnej dobe dobre, ze?
Vies co su sypacky? asi do toho vidis ako robotnik do jadrovej fyziky.
Tiez nejak nepodporujem doplnky ale aspon by som o tom nerozpravala keby som ani nevedel co to je. Co je podla teba cista bielkovina? kazda bielkovina je ina kvoli spektru aminokyselin, tak mozes povedat ze cista bielkovina je aj v jablku, ale vkutocnosti je uplne nahovno.
Ciste bielkoviny sa predavaju aj v prasku. Robi sa z toho napoj tieto som presne myslel.
Ja viem co su sypacky, su to pripravky vdaka ktorym ti rastu svaly pricom sa to svalami ani neda nazvat
Ja som narazal nato, ze nasilne priberanie je picovina sama o sebe. Sam vie, ze ked vela zere a nepribera tak nepribere. A nie kazdy musi posilnovanim pirbrat niekto sa iba vyrysuje. Takze tak.
Ty fyzik
26...taa tvoja krasna veta o tých pripravkoch je pekna kravina sry ....doplnky su aj bielkoviny napr...aa čiže normal latky kere maš v tele ciže žiadne umele svaly..len toto som chcel
Po 1. Metabolizmus sa da spomalit aj zrychlit a to aj bez doplnkuv....
2. Doplnky vyzivy mas len doplnky a obsahuje to len take veci, co normalna strava.... bielkoviny, sacharidy, tuky, vytaminy a pod... nahradit strava by sa tym dala, ale mali by ste s tym asi potom velke prblemy.... Da sa poriadne nabrat aj bez doplnkov....
3. Zalezi uplne len na tom, ci si ektomorf, endomorf alebo mezomorf.... Takze tvoj tatko asi patri k mezomorfom, ked sa mu to tak podarilo... Kazdemu sa spomaly metabolizmus, ked sa prestane vyvyjat.... A to ze on je taky neznamena, ze budes aj ty....
4. Ty ktory strasne tazko priberaju patria do skupiny ektomorfov... Najdite si nieco na nete o tom... Ale treba viacej jest... Najlepsie je zo zaciatku jest vela obylnin, krupicnu kasu, ovsene vlocky, pudingy, jogurty a najlepsie su asi cestoviny- ale tie su tazsie stravitelne... Maju vela sacharidov a celkom dost bielkovin... Treba si na stravu dat trochu pozor a pojde to.... Ale mali by tam byt aj poriadne treningy.... To si vsetko lahko najdete na nete....
5. Pisali ste, ze toho strasne vela zjete a nepriberate... Podla kazdeho je nieco vela... skusajte sa prekonavat a potom uvidite, co je vela ked zjes raz tolko co teraz... Ale pozor na to aby ste zasa neisli do tuku... Ale tak to potom staci trochu skvalitnit trening, alebo tam dat neake ine cinnosti... Ale nezabudajte, ze ked chcete poriadne nabrat nemozte naraz rysovat aj byt v naberacke... rysovanie=spalovanie...
A pre informaciu sypacky sa pouzivaju pri AS...
» www.eastlabs.biz/article/3/SID=7...
Urcite ale strava gainer je dobra volba.