hladam niekoho kto ma stale listky na tieto zrusene koncerty. EPG slubili nahradne koncerty no už su to 3 mesiace. Ked im pisem maily ako mozem požiadat o vratenie prenazi za koncert ktori oni zrušili mi NEODPOVEDAJU.
Ja si pamätám, že keď sa minulý rok zrušil minikvas, peniaze vracali v ticketportale ...
Keď ti ticketportal vraví, že sa s tým máš obrátiť na firmu, ktorá nie je v priamom kontakte so zákazníkom, evokuje mi to, že to nebude zrovna spoľahlivá firma ... Bohužiaľ
"Všetky reklamácie spolu so žiadosťami o vrátenie ceny vstupného si majitelia vstupeniek môžu uplatniť priamo u organizátora koncertu, ako spoločnosti zodpovednej za organizáciu koncertu a disponovanie s finančnými prostriedkami získanými z predaja vstupeniek. Organizátor uviedol, že peniaze za lístky bude vyplácať priebežne. "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Im by sa toto určite nestalo
Este pre pobavenie Oni uz skrachovali viac ako 5x, ako vidno podla registru firiem:
slovenskefirmy.sk/hladaj-firmu/?firma=EPG&ico=&sidlo=
Keď ti ticketportal vraví, že sa s tým máš obrátiť na firmu, ktorá nie je v priamom kontakte so zákazníkom, evokuje mi to, že to nebude zrovna spoľahlivá firma ... Bohužiaľ
"Všetky reklamácie spolu so žiadosťami o vrátenie ceny vstupného si majitelia vstupeniek môžu uplatniť priamo u organizátora koncertu, ako spoločnosti zodpovednej za organizáciu koncertu a disponovanie s finančnými prostriedkami získanými z predaja vstupeniek. Organizátor uviedol, že peniaze za lístky bude vyplácať priebežne. "
treba si to asi proste vydupať