toci sa mi hlava a je mi az na odpodnnutie ked si zavadzam tampon . stalo sa vam to uz? co s tim je to o psychike ale volaco zdravotne? mam zajist k lekarovi alebo sa mam na to vykaslat a pouzivat vlozky?
vykasli sa na to.. mne je na odpadnutie chvilku na to ako ho mam, vracam z toho, mam teplotu a tak.. pri zavadzani ma nic este neboli.. aj to sa stava, no..
ak to mas len pri zavadzani, myslim ze to bude skor o psychyke.. mne sa to tiez stalo ked som si ho davala prvy, druhy raz.. ak je potom vsetko v pohode, kasli na to
Toxický šok by sa dostavil až po zavedení, keby si ho tam už mala..Nie každý ich znáša...Ale skús si ho ešte raz, dvakrát zaviesť...uvoľni sa a ak ti to bude akokoľvek nepríjemné či sa budeš cítiť zle, viac si ich nedávaj..
toxicky sok spojeny s nosenim tamponov je mytus, vacsinou je to aj tak len o psychike, ja som sa tiez citila neprijemne pri noseni tamponov ale tak treba si nato zvyknut a hlavne zavadzat ho spravne, teraz uz s tym aj spavam a citim sa cistejsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no a neviem nevyznam sa v tom ale myslim si ze to nebude zdrave vobec , tie vlozky su asi lepsie