pred tyzdnom mi zdochol psik a teraz mi je za nim strasne smutno.este ked zdochol tak som sa s tym zmierovala a len som rozmyslala ale teraz stale ked pocujem slovo pes tak sa mi chce plakat neviem na to zabudnut ani na chvilu stale len placem a musim nan
ahoj , niektora ludia sa smeju z toho , ze placu za zvieratom ,a el ak je to pes tak je to podla mna v pohod, ja som mala raz steniatko, ale nemohli sme si ho nechat , mala som ho velmi rada, ale museli sme ho dat jednej tete aj ja som pri tom ani nebola ako oidchadzala to je uz asi minimalne 3 roky a odvtedy som ho nevidela ab olo to veelomi dobry kamarat... ale zmierila som sa s tym...
@Hehe123 jaj,veď to nie je nič na smiech...ako ja ťa ľutujem,a viem,ako to bolí...sama som to zažila a viem,že si treba tie chvíle vážiť...
a nového psíka som nechcela...ale mama sa rozhodla a bol tu...a keď mi ho jedného rána doniesla do postele...také malé šteniatko...všetko bolo preč...niežeby som zabudla,ale mala som zase pre koho existovať...kto je vždy vďačný...
Joj chudatko... Fakt je mi ta luto... Ja si neviem a ani si nechcem predstavovat, ake to raz bude, ked moj krasny a zlaty pes uz nebude. V tomto ta teda plne chapem... A ta rada... Co ja viem, kedze sam neviem, co by som robil... Proste nerob nic... Ono to hadam casom nejako prejde... Aj ked je to urcite tazke, pokus sa mysliet na cokolvek ine, len na toho psa.
mne uz zomrelo vela zvieratiek...moj milovany doberman Ajax, s ktorym som bola od narodenia zomrel ked som mala asi 13 rokov...moj kocurik Kubo...moja korytnacka Biba a teraz zomrelo maciatko,ktore nebolo moje,malo asi 5 dni a ja som sa on dva dni starala to sa stalo asi pred mesiacom a ked si na nu spomeniem,je mi smutno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a nového psíka som nechcela...ale mama sa rozhodla a bol tu...a keď mi ho jedného rána doniesla do postele...také malé šteniatko...všetko bolo preč...niežeby som zabudla,ale mala som zase pre koho existovať...kto je vždy vďačný...
a inak naozaj cas to vilieci..
mne uz zomrelo vela zvieratiek...moj milovany doberman Ajax, s ktorym som bola od narodenia zomrel ked som mala asi 13 rokov...moj kocurik Kubo...moja korytnacka Biba a teraz zomrelo maciatko,ktore nebolo moje,malo asi 5 dni a ja som sa on dva dni starala to sa stalo asi pred mesiacom a ked si na nu spomeniem,je mi smutno