Pochybujem .... určuje to povaha ženy tá čo je kuva ťa podvedie hoci len zo špásu... no tá čo ťa naozaj ľúbi tak ju bude tvoj nezáujem veľmi psychicky zožierať a sama sa seba pýtať že kde spravila chybu že ťa stráca.
Môj názor je, že to nerobia len ženy. Ale aj muži sú takí. Čiže nehádžte to len na ženy.
A po ďalšie, netreba ich všetky hádzať do jedného vreca. Áno, niektoré sú tak...prionďaté, že budú muža podvádzať - niekedy ani nezáleží na tom, či sa im venuje dostatočne alebo nie.
Lenže pokiaľ sa im dosť nevenuje, nečudujte sa. Ak žena túži po láske, podvedie svojho priateľa, hoci ho môže ešte ľúbiť, lenže ona tiež chce cítiť lásku a najmä pozornosť. Každá žena si veľmi cení, ak si ju jej priateľ všíma, venuje jej veľa pozornosti. Ak sa jej nevenuje, časom sa proste to proste stráca a ona hľadá niekoho iného, lepšieho.
Tá, ktorej to však povaha alebo zamilovanosť nedovoľuje ho nepodvedie, ani keby veľmi chcela. Bude sa však zožierať, začne si vytvárať rôzne ilúzie o tom, ako ju muž už nemiluje alebo že má inú. Začne byť prehnane žiarlivá a nakoniec jej aj tak zdrhne..
Ja milujem tieto zovšebobecňovanie odborníkov na vzťahy ale to by nebol birdz keby tu zakomplexovaní ľudia nepotrebovali zaškatuľkovať opačné pohlavie aby si v tej svojej životom a neúspechom dodrbanej hlavičke mohli pvedať, že to vlastne nie je ich chyba...
NIE LEN ŽENY , ALE ĽUDIA PODVÁDZAJÚ Z TÝCH NAJRôZNEJŠNEJŠÍCH DôVODOV. OD SLABEJ CHVÍĽKY SKRZ KRÍZY VO VZŤAHOCH A JEBNUTOSŤ V OPITOSTI AŽ PO ZÁKERNOSŤ A VYPOČÍTAVOSŤ.
no tie, ktore nevedia otvorit usta a normalne sa s partnerom porozpravat o tom, co im vadi, zrejme radsej podvadzaju.
pokial je vo vztahu problem, tak by som sa ho najprv snazila vyriesit. ak by som videla, ze druha strana nema zaujem a nejde to, tak by som sa s dotycnym rozisla.
podvadzanie podla mna nema zmysel a k nicomu dobremu nevedie.
niektoré áno, niektoré nie ... zovšeobecnil som si to hlavne z dievčat ktoré poznám a osobne s nimi vedieť také rozhovory (neurazte sa všetky) väčšina z nich je náchylná na myšlienky porovnávania, myslenia na iného, alebo reálne aj niečo podnikať ak sa naskytne príležitosť práve vtedy keď je vo vzťahu problém a ony sú buď neschopné prispieť zmenou alebo ak si zmyslia (pocitovo) že sa im dostatočne nevenuje, pocit že je niečo v neporiadku (aj keď sa zdá že nie je) možno sa len pohybujem v zlej spoločnosti ale väčšina dievčat podvedie preto že má pocit že je vo vzťahu problém alebo sa jej partner nevenuje (kašle na ňu) alebo že sa nevedia ovládať a pri príležitosti proste nepovedia nie ... hm keď tak nad tým uvažujem ... poznám veľmi málo párov okolo seba v ktorých muž podviedol (ako tak ale uvažujem nespomeniem si ani na jeden) ... zato poznám dosť párov v ktorých dievčatá podviedli a len veľmi veľmi málo tých v ktorých dievčatá nepodviedli ... z toho možno ale vyplýva že sa pohybujem možno len v prítomnosti slušných chalanov a ľahkých dievčat ...
ale tak nejak aj keď to nemôžem zovšeobecniť tak s anketou súhlasím a to práve na základe skúseností ktoré som nadobudol a videl osobne ...
ale verím tomu že za to môže len toto miesto, v skutočnosti by to mala byť vec inteligencie a empatie (tolerancie) ...
a co je potom taka, ktorej sa frajer venuje dostatocne, a ostatne kamaratky jej dokonca zavidia co vsetko pre nu robi, ale ona si mysli ze nic pre nu frajer nerobi (lebo ona si to nevsima, a neuvedomuje si to co frajer pre nu robi, lebo to zacala brat ako samozrejmost) a kvoli tomu "si hlada ineho" ?
tak jasné, keď nemáš dosť pozornosti u svojho, hladáš ju inde.. ja som s tým vďaka bohu osobnú skúsenosť nemala, ale každú chvílu mi to kamošky označujú ako dôvod, prečo podviedli... :/
jj, scasti mas pravdu....len u chlapov sa ten isty dovod nazyva "neda mu jedna, da mu dalsia" len ja nepoznam ziadneho chlapa, ktory by podviedol svoju partnerku, ale zato zien kopu...ono to je vacsinou tak, ak muz nechce vztah, tak ani nejde do ziadneho (rgo nikoho nemoze pdoviest), ale je stale kopa zien, ktore nie su stavane na vztah, ale vzdy don idu, a potom podvadzaju z milion roznych dovodov a to partnerovo nevenovanie sa nie je zdaleka najcastejsi dovod....
takisto je skupinka zien, ktore podvadzaju prave preto, ze sa im muz venuje a oni ho maju isteho, tak preco by sa obmedzovali len na jedneho chlapa....
a tiez su zeny, co to proste maju v krvi,,,chciet byt obletovana, mat pozornost a pod...ale ziadna zodpovednost....
@melancholik absolutny suhlas...tiez sa bud pohybujem medzi slusnymi chlapmi a lahkymi zenami alebo je to vseobecna pravda, ze zeny su nachylnejsie na podvadzanie...akonahle nemaju ten "spravny" pocit, idu ho hladat k dalsiemu a dalsiemu a dalsiemu a ziadne riesenie, chlapov maju ako "nahradne diely"....+ to porovnavanie prebieha u mnohych zien stale....ako medzi detmi, ze kto ma novsiu, krajsiu, lepsiu hracku...
ked sa mi partner nevenuje, tak to u mna implikuje nezaujem. a uz som sa o tom rozpravala, ale chlapi su ako take dute polena, jednou dierou dnu, druhou von. ano, mam vtedy tendenciu a chut podviezt. nespravila som to, ale neda sa povedat, ze som nad tym nerozmyslala. ked mam pocit, ze ten, ktory by mal mat o mna zaujem najviac, ho nema, mam chut si to vykompenzovat s niekym, kto ten zaujem ma. co uz, ked si ludia nevedia vazit to, co maju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A po ďalšie, netreba ich všetky hádzať do jedného vreca. Áno, niektoré sú tak...prionďaté, že budú muža podvádzať - niekedy ani nezáleží na tom, či sa im venuje dostatočne alebo nie.
Lenže pokiaľ sa im dosť nevenuje, nečudujte sa. Ak žena túži po láske, podvedie svojho priateľa, hoci ho môže ešte ľúbiť, lenže ona tiež chce cítiť lásku a najmä pozornosť. Každá žena si veľmi cení, ak si ju jej priateľ všíma, venuje jej veľa pozornosti. Ak sa jej nevenuje, časom sa proste to proste stráca a ona hľadá niekoho iného, lepšieho.
Tá, ktorej to však povaha alebo zamilovanosť nedovoľuje ho nepodvedie, ani keby veľmi chcela. Bude sa však zožierať, začne si vytvárať rôzne ilúzie o tom, ako ju muž už nemiluje alebo že má inú. Začne byť prehnane žiarlivá a nakoniec jej aj tak zdrhne..
NIE LEN ŽENY , ALE ĽUDIA PODVÁDZAJÚ Z TÝCH NAJRôZNEJŠNEJŠÍCH DôVODOV. OD SLABEJ CHVÍĽKY SKRZ KRÍZY VO VZŤAHOCH A JEBNUTOSŤ V OPITOSTI AŽ PO ZÁKERNOSŤ A VYPOČÍTAVOSŤ.
hmmm, počkaj, pouvažujem nad tým...
NIE.
pokial je vo vztahu problem, tak by som sa ho najprv snazila vyriesit. ak by som videla, ze druha strana nema zaujem a nejde to, tak by som sa s dotycnym rozisla.
podvadzanie podla mna nema zmysel a k nicomu dobremu nevedie.
ale tak nejak aj keď to nemôžem zovšeobecniť tak s anketou súhlasím a to práve na základe skúseností ktoré som nadobudol a videl osobne ...
ale verím tomu že za to môže len toto miesto, v skutočnosti by to mala byť vec inteligencie a empatie (tolerancie) ...
takisto je skupinka zien, ktore podvadzaju prave preto, ze sa im muz venuje a oni ho maju isteho, tak preco by sa obmedzovali len na jedneho chlapa....
a tiez su zeny, co to proste maju v krvi,,,chciet byt obletovana, mat pozornost a pod...ale ziadna zodpovednost....
@melancholik absolutny suhlas...tiez sa bud pohybujem medzi slusnymi chlapmi a lahkymi zenami alebo je to vseobecna pravda, ze zeny su nachylnejsie na podvadzanie...akonahle nemaju ten "spravny" pocit, idu ho hladat k dalsiemu a dalsiemu a dalsiemu a ziadne riesenie, chlapov maju ako "nahradne diely"....+ to porovnavanie prebieha u mnohych zien stale....ako medzi detmi, ze kto ma novsiu, krajsiu, lepsiu hracku...
super riesenie
to, čo ti nedáva partner hľadáš inde...........