Aký talent ste dostali do vienka? V čom vynikáte? Píšete poéziu? Hráte na hudobný nástroj? Spievate? Ste dobrí športovci?
Pochváľte sa, nebude sa to chápať ako prejav samoľúbosti.
@7 nam to robili na strednej. Nejaka psychologicka dosla a kazdy tyzden otestovali seiljakymi moznymi testami (to trvalo cca 2 hodiny) a potom sme si o tyzden isli pre vysledky. Bolo to hlavne kvoli VS, lebo tam bol graf co ukazoval v com si ako dobry a podla toho ti doporucovali skolu: technicky zameranu, humanitarne a pod. kecy. Mne povedali ze si mozem ist kam chcem Ale skus mensa.sk, tam zistis testovanie a take veci.
@11 No dobre, priznávam... som občas lenivá... No čo už, keď mi môj pokus nevyšiel... Ale aby si vedel, tak som sa po roku opäť vrátila k hre na akordeóne...
ano tu psychologicku sme mali aj my kvoli strednej skole a uplne sa ta pani zhrozila ze idem na hotelku lebo vraj by som mala ist na nejaky poriadny gympel a aj na tri vysoke lebo ze osm vynimocne inteligentna ze to casto nevidi a tak dalej, ale ja som gympel nechcela, ucit sa uz viem, tak som chcela nieco praktickejsie. a inak mam talent na jazyky, na pisanie a mam vseobecny rozhlad
@14 Vyborne, gratulujem k navratu Ja pokracujem v mojom serioznom studiu angliny a dal som si kurz na certifikat CAE Sice mam bakalarsky rocnik a bude toho dost, ale tak je to vyzva pre moje IQ (skusky na CAE su 2 tyzdne pred statnicami
ja mam talent na vsetko na co chcem len sa musim presvedcit ze mi to pojde ked si to vyskusam a naladim sa na spravnu vlnu tak to potom uz ide a niekedy.... niekedy robim vsetko nahovno
Ja mám nejakú kravinu logickú a polovica z toho nemá nič spoločné s logikou, ale s nejakými praktickými vedomosťami z určitého odvetvia ... Ale tak sranda to je, no ...
Okrem toho viem este pekne kreslit to mam po mame a vlastne my to mame v rodine Z vytvarnej som v skole bola vzdy najlepsia a horsie ako 1ky som nemala
práve som dostala debku ,že nič iné ako priemer, neviem ... v ničom nevinikám ...asi som len další príživník ktorý nič za celý život nedokáže a bude mat stale tu istu robotu atd atd
Asi na jazyky a možno trochu na písanie, a asi aj na kreslenie, hoci tomu sa už až tak nevenujem. A antitalent? Šport s výnimkou lyžovania a plávania, kde som zručnosť získala tvrdým tréningom
@7 mne robila testy psychologicka.....presne mi nechcela povedat kolko som mala len viem ze osm mala 57 z 60 dobre...neviem skus ist k nejakej psychologicke, len tak ti ale asi nespravi.....ja chodim na Bielu ul., je celkom fajn no..
a na co mam talent? no ja neviem mne ide vsetko ..ale vazne teda takmer vsetko..nejde mi anglina, kedze som na nu doteraz nechodievala..nemcina tak priemer ako ostatni spoluziaci...a matika ako kedy tak tie testy co som robila to bolo fakt lahke dost....normalna matika je ovela horsia pre mna...teda niektore veci...a co mi este ide..klamanie, ja viem, nie je to dobre, ale fakt mi to ide..aj ked hovorim pravdu si myslia, ze klamem ...
nooo tak ja hram aktivne na fletnu uz 9 rokov a plnujem s atym zivit..tento rok som zacala aj na bicie a mam vraj dobry hudobny sluch a konecne som tomu uz aj zacala verit...nechcme sa chvalit ale ked je toto tak ovorena tema tak sa vykecam rodicia sice neboli moc nadseni tym ze sa cem venovat v buducnosti umeniu ale pristali na to ze budem trochu viac tomu venovat a vedenie ZUSKY suhlasilo s tym aby som chodila na nejake teoreticke hodiny na konzervatoriu ludia viete jaka som tam stastna?? neskutocne rada tam chodim a tak sa ja rozvijam ale minule mi mama povedala ze ona uz len caka jak s tou flautou skoncim tak isto ako som po 13 rokoch "chcenia" odmietla veterinu...strasne ma to bodlo, nikdy nikomu nehovorte bez citu ze mu nieco nejde lebo ho tom moze zruinovat...bose pardon, beham z temy na temu...to je jedno
aaale ludia,omg ja mam talent sa printutit ist v pondelok do skoly..ako kedy mam talent zajst z piatkovej party v sobotu rano domov a mam talent povedat nie,ked ma niekto nuka cigou,este nieco?
noo, ovládam 5 jazykov (okej je tam zarátaná aj slovina a čeština ale aj tak - je to predsa téma na vychvalovanie sa ) čiže dosť ma zaujímajú jazyky, a potom aj umenie: písanie, kreslenie, fotografia.
šport mám celkom rada ale som v nom prelietavá, pri ničom nevydržím dlho
Takže... ja som ejdnoznačne umelecký nadaná... Viem spievať, hrať na akordeóne, tancovať (spoločenské, ľudové a latino) a to všetko zvládam na výbornú. Tiež som prednedávnom zistila, že viem pekne kresliť... hlavne akty...
Mám talent na jazyky, viem písať poéziu, ale aj iné. Mám herecký talent a dokážem ľudí dobre zblbnúť.
Viem ešte veľmi pekne vyšívať, hačkovať a dokonca aj paličkovať.
A myslím, že je toho oveľa viac, ale teraz si nespomínam...
o tom sice donedavna netusila, ale ucitelka prisla na to, ze mam talent na kreslenie, co som doteraz povazovala za konicek, ale nech si mysli...inak si myslim, ze mam talent na ucenie. zapamatam si iba to, co ma zaujima (takze dejak, mas smolu a okrem toho mam talent (par krat spomenuty) na zblbnutie ludi. raz sa mi podarilo tak zblbnut uck, ze som si trojku opravila na jednotku, lebo som sa s nou hadala o spravnosti mojej odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
A čo je to growling? Nie, nechce sa mi to hľadať v googli... Ďakujem za odpoveď.
A dobre vám to robili na strednej?
No len aby si nedopadla tak pekne, že tam budeš v bokolesení ľudí, ktorí na ten gympel proste nemali a ... Moc ťa to asi rozvíjať nebude ...
Ja mám nejakú kravinu logickú a polovica z toho nemá nič spoločné s logikou, ale s nejakými praktickými vedomosťami z určitého odvetvia ... Ale tak sranda to je, no ...
kravinu logickú = knižku logických úloh od mensy ...
Tiež mi to príde akosi divné a nevidím v tom nejaký účel ...
Ale keď som mal 12 tak som sa rád chválil tým číselkom, ktoré dokopy vypovie hovno ...
a nemam talent na matematiku a na kreslenie,to by mi museli ruky dolamat...
a inak ma momentalne nic nenapada...
tak ale zdedil som nieco z umenia...fotografia povrchovo,hlavne ale kreslenie a socharenie...
a dufam aj inteligenciu!
Nooo, ... Vek si presne nepamätám, ale v cca 9-10 okolo 115 a v 12-13 130 ...
Aj tak je to tak úžasne exaktne merateľné, že ti to neuveriteľne veľa povie ...
Čo sa školy týka...viem sa prinútiť učiť...viem dať dokopy ľudí pre dobrú činnosť...niekedy však aj pre zlú činnosť...
Mám rád psychologické hry...porozprávam sa s hocikým a o hocičom...nebojím sa stretnutí. ...viem odpúšťať...
Možno pre niekoho úplne bežné veci...ale ja som na ne hrdý. ...Takže budem neskromný a napíšem:
Mám talent
a o zvyšku neviem
viem chutne variť
a to je asi všetko?
šport mám celkom rada ale som v nom prelietavá, pri ničom nevydržím dlho
Takže... ja som ejdnoznačne umelecký nadaná... Viem spievať, hrať na akordeóne, tancovať (spoločenské, ľudové a latino) a to všetko zvládam na výbornú. Tiež som prednedávnom zistila, že viem pekne kresliť... hlavne akty...
Mám talent na jazyky, viem písať poéziu, ale aj iné. Mám herecký talent a dokážem ľudí dobre zblbnúť.
Viem ešte veľmi pekne vyšívať, hačkovať a dokonca aj paličkovať.
A myslím, že je toho oveľa viac, ale teraz si nespomínam...