Dnes som si prvykrat dala tampon,mala by som otazku,kolko max vydrzi??v akej polohe si ho vy baby davate??poprosim normalne odpovede. Plus mate s tamponmi negativne skusenosti? Ja som si kupila ob normal
@aqualoop no tak 4-6 hodín, povedzme že v miernom podrepe, zasunieš toľko aký máš dlhý prst, určite by si potom nemala cítiť, že ťa niekde tlačí alebo tak, kúp si všetky druhy a používaj podľa toho aké máš silné krámy, inak ťa to vysuší ak dáš príliš savý, niekedy som striedala vložkou ale teraz už nie... negatívne nemám, zatiaľ všetko super až na to, že ich neviem občas odbaliť... vrrrrr
ja použivam naturella lebo OB mi nerobili dobre.. dávam si ho v polohe na lyžiara mám ho max 4 hodky... zlé skúsenosti nemám... len vždy keď jeden vytiahnem a druhý idem zasunúť tak utierka na intimnu hygienu nesmie chýbať..
V krabičke bol taký "nepodstatný poskladaný papier" nazývaný tiež "príbalový leták", kde sa dočítaš o všetkom čo ťa v tomto fóre zaujímalo. Ak si ním dáš dokonca poradiť, tak je aj riziko "negatívnych skúseností s tampónmi" menšie.
Každému dievčaťu zrejme vyhovuje iná poloha, ak som doma, tak si jednu nohu vyložím na vaňu, ak som v miestnosti s obmedzenou možnosťou pohybu (t.j. školské záchody) tak v polo-drepe či ako to nazvať
Nemám žiadne negatívne skúsenosti. Malo by sa to striedať s vložkami (ale ja nestriedam) a samozrejme, zásoby vlhčiacich utierok sú tiež fajn.
dolezité je prečítat si návod a dôkladne- tám dostanes odpoved na všetky Tvoje otázky. v návode je ze ho más mat 4-6 hodín, maximálne osem. Do tých 6 hodín je to akurát tak na vymenenie.
@alysia Pozri, je to na každom čo mu vyhovuje. Na príbalovom letáčiku píšu, že tá doba by nemala presiahnuť 4-6 hodín, v nočných 8, keďže v ľahu krvácanie také intenzívne ako počas bežných denných aktivít. (Aj keď u mňa to platí presne opačne
Podľa mňa ešte keď má žena slabšie krvácanie tak to nie je táke, ale keď napr. ja sa musím ísť cez noc v prvých dňoch aj 2 krát prebaliť tak mi to príde tak ee byť zaštuplikovaná 10 hodín.
Ale podľa mna platí,že pošvové mikróby môžu pri dlho sa hromadiacej krvi v tampóne začať uvoľňovať toxíny, ktoré sa dostávajú do krvi
@19martina19@sorciera a ja si ho praveze na noc davam, lebo vtedy necitim ci preteciem, a nechcem aj ked u niekoho spim, vsetko zaspinit ... pozri, vsetko su to dohady podla mna vsetko mozne nam niekto odporuca a nakoniec sami zistime, ze neodporucia nosit tolko a tolko, a pritom sa nic nestane, aj ked je to dlhsie, ono aby sa nieco predavalo, tak sa necudujem, to uz zachadzam ale inde uz
@momoglamours ja praveze s tym aplikatorom (tampax som nejake dostala v skole) neviem pouzivat nechapem tomu, neslo mi to, radsej ob, alebo inu znacku bez aplikatora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja postojačky, v prípade vyššieho promile v krvi to zvládam aj po sediačky
A nemám s nimi negatívne skúsenosti.
so funny.
Nemam neg. skusenosti, nesmies ho hlavne citit.
V prve dni menim 2-3 hod
V posledne cca 4
Nikdy ho tam nenechavaj viac ako 5, vtedy uz mozes dostat infekciu
Nemám žiadne negatívne skúsenosti. Malo by sa to striedať s vložkami (ale ja nestriedam) a samozrejme, zásoby vlhčiacich utierok sú tiež fajn.
prípadne si pozri ich stránku
Podľa mňa ešte keď má žena slabšie krvácanie tak to nie je táke, ale keď napr. ja sa musím ísť cez noc v prvých dňoch aj 2 krát prebaliť tak mi to príde tak ee byť zaštuplikovaná 10 hodín.
Ale podľa mna platí,že pošvové mikróby môžu pri dlho sa hromadiacej krvi v tampóne začať uvoľňovať toxíny, ktoré sa dostávajú do krvi
@momoglamours ja praveze s tym aplikatorom (tampax som nejake dostala v skole) neviem pouzivat nechapem tomu, neslo mi to, radsej ob, alebo inu znacku bez aplikatora