Ak to bolo o mne, tak si ma dokonale vystihol. Patrí ti moje ďakujem. Ale ja som mal na mysli toho na fotke, ale o tom ty, chlapča, nemáš asi ani chýr. Že hip-hoper!
Ale ďakujem za opýtanie, celkom mi to ide. Teda ako vždy. Ale ty sa asi nemáš až tak dobre. Tá čudná veta v tvojej poslednej odpovedi, to je zámerná demagógia alebo máš dnes ťažšie ruky zo včerajšieho dvíhania činiek?
@Zahi Díky, toho som si tam nevšimol, ešte že máš PC lupu. Ja že kto na fotke môže byť taký exotický, vzrušujúci a elegantný krásavec, a toť Ferda Mravec.
vy ste dnes vsetci pojedli vtipnu kasu alebo co vam je??? inaksie sa uz hadate ze co za nezmyselna diskusia ale dnes nie...a musim povedat ze je to skvele pretoze este nikdy som sa tak napobavila na citani diskusie
@Radiophonic neviem preco, ale stale hovoris teda pises o veciach, ktorym nechapem A mam taku otazku na teba: Citis sa byt normalny? Ano, ano napises mi zas daku vec o mne o ktorej neviem, ja sa ale pytam vazne. Lebo mi prides ako keby si ani kamaratov nemal alebo ja neviem na pomocnu skolu chodil. Mozno tie tvoje fora su daky druh umenia, ktoremu ako vzdy nikto nechape Len sa pytam
Ferdo je síce sexy pán, ale ja som starší pán a také detaily už nevnímam.
@Shoshana - ty vznešená a vzletná duša, porozprávaj mi o tom, prečo si tu prispela svojou trochou múdrosti, keď sa nezaoberáš prízemnosťami typu môjho a autodesignového?
To najlepšie, čo môžeš mať, to je pochopenie. A ty nechápeš. No čo už ja s tým narobím? Poďme spoločne rozmýšľať, kde je chyba. Ale vieš čo? Vo mne. Si ty múdry jedinec. Správne si to odhadol, som z pomocnej školy. A preto odo mňa nemôžeš čakať múdrosť, aká sa tebe dostala.
A či sa cítim byť normálny? Čo si?! Nikdy by som sa tak neurazil. Ale je mi fajn, ďakujem za opýtanie. Ty sa máš ako? Ešte vždy chceš byť spisovateľom? Alebo ma zbiješ?
A ani jedno zlé decko nevie, ako sa volá krásavec. Hanba! A pritom ho spáchal Giorgetto Giugiaro ako dvadsaťjedenročný. A vlastnila ho aj Jackie Kennedy, mimochodom.
@Mescudi - vyhrávaš jedného Gordona do 24-tej hodiny dnešného dňa. Vyzdvihnúť si ho môžeš u mňa osobne na Via..., ale veď to predsa nestihneš. Ale som rád, že aspoň niekto vie, o čom to malo byť. Ostatní síce prispeli nejakými duchaplnosťami, ale boli neznalí alebo "múdri". Takže si víťaz! Pozdravujem víťaza.
@Tikalok - ty si exemplárny prípad, ktorý nepociťuje prispievať do mojich tém, čo si práve teraz potvrdil, a to napriek tomu, že poznáš odpoveď. Múdry chlapec. A keď ti chýbajú moje fotky, pokojne si otvor môj album, sankcie nebudú.
ano, nepocitujem. cim viac ludi ta komentuje, tym viac tvojich reci sa tu vyskytne. ale obcas clovek predsa len pociti potrebu precitat si nieco nasytene tvojou bozou originalitou
@radiophonic no čo, zašla som na birdz, zbadala túto tému, zasmiala sa a nedalo mi to sa nevyjadriť. a inak konečne niekto, kto ma oslovil mojimi prívlastkami hoc nie všetkými, ešte si zabudol na moju dokonalosť. dúfam, že si to budeš pamätať, ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ak to bolo o mne, tak si ma dokonale vystihol. Patrí ti moje ďakujem. Ale ja som mal na mysli toho na fotke, ale o tom ty, chlapča, nemáš asi ani chýr. Že hip-hoper!
hej snazil som sa zadefinovat ci naj rpeto som dolnil to posledne slovo. Ale inak si v pohode?
Ale ďakujem za opýtanie, celkom mi to ide. Teda ako vždy. Ale ty sa asi nemáš až tak dobre. Tá čudná veta v tvojej poslednej odpovedi, to je zámerná demagógia alebo máš dnes ťažšie ruky zo včerajšieho dvíhania činiek?
@Shelia
Ale áno, chcem počuť názor, ale hlavne názov. Ale asi nik z tuprítomných sa nezaoberá takými prízemnosťami, ako je automobilový dizajn.
(Táto diskusia nie je až taká divná.. Čo sa ti stalo? ...)
chcela by som mať toľko času na takéto hlúposti, ako máš ty.
Hej, nemecké crossoverové srandy. Hlavne BMW X6 je bastard čistokrvník. Vraj terénne štvordverové coupé!
@Zahi
Ferdo je síce sexy pán, ale ja som starší pán a také detaily už nevnímam.
@Shoshana - ty vznešená a vzletná duša, porozprávaj mi o tom, prečo si tu prispela svojou trochou múdrosti, keď sa nezaoberáš prízemnosťami typu môjho a autodesignového?
@Hajzelodkosti
To najlepšie, čo môžeš mať, to je pochopenie. A ty nechápeš. No čo už ja s tým narobím? Poďme spoločne rozmýšľať, kde je chyba. Ale vieš čo? Vo mne. Si ty múdry jedinec. Správne si to odhadol, som z pomocnej školy. A preto odo mňa nemôžeš čakať múdrosť, aká sa tebe dostala.
A či sa cítim byť normálny? Čo si?! Nikdy by som sa tak neurazil. Ale je mi fajn, ďakujem za opýtanie. Ty sa máš ako? Ešte vždy chceš byť spisovateľom? Alebo ma zbiješ?
@Tikalok - ty si exemplárny prípad, ktorý nepociťuje prispievať do mojich tém, čo si práve teraz potvrdil, a to napriek tomu, že poznáš odpoveď. Múdry chlapec. A keď ti chýbajú moje fotky, pokojne si otvor môj album, sankcie nebudú.
Embéčka