mam otazku na chalanov..spravate sa inak ak ste s holkou a inak ked mate pri sebe svojich kamosov..? aby nemali potom hlupe narazky alebo tak..?zaujima ma to..ze pusa pred kamosmi nepadne len tak z nicoho nic alebo nejaky ten zamilovany pohlad...?co si o
spravat sa normalne ak som raz zalubeny a mam pri sebe aj frajerku tak preco by som mal hrat zo seba velkeho kapa machra ako nechapem. keby si fakt mala dakych 14 rokov pochopim. ale toto?????
ale nepochopili ste ma...to som dala za priklad tu pusu..len pocitujem taky mensi odstup ak je s kamosmi a som taam aj ja..tak som chcela vediet ci to robite vsetci,ako ze nemusia vsetci vediet ze mi na nej zalezi az tak..chapete..?navonok sa sprava inak
asi viem co myslis... moj je taky isty.. chalani su proste chalani pri svojich kamaratoch su jednoducho iny.. aj my sme ine ked sme s kamaratkami, nie??
no jasne uzz to nebudem riesit a citat tie vase nazory dakujem MOJE mas pravdu ja som sa ho to rovno prave spytala..tak povedal ze on si to uvedomuje ale on nedokaze bt ravnaky ak sme samy a ak tam ma kamosov ma zabrany...chalani niesu taky ako navonok vyzeraju... ..
Nepchopím jednu vec ako sa môžem správať v spoločnosti niekoho (to je jedno koho) tak ako v súkromí, tam boli sú a budú rozdiely vždy no len ak ťa v spoločnosti nosí na rukách a potom ťa doma strieska tak to nieje v poriadku.
Akoze moj nazor: Moj chalan je urcite iny pri mne a pri jeho kamosoch, ked som tam aj ja. Ale urcite sa nehambi mi dat pusu, objatie a tie podobne veci prejavujuce lasku... Urcite je iny, sprava sa inac, mozno si viac dovoli povedat na moju osobu, ale nikdy sa nehambi mi dat pusu... Nech si hovori kazdy co chce. Ale vsetci chalani su pri svojich kamosoch iny, hoci ked babu ozaj lubia nehambia sa jej dat pusu...
tha heejj aj ja som tho zazila pred kamosami hovori ze som p**a a ked som s nim alebo si s nim pisem tha so mnou flirtuje thake blbosti a tho ma dokaze niekedy poriadne nastvat......ale niekedy mi to tak pripada ze sa za mna hanbi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ked som s kamosmi tak vtedy som tak trosku pozmeneny, kaokazdy, aj ja sa znazim zapadnut,
ROzhodne to u mna vsak nieje naopak ze s kamosmi som tak, a ked som s babou tak je to pretvarka, to urcite nie