Ahojte birdzáci Máte niekto skúsenosti s kefou na vlasy Tangle Teezer? Počula som, že je to novinka v kaderníckom svete a dostala aj veľa ocenení, preto by som ju chcela vyskúšať Ste s ňou spokojné , alebo naopak je za tú cenu pre vás zbytočná vec?
ja mam a podla mna to je zbytocnost.. vobec nebadam rozdiel medzi tym, keby si vlasy cesem normalnou kefou s drevenymi hrotmi a hentym... a vlastne hej, teezer je asi aj horsi, moje vlasy rozhodne nerozcese dokladne :/
spolubyvajuca ju ma, sama vravi ze okrem toho ze to jemnejsie precesava rozdiel nevidi. mne to pride ako zbytocnost, hoci som na vsetky vychytavky, toto skusat nebudem.
Mam ho uz cez dva mesiac a nemozem si ho vynachvalit, na rozcesavanie super, a i dokonca mokrych vlasov. Kupila som ho i mojej mamine - ma dlhe, kucerave vlasy a ked mi druhy den zahlasila, ze sa doslova az tesi ako si rano bude cesat vlasy, vedela som, ze som spravila spravne, ked som jej ho kupila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Takze ak mas dlhsie vlasy, tak odporucam