idem s kamosmi cez vikend na party... velmi sa tesim ale... mam problem s tancovanim. vsetci s ktorymi idem tancuju radi a ja tam nechcem sama ostat sediet... ale tancovat neviem, da sa to nejak rychlo naucit, da sa naucit citit rytmus? alebo aspon nieco
tancuj ten tanec,ten koncertový,zabudla som ako sa volá,ale tma sa hádžeš o ľudí,kde tu ti niekto vrazí a ty sa na tom smeješ a ďalej biješ lakťami všetkých okolo...tuším...POGOVANIE...??.to zvládneš aj ty aj ja
hmm, no naucit sa citit rytmus? to bud v sebe mas, alebo nie, neda sa to len tak naucit.. podla mna uplne staci, ked sa prestanes sustredit na to, ci to vies, alebo nie, alebo ako pri tanci vyzeras a proste vnimas len hudbu.. a ten pohyb k tomu ide potom tak prirodzene... dolezite je ci to dokazes preicitit a nie ako pri tom vyzeras! tak keep smiling and let´s go dance!!!
ked fakt si si neni ista co a ako, tak proste rob presne to, co will smith v tomto videu.. a potom neskor, ked budete aj nieco pit, a budu tam aj ine baby, tak si od nich nieco odkukas... prajem vela zabavy
@adrika123 ked si trochu vypijes hned z teba bude najlepsia tanecnicka ja bez alkoholu v krvi by som sa tiez neodvazil tancovat ale s nim som ako M.Jackson
mám podobný problém, tancujem si akurát tak doma, kde sú nato zvyknutý, na koncertoch stačí drgať a ide to.. no k téme na jednej párty mi pomohlo to, že som mala dobrého tanečníka no vážne, tancuj s niekým, kto to vníma podobne ako ty a pôjde to
ten prvý kometár to bolo asi ymslené POGOVANIE ..ale to ti neodporúčam nakoľko ja som mala po ňom modriny hádam po celom tele.. takže to ani neskúšaj.. a poveim ti aj ja som si niekedy myslela že neveim tancoať.. pravdu povediac som to ale ani niekdy velmi nekúšla alebo som si myslela že to neviem... Ale ide to.. počuješ predsa hudbu...:d odviaž sa nerozmýšlaj nad tým čo robiť...TANCOVAŤ vie každý je to také prirodzené ako chôdza.. aj ked sa to možno tak nezdá niekedy...( no... ale tie spoločenské tance na to ti odporúčam prihlásuiť sa nma nejaký venčekový..alebo tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a inak ja tiez neviem tancovat a ked uz mam naladu a tancujem ta jak pride
Ked sa niekto bude pytat preco netancujes povedz ze pijes a zvadzas toho nalavo