Viva la Espaňa. - Tak asi podobne, ako sa ty chces učiť Taliansky som sa ja začala Španielsky. Prv mi kamarát dal nejaké tie základy, potom som si kúpila frázový slovník a knihu pre samoukov ktoru kludne nájdes asi v hociakom kníhkupectve.
knižka pre samoukov.... ja som sa začala učiť španielčinu z takej zelenej knižky, volá sa PONS .... za štyri týždne, je to dobrá knižka aj s CD aj so základmi gramatiky a info o krajine a kultúre.... sú rôzne jazyky, ale neviem či aj taliančina, ale mala by byť... skús pokukať kníhkupectvá a uvidíš čo ti padne do oka
najjednoduchšie je ísť do Talianska...tam by si sa naučil rýchlo....
ale taliančina je vážne lahká takže ti stačí nejaká kniha pre samoukov s CD a potom počúvať..to pomáha...talianske pesničky, a tak....hlavne treba počúvať....to je jedno čo ale hlavne vela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@sonickaaa3 vieš jak ten sympatický ujo.. že.. citrónová? ja som nemohla vtedy..
ale taliančina je vážne lahká takže ti stačí nejaká kniha pre samoukov s CD a potom počúvať..to pomáha...talianske pesničky, a tak....hlavne treba počúvať....to je jedno čo ale hlavne vela...
trvám ale na tom, že to je fakt jednoduchý jazyk, dostane sa do hlavz jednoducho. knižka, cdčka, hudba, filmy..
» www.dailymotion.com/video/x15rqm_pu...
ja dokazem desifrovat nieco ako "sono albo io, ben sua te" ale nedava mi to ziaden vyznam. dik!