...tak ju vraj nazývaju metalisti z celej Europy..............Co si o nej myslite?Je teraz Nigthwish bez nej lepsi? a ma teraz dobre vlastne pesnicky??.....Ja si myslim ze je to ta najlepsia spevacka
Ach ja milujem nightwish...Tak NIGHTWISH neni ono bez nez...teraz som strasne zavisla na Nightwish a tarji..aj na koncerte som bola..a ešte pojdem na Nightwish..juuu tesim saaaaaa
ANtte Olson ..na mna posobi aj prilis prvoplanovo a hlavne POPovo.. a to mi pri Nightwishu moc nepasuje..ale pocuvam ich stae...ale hlavne Album Once a Angel fall first... 7ewer !!
ako nightwish bola podla mna uzasna kapela a odkedy tam njeje tarja pocuvam z dark passion play iba pesnicky v ktorich spieva Marco xD....ale tara je teraz ovela lepsia bola som na jej koncerte v KE aa mala tam uzasnych hudobnikov cele je to teraz zajimavejsie a pestrejsie
podla mna bola tarja v nightwish uplne super ale akoze ta jej solova kariera stoji za ***** nemam rada ani jej spev ktory znie teraz akosi cudne aj ked musim povedat ze pesnicka I walk alone sa mi paci ale ostatne pesnicky su na nic. nightwish pocuvam stale a anette sa mi zda lepsia ma to teraz taky iny nadyh a smrnc paci sa mi ich cd dark pasion play. jednoznacne su super
no tak mne sa pacil nightwish predtym jak Tarja odisla.....ten jej operny spev sa mi strasne paci a strasne tam pasoval teraz to uz neni ten pravy nightwish.Ako Anette spievat vie ale to uz wobec neni ono.........a Tarja ma podla mna solove oesnicky OK ale tez to uz neni take jak predtym,uz to nesu Holopainenove texty...
Nightwish bol je a bude super. S Tarjou to bolo o comsi inom ale s Anette je to tiez ppc. A co pozeram tak vacsine ludi sa viac paci Anette ako Tarja a teraz myslim celkovo. Co som pozeral koncerty na youtube tak Tarja posobila tak akosi odmerane alebo ako to napist kdezto Anette (ktoru som mal moznost zazit v prahe) je uplne ppc a vie spravit poriadnu show a co je hlavne uplne si to na podiu uziva.
Cize Nightwish ide stale napred ic uz s Tarjou alebo bez nej. Btw ti co citali list ktori jej poslal Tuomas tak urcite pochopili, ze odchod TarjI/e bol nevyhnutny. V skratke povedane Tarja zacala mat prilis hviezdne maniere s ktorymi zvysok kapely absolutne nesuhlasil pretoze sa to protivilo ich povodnemu planu.
Co sa tyka samostatnej tvorby, tak ta sa mi vobec nepaci. Stale mi v tych skladbach jednoducho cosi chyba.
@12 ja konkretne piesne nepoznam, ale ta zmes od hip-hopu od metalu bolo FAKT napisane v recenzii na jej album alebo v nejakom clanku,alebo v niecom takom, sorry,ale fakt si nepamatam presne.
a to disko som zasa nemyslela az tak doslovne, proste ze styl hudby, ktory robi sa mi vonkoncom nepaci a to som pocuvala par ukazok... ale ved kazdy ma pravo na svoj nazor, ja ho nevnucujem nikomu.
mozno je to len moj pocit, ze tarja sa mi nazvdy bude spajat s nightwishom a neviem si predstavit jej hlas pri inej pesnicke... proste tarja=nighttwish
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/nightwish...
» www.birdz.sk/forum/24-10-200...
» www.birdz.sk/forum/tarja-tur...
» www.birdz.sk/forum/bratislav...
» www.birdz.sk/forum/tarja/201...
» www.birdz.sk/forum/finska-hu...
» www.birdz.sk/forum/nightwish...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/nightwish...
nech sa paci...
a uz nezakladajte rovnake temy..
Nightwish bez Tarje= nieco ine, zaujimave.... tazko povedat, ci horsie alebo lepsie
Tarja bez Nihtwishu= hmm,ze pestra zmes od hip-hopu po metal?? tak sorry,ale toto fakt nie! disko v podani Tarji pocuvat fakt nebudem...
Nigtwish 4ever, ci uz s tarjou alebo s anette...pokial je tam este tuomas a ostatni, tak je dovod ich pocuvat
Cize Nightwish ide stale napred ic uz s Tarjou alebo bez nej. Btw ti co citali list ktori jej poslal Tuomas tak urcite pochopili, ze odchod TarjI/e bol nevyhnutny. V skratke povedane Tarja zacala mat prilis hviezdne maniere s ktorymi zvysok kapely absolutne nesuhlasil pretoze sa to protivilo ich povodnemu planu.
Co sa tyka samostatnej tvorby, tak ta sa mi vobec nepaci. Stale mi v tych skladbach jednoducho cosi chyba.
a to disko som zasa nemyslela az tak doslovne, proste ze styl hudby, ktory robi sa mi vonkoncom nepaci a to som pocuvala par ukazok... ale ved kazdy ma pravo na svoj nazor, ja ho nevnucujem nikomu.
Len proste hovorim zee sa mi pacia jej solove pesnicky hlavne I Walk Alone aa The Reign
mozno je to len moj pocit, ze tarja sa mi nazvdy bude spajat s nightwishom a neviem si predstavit jej hlas pri inej pesnicke... proste tarja=nighttwish
napr. » www.nightwish.wbl.sk/List_pre_Tarju....