mne sa tokio hotelovske pesnicky pacia... neviem co proti nim mate... mozno tie tangace su prehnane ale to nevymysleli oni... a zato ze nespievaju po anglicky este neznamenaju ze nemaju dobre pesnicky a na to ze su taki mladi toho dosiahli dost vela
waaaaaaaaaau spice girls budu zas v kope??? no teda!!! som na nich kedysi riadne ficala (skoda ze sa mi odvtedy zmenil styl hudby...) to sa mozno aj MC erik a barbara daju zas do kopy (ak su samozrejme vsetci nazive este
fiiha uz aj maduar..no vsetky dobre skupiny sa davaju zas dokopy. .hi sak aj back street boys su zas vkope a aj take that...konecne ma moj zivot zas zmysel
mat tak jedine prooblemy s tokio hotel som stastny clovek...ten bill je taky zozenstely, az to bol a na to frcia male 13-tky..asi aj preto,ze je vzdy dokonale namalovany DD a co taki kelly family?? to nikto nespomenul...pokial viem,angelo ma uz aj dve deti...
ale viete čo je zaujímavé? že ked bol v mode Lunetik a backstreet boys tak každá baba hovorila že dokonalí chalan chodí moderne oblečení,a má modré oči a blond vlasy a teraz sú už out a odrazu sú v mode takéto príšery
Slovenský hip hop je vekovu kategoriu od 13 do 15 rokov, Tokio hotel tiež, len sa k tomu pridáva ešte stupen inteligencie.. IQ musí byť pod 80... mimochodom od 120 po 360 je Drum and bass Ale fakt..
Takze nie som jediny vo vesmire, komu sa Tokio Hotel povedzme nie velmi paci?
No sere ma to tiez, ze toooolko ludi kupuje take lacne komercne pseudohudobne braky.
A teraz ked to davaju aj na tangace... no kebyze vyzliekam svoju kocku, idem dole a moj jazyk skonci na Tomovom ksichte, tak sa dogrcam a 3 tyzdne sa mi nepostavi
daj už pokoj tokiakom preboha.. buduješ si na nich karieru či čo?! píšeš o nich každý týždeň. už sme sa velakrát zhodli, že ich nemusíme nechaj ich tak. už to vyzerá na komplex. a zas tak hroznú hudbu nemajú. ked možem tak sa im vyhnem ale poznám milion horších skupín.
nepačia sa ti, ignoruj ich a máš to vyriešené. nechápem to, že sa nimi zaoberáš tolko. občas sa mi zdá, že ich sleduješ, že čo môžeš na nich vytasiť najbližšie. aj ja sa mam rozpisovať o všetkom čo sa mi nepáči? zabrala by som polovicu fóra
ja nemám koplex! len ma sere to,že všade sú! už sa o ničom inom u nás na sídlisku nerozpráva len a len o nich! a sere ma že nejaká punkerka zahlási že som piča že ich nemám rada! a pokiaľ ti vadí že ich nemám rada tak to neni môj problém§!
hnusný ksicht máš možno že ty =D závidíš im ich pekné tváričky =D a vybíjaš si zlosť zakladaním diskusií proti nim =D =D =D cmux =D =D posieľam veľkú pusu všetkým anti =D =D
No milá zmyja a čo tak trochu tolerancie?To že sa navážam tak povediac ako si to len nazvala:Etnická príslušnosť" tvojho partnera to nieje v poriadku že?
Ale ty keď povieš o 4 či 5 teraz neviem mladých ľudí (Ktorých nepoznáš samozrejme musím podotknúť) ktorých si nikdy nevidela že sú to "Hnusné ksichty" Tak to je v poriadku že?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ps pre Zmyja365: meatlshopu ide o to aby zarábal preto vyrába aj tokio hotel lebo sú popularný
No sere ma to tiez, ze toooolko ludi kupuje take lacne komercne pseudohudobne braky.
A teraz ked to davaju aj na tangace... no kebyze vyzliekam svoju kocku, idem dole a moj jazyk skonci na Tomovom ksichte, tak sa dogrcam a 3 tyzdne sa mi nepostavi
nepačia sa ti, ignoruj ich a máš to vyriešené. nechápem to, že sa nimi zaoberáš tolko. občas sa mi zdá, že ich sleduješ, že čo môžeš na nich vytasiť najbližšie. aj ja sa mam rozpisovať o všetkom čo sa mi nepáči? zabrala by som polovicu fóra
PS : tokio hotel is the best band on the world =D
Ale ty keď povieš o 4 či 5 teraz neviem mladých ľudí (Ktorých nepoznáš samozrejme musím podotknúť) ktorých si nikdy nevidela že sú to "Hnusné ksichty" Tak to je v poriadku že?