@7 kokos tak ty si aka husta chces, aby ti povedali, kde ho kupis a ked ti povedia, tak povies "tam nechodim". tak si ho pytaj v skolskom bufete, kde si kupujes tresku a rozky, ak nikam inam nechodis
stuntbiker: čo povedať xD nooo zabiť..to sa ešte uvidí xD maximálne to hodím o stenu keď ma to naštve ale nie aaa 20eu ..zaujímavá ponuka...žiaľ bohu musím odmietnuť xD
Tamagotchi je super a ak ho mate dajte do google tamagotchieurope.com (klik) potom zadajte do tamagotchi take srdiecko a tam tam ukaze V5 , SPECIAL a PC Kliknite na pc mate tam kod zadajte ho do tamagotchieurope (ak chcete hrat hru) ak ste dohrali na tamagotchi stlacte prostredny cudlik a zadajte kod ktori vam pise na tamagotchieurope koli odhlaseniu a pridu vam peniaze chapete?
Je nove tamagotchi v7 ! Vola sa tamagotchi + color . Je to farebne len to ze nieje prelozene do anglictiny je lem po sikmooky X( dajte si to do youtoobe tak sa to pise ne ? Napiste tam tamdgotchi + color
@chevro prosim ta das mi presny link? kde si to kupoval? mam neter a krsna a nic ine nepocuvam len to ako chcu tamagotchi... napis mi prosim ta adresu kde to mozem zohnat dakuem velmi pekne
tamagotchi kupiš v dračiku aj ja som ho tam kupila je to fajn pre seba som kupila aj pre synovca a tak sa teraz spolu hrame aspon robi aj nieco ine ako kuka do telky alebo do pocitaca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
plutvonozceakrivozubky: tam nechodím xD a kvôli tomu sa mi tam nechce
a inde..
sice ked je aj tetris stale popularny...
a podla mňa ho dostať u číňana alebo tak
moja cena je 20eu zo vsetkym aj z baterkami
..kvak..
stuntbiker: čo povedať xD nooo zabiť..to sa ešte uvidí xD maximálne to hodím o stenu keď ma to naštve ale nie aaa 20eu ..zaujímavá ponuka...žiaľ bohu musím odmietnuť xD