.Všetci si zo mňa uťahujú,robia si posmešky za to že cez prestávky nepodpalujem lavice,nehádžem kriedy...ale si sedím na mieste a kreslím si.Problém je,že mi nechcú dať pokoj a ja už som s tým na nervy,keďže neviem čo robiť.Nechcem to hovoriť mame ani tri
ved im povedz, ze su jebnuti a ze inteligentni ludia sa spravaju inak.
zo mna si tiez robia srandu za to, ze pisomka z fyziky je o tyzden a ja som sa na nu ucila cez volnu hodinu uz dnes.
tak som ich poslala do pice s tym, ze oni teraz prekecaju hodinu, nic z toho nebudu mat a ze budu stresovat den predtym v nedelu a ja budem robit nieco ovela prijemnejsie
@mm47 učiteľ nič nevie vyriešiť...maximálne si z toho robí aj on srandu a mama nemá čas...a spolužiaci sa vedia tak vyhovoriť že potom dostanem buď len ja alebo oni aj ja a zatial mi chýba jeden zápis do pokarhanie riaditelom (ten prvý je že som mala doniesť kriedy keď som bola služba ale ja som bola doma)
už som si myslela,že tému založila @zuzk496 pri nej by som sa nečudovala... /je trošku mimo /
Skús sa porozprávať s nou a zistíš,že natom nie si až tak zle ... PS : Prajem veľa šťastia ... Bojuj + komunikuj ... Ono to raz musí byt dobré ... Skús sa porozprávať o tom s nejakou kamoškou,ona skor bude vedieť či je chyba na tvojej strane a ak je ,tak aká ...
nebudem ti klamať zmení sa to najskôr keď prídeš na strednú, lebo ako tu už bolo spomenuté učitelia ani rodičia si s týmto veľmi nepomôžu a každý si môže robiť čo chce. Hlavne neukáž že sa ich bojíš, buď odvážna a možno sa to aspoň trochu zmierni každopádne veľa šťastia
povedz im par teplych slov a dalej si kresli... a ak je to ozaj zle, tak celkom seriozne zajdi za niekym z vedenia, ked uz triedny to odmieta riesit...
a ten zapis @16 wtf? takyto retardi este pozaduju vyssie platy, nemam slov...
A niekedy pomaha ak ti niekto nieco zrobi tak sa len otoc nanho a pokyvaj s hlavou akokeby si ho vnimala ako nejake male decko...
Len nikdy nevybuchni od zlosti - to je to najdolezitejsie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nepridavaj sa k nim, nekric na nich. Len ich maj uplne u pici a ked ti niekto zacne robit zle tak mu len s kludom povedz, ze je asi este sproste male decko alebo nieco podobne.
@mm47 je tazke najst spravne riesenie. ak budes utocit, tak budu este horsi. ak budes ticho, tak budu pokracovat. najlepsie by bolo, aby prestupila, lebo toto uz neprerobis na kamaratstvo, jedine na nenavist. a ked by uz prestupila, tak v medzicase treba hladat vinu v sebe a v novom kolektive sa pokusit spravat tak, aby vzbudzovala dostatocnu autoritu.
@mm47 omg ale to je ine hadzat po nich nieco a vynadat im
ja som im v skole nepovedala, ze su jebnuti
iba som im vysvetlila to, preco to robim. tot vsio.
ale ano, priznavam. trosku si ''seriem do huby''.
avsak mozem to vysvetlit tym, ze v prvom mojom komente som sa to nesnazila natrvalo riesit a po doslednejsom rozmyslani nad problemom som dospela k zaveru, ze najlepsie je to urobit inak.
učiteľ a rodič ti pomôže taký veľký konský nauč sa Meliškove hlášky, a vhodne ich použi, možno sa aj niekto na tom zasmeje.. inak podobný problém som mal aj ja, a sa to vyriešilo tak, že som sa cez prestávky venoval jedlu, alebo som kecal s kamošom, a také veci, na ktoré sa treba sústrediť som si nechal na doma.. v podstate, ako sa v takom bordeli dá na niečo zmysluplné sústrediť?
Ja som na tom podobne...ja kreslím anime a som emo..moji spolužiaci to nechápu a furt za mnou chodia emák a tak..radím ti nevšímaj si tých ,,dokonalých,, spolužiakov.Ja som si ich prestal všímať a potom mi už dali pokoj.Síce niekedy sa nájde malá urážka ale už to nieje tak ako to bývalo.Začali ma aj šikanovať po fb a musel som si ho zrušit.Našim som nič nepovedal pretože moc si spolu nerozumieme pretože oni ma nechápu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
2. Povedať to rodičovi.
3. Požiadať o preloženie do inej triedy.
a @mm47 nechápem ako? to ich mám začať biť?
a nezúčastňoval sa pubertálneho vyčíňania spojeného s demolovaním triedy.
Ďalej som bolo za kokota preto že sa mi nechcelo s ostatnými degešmi vykrikovať nezmyselné slová ešte nezmyselnejším tónom.
Bol som za kokota aj preto že som sa so žiadnym z tých čurákov poriadne nerozprávaô (pretože s takými deťmi som sa fakt nemal o čom)
Holt máš smolu, ak si v triede plnej kokotov, a ty kokot niesi, výsledok je taký že všetci okolo sú lietadlá a práve ty si kokot
dúfam že som to napísal aspoň trocha zrozumiteľne
zo mna si tiez robia srandu za to, ze pisomka z fyziky je o tyzden a ja som sa na nu ucila cez volnu hodinu uz dnes.
tak som ich poslala do pice s tym, ze oni teraz prekecaju hodinu, nic z toho nebudu mat a ze budu stresovat den predtym v nedelu a ja budem robit nieco ovela prijemnejsie
hlavne netreba zabudat na to, ze vacsina uspesnych ludi bolo v triede za kokotov
@tryptaminedream nejsom divná len proste ku nim nezapadám...mňa nebavia takéto somariny,však oni takto majú IQ max. 20 keď aj to
a + rodic , ucitel
Skús sa porozprávať s nou a zistíš,že natom nie si až tak zle ... PS : Prajem veľa šťastia ... Bojuj + komunikuj ... Ono to raz musí byt dobré ... Skús sa porozprávať o tom s nejakou kamoškou,ona skor bude vedieť či je chyba na tvojej strane a ak je ,tak aká ...
@petushiq18 kolkatacka si?
ak ťa chcú obviniť za niečo, čo urobil zvyšok triedy, bráň sa! kolektívna vina je prežitok socializmu, a tebe zbytočne uškodí!
mame sa sťažuj, keď má čas.....aspoň aby vedela, prečo chodíš do školy tak nerada........
a pokiaľ ťa nikto nenapadá fyzicky, len buď asertívna až hrubá.....nech si nedovoľujú
a ten zapis @16 wtf? takyto retardi este pozaduju vyssie platy, nemam slov...
Len nikdy nevybuchni od zlosti - to je to najdolezitejsie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nepridavaj sa k nim, nekric na nich. Len ich maj uplne u pici a ked ti niekto zacne robit zle tak mu len s kludom povedz, ze je asi este sproste male decko alebo nieco podobne.
Mimochodom ked uz ma v plane prestupit tak nevidim dovod preco nebyt zly na nich , nezasluzia si vynadat od srdca ?
a na co im nadavat? neviem ako ty, ale ja to nerada robim. vsetku tu zlu energiu potom precitujes celym telom... a je to take neprijemne
ja som im v skole nepovedala, ze su jebnuti
iba som im vysvetlila to, preco to robim. tot vsio.
ale ano, priznavam. trosku si ''seriem do huby''.
avsak mozem to vysvetlit tym, ze v prvom mojom komente som sa to nesnazila natrvalo riesit a po doslednejsom rozmyslani nad problemom som dospela k zaveru, ze najlepsie je to urobit inak.