Moja prvá diskusia na BIRDZi a dúfam, že mi dosť ľudí pomôže.
Pred 5-6 mesiacmi som sa na jednej online hre spoznal s babou. Jasné, každí si povie "Láska cez internet" ale toto bolo iné. Bolo to fakt krásne, klapalo nám to spolu a to sme sa ani nevide
vzťah na diaľku mladé žaby nezvládnu, zbytočne sa do toho púšťať. ONY na to nemajú, aj ked by chceli. Túžia, aby ich niekto držal za ruku každý deň, a to sa na diaľku nedá.
Jednoducho sa im to nepodarí, nemajú na to.
Pusť ju z hlavy, nemala na to, a zbytočne to budeš riešiť.
vidim to tak ze si ju ocaril a ze ta mozno aj naozaj lubila ale ked zistila ze to iste moze mat aj u seba tak dala par opatreni aby to s tebou skoncilo a ona bola v suchu.. to je vsetko imho
LOOOOL sa tu rehocem jak prasa....má 19.rokov človeče a problémy ako 12.ročné pipenky no a čo že ste si to slúbili...mne jeden idiot na birdzi nechcem menovať
@deadlancelot kamarati? vo vascine pripade to nemoze byt kamaratstvo. ale ak ste sr zisoi sposobom pal do pi.. tak to by som tu osobu nechcela ani vidiet
a tiež to fungovalo na dialku BA/NZ vyše 100km....a ja som popravde nechcela stále na neho čakať...chcela som aby ma niekto držal za ruku na verejnosti s kým by som bola ked mi je smutno...a to sa nedá....čo je najlepšie bol to mamičkár a jeho mama mu zaákzala sa so mnou stýkať
už nikdy viac vzťah na dialku nechcem....som spokojná teraz s tým čo mám býva o ulicu dalej a ked ho potrebujem možem kedykolvek za ním nemusím sledovať kedy mi ide vlak a že či to stihnem....a má to pozitívne stránky aj z finačnej....ušetrí to vela penazí....
a aj času budeš mať viac času na kamarátov
a ked už raz budem mať nedajbože vzťah na dialku tak maximále 10km
@deadlancelot no sak zivot je krasny treba si ho uzivat nie utapat sa v smutku. ja som sa z rozchodu utapala v smutku cca 4 mesiace?(ale boli sme spolu rok a pol) a vies co som za tie 4 mesiace mala? nic same depky a podobne veci.. a teraZ? teraz proste viem ze sme si neboli sudeni.. a zivot ide dalej a life is beautiful
@55lienka čiastočne som z toho vonku, len ešte menší čas ma to bude srať, trápiť sa už nejako s tým netrápim, skôr mi robí len problém to, že to bol koniec zo dňa na deň, bez nejakej debaty medzi nami, aby sa to všetko vysvetlilo...
to že sme si neboli súdení mi už kamoš napísal, len nie tak mierne ako ty
1. dialka> je to dost dolezite, z toho dovodu ze musiis tam byt ked ta potrebuje.
Ale.... pokial si blizko, tak budes snou chciet byt este castejsie a bude si stazovat ze ju chces kontrolovat, pokial budes prilis daleko bude si stazovat ze s nou niesi dostatocny cas.
2. Vek a vekovy rozdiel> s vekom si bol na tom vpohode ale pokial by bola este v tom veku ked si bude mysliet ze priatelia su to najdolezitejsie alebo ine kraviny, to sa ani neoplati skusat.... ale to neznamena ze si nemozes pockat.
3. osobnost> podobny druh bab poznam, bud bude chciet uspokojit kazdeho alebo nikoho
4. zoznamenie> Ragnarok dal kopec ludi dokopy, osobne poznam jeden par ktory plne funguje, ale fakt plne
Good Luck!
Ja cakam na ten ideal, este chvilu si pockam.... ale len chvilu >
@deadlancelot ... čo keby si ten pár nechal napokoji, keď vidíš, že im je spolu dobre? ak ju tak strašne lúbiš ako píšeš, tak ju necháš napokoji, lebo ona je šťastná ..a ak ju budem stále týmto zaťažovať, tak ju len nasereš, nič viac, tým nedosiahneš ... HOWGH!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
TAK TI TREBA
babarko: berem každý názor, či dobrý, či zlý hlavne nech je
dik
@12 ľutuješ to ty, ľutujem to aj ja, už
Jednoducho sa im to nepodarí, nemajú na to.
Pusť ju z hlavy, nemala na to, a zbytočne to budeš riešiť.
Hľadaj niečo bližšie.
Veľa šťastia
tomu sa povie trafiť klinec po hlavičke...
jj skúsim a ešte raz dik...
@18 súhlasím, že majú, ale musia byť na to dvaja, či nie?
@19 @20 v poho, neurazil som sa, čo narobím, ale viete "srdce si nevyberá či je to blízko či ďaleko"
@21 @23 @24 do krčmy by som mohol ísť asi len na kofolu, keďže pivo som ešte nikdy nepil
skôr by som bral to 60%
@22 jj, dávam ti za pravdu, skončilo to fakt veľmi nepekne
ale
@amrafel
slúbil tiež toho vela....a rozišiel sa so mnou zbabelo....cez icq
kašli na nu.....
tak som to spravila aj ja....
a do mojho života vstúpila nová láska
toho idiota si nemenovala hejže?
@deadlancelot kamarati? vo vascine pripade to nemoze byt kamaratstvo. ale ak ste sr zisoi sposobom pal do pi.. tak to by som tu osobu nechcela ani vidiet
@55lienka slovíčko rozišli sa tu nejako nehodí, rozišla sa ona, ale čím ďalej tým viac som toho názoru, že už to ďalej nepôjde...
@37 ja som mal 262km, trošku viac asi slepá dôvera bola fakt len na jednú vec, na p...
že vraj kilometre posilnujú lásku....
to určite! práve naopak
už nikdy viac vzťah na dialku nechcem....som spokojná teraz s tým čo mám býva o ulicu dalej a ked ho potrebujem možem kedykolvek za ním nemusím sledovať kedy mi ide vlak a že či to stihnem....a má to pozitívne stránky aj z finačnej....ušetrí to vela penazí....
a aj času budeš mať viac času na kamarátov
a ked už raz budem mať nedajbože vzťah na dialku tak maximále 10km
tak to je pravda, môžeš s ním byť kedy chceš a ako dlho chceš...
ale asi som si nemal namýšľať že ďalší vzťah na diaľku by mohol vyjsť, keď to bolo oveľa iné ako ten predchádzajúci...
asi bude lepšie sa držať toho: " bližšie a istejšie "
to že sme si neboli súdení mi už kamoš napísal, len nie tak mierne ako ty
yy, life is beautiful
je to na chuja
fakt proste tím ktorím to takto klape, majú enormné šťastie...
ja mám 850 km...čo je to proti tomu 262 km???chvíľka v aute...
1. dialka> je to dost dolezite, z toho dovodu ze musiis tam byt ked ta potrebuje.
Ale.... pokial si blizko, tak budes snou chciet byt este castejsie a bude si stazovat ze ju chces kontrolovat, pokial budes prilis daleko bude si stazovat ze s nou niesi dostatocny cas.
2. Vek a vekovy rozdiel> s vekom si bol na tom vpohode ale pokial by bola este v tom veku ked si bude mysliet ze priatelia su to najdolezitejsie alebo ine kraviny, to sa ani neoplati skusat.... ale to neznamena ze si nemozes pockat.
3. osobnost> podobny druh bab poznam, bud bude chciet uspokojit kazdeho alebo nikoho
4. zoznamenie> Ragnarok dal kopec ludi dokopy, osobne poznam jeden par ktory plne funguje, ale fakt plne
Good Luck!
Ja cakam na ten ideal, este chvilu si pockam.... ale len chvilu >
@saker asi nevieš, že ja som jej to tak povedal, presne ako si to ty napísal...
za názory ďakujem...
thx