Mne sa tiež páčia tie veľké kabelky alebo niečo na štýl aktoviek,čo boli kedysi všetko sa tam dá nahádzať len zase nie tie úplne mega-veľké,ktoré sú pomaly väčšie ako osoba samotná
obrázok neriskujem určite mi nepridá , ale mám tašku HIM ale rýchlo sa ničí, to bude asi tým, že okrem školy ju nosím .. všade tvar obdĺžnik no a rozmery tak pre veci formátu A4 + pár cm , ale nie je na veľa vecí , nevadí, aj tak nosím väčšinou jeden zošit a vodu len
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
najlepšie su tie dievčatá čo si zoberú kabelku 5x5 cm a všetky knihy nesú v rukách
» deichmann.scene7.com/is/image/deichm... $im=1151775_1_P&$sh=1151775_1_P&defaultImage=default_dsd
» deichmann.scene7.com/is/image/deichm... $im=1152132_1_P&$sh=1152132_1_P&defaultImage=default_dsd
» deichmann.scene7.com/is/image/deichm... $im=1107803_2_P&$sh=1107803_2_P&defaultImage=default_dsd
» deichmann.scene7.com/is/image/deichm... $im=1162127_4_P&$sh=1162127_4_P&defaultImage=default_dsd
» goo.gl/byu19...
» goo.gl/g5n2N...
» goo.gl/YBmcL...
» goo.gl/np5Rq...
a rozpisujem sa, bo dobrú mám náladu!
ked budes vystreta, budes posobit dominantnejsie
staci mi taka retiazka ako ma ta baba a na to si zavesim na skoby co len chcem