@zajko30 no to mas tak moja mama mala tiez taku 100 hrdzavu v nohe a o par hodin neskor ked sa vybrala k doktorovi tak jej tu nohu skoro nezachranili...
Máš to nahlásiť! Mal si to nahlásiť neodkladne... (stačí len, že si šľapol na klinec, ten príbeh pred tým nie je potrebný )
pokiaľ je to úraz z následkami, nahlásiš to, pojdeš k doktorovi, ten Ti napíše papier a dostaneš od poisťovne nejaké drobné
Aj keď si to nenahlásil hneď, ešte to nahlásiť možeš (ak nemáš blbého šéfa) a vysvetliť mu, že si nevedel, že to máš hneď... On to može pokojne akceptovať a napísať Ti to dodatočne... (samozrejme ak sa to nestalo pred mesiacom )
už som bol u doktorky dneska ráno, bože drbla mi inekciu skoro som omdlel od strachu, chápete to?, a že to neni modre, tak budem žiť, ešte si aj srandičky robila so mňa zajka krásneho.....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Roboši opravjú mólo ? .. Aké elegantné.
@drejka to nebol cudzí zadok, bol to šéfov syn a má nový účes, ale teraz je bombový, ham ham..........filip
@jaro1991 no veď už sa stalo, Mário umýva, masíruje, fúka a ja sa koňačikujem aby som nedostal infekciu.......filip
pokiaľ je to úraz z následkami, nahlásiš to, pojdeš k doktorovi, ten Ti napíše papier a dostaneš od poisťovne nejaké drobné
Aj keď si to nenahlásil hneď, ešte to nahlásiť možeš (ak nemáš blbého šéfa) a vysvetliť mu, že si nevedel, že to máš hneď... On to može pokojne akceptovať a napísať Ti to dodatočne... (samozrejme ak sa to nestalo pred mesiacom )
@sahara kukám po všetkom čo je pekné a vzrušujúce..........filip
@spisino presne tak..filip
@sarah whiteflower ani nie máme vysporiadane vzťahy a keby som prišiel s nejakým chalanom tak by sme sa " bavili " v trojke....filip
@exor a vieš, že som bol aj na psychotestoch kvôli zbrani, robím závodne streľbu.....filip
@yeya bankujem s troma bankami ČSOB, VÚB a Dexia....filip