Ahojte, potrebujem poradiť.
Chcem si objednať kefu na vlasy Tangle Teezer, avšak sa neviem rozhodnúť, ktorú. Viem pri obidvoch mínusy aj plusy, čo som vyčítala na internete, no stále neviem. Čo sa podľa vás viac oplatí? Najlepšie by bolo, keby sa tu aj na
A inak taky velky nie je a to puzdro je podla mna uplna zbytocnost.. Ja ho normalne nosim v kufry/taske ked niekam idem, xy mi padol na zem a nic mu nie je
ani mne sa ten klasický nezničil .. ako ak nevieš prežiť deň bez hrebeňa, tak by som brala ten s puzdrom..ja ale TT nikam so sebou bežne nenosím, len v kufri teda raz za čas
ani mne tie linky nezobrazuje.. ale podla popisu mam tusim ten druhy s puzdrom (a motivom shaun the sheep! ) a ja neviem, podla mna to je dost napicu kefa mne tie vlasy veru poriadne nerozcese :/
Ja mám druhý a je úplne super, už sa s ničím iným necesem
Ten kryt na to používam ale neviem či je nevyhnutný... Osobne by som si kúpila ten prvý lebo je lacnejší, ale ten môj tangle bol darček
Tak ešte som si ho neobjednala, ale nakoniec si asi objednám ten s púzdrom, keďže dosť budem cestovať a nechcem ho brávať so sebou s krabicou. Ale vďaka za odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ten kryt na to používam ale neviem či je nevyhnutný... Osobne by som si kúpila ten prvý lebo je lacnejší, ale ten môj tangle bol darček