keď do kríža (1.možnosť) tak naľavo, keď nie do kríža (2.možnosť), tak napravo prečo je to tak, radšej nebudem uvádzať, lebo by to niekomu spôsobilo druhú vlnu psychickej ujmy.
lebo som mala takú tašku kde som mala vrecko na mobil na tom páse tak keby to nosím napravej tak to mám vzadu....tak od vtedy nejak som zvyknutá nosiť na ľavej
napadlo ma presne to, čo @14 ... kabelku (ktorá nejde do kríža) mám na ľavom pleci, a tašku s dlhým ramienkom, ktoré ide krížom, mám na pravom pleci, čiže mi "visí" zase na ľavo. Pri pravej ruke proste musím mať voľno, nech s ňou môžem robiť, čo potrebujem, keď som praváčka
taska cez plece? akoze ,,kabelka,, alebo taska, ktoru mas na ramene na jednej strane a visi ti na druhej? teda krizom? ja vsetko pproste mi visi na lavej strane, na pravej je mi to divne
Spolužiaci ma štvrtok chytili a odviedli ma toaletu.
Ruky mi za chrbtom spútali a prinútili ma ľahnúť si.
Jeden z nich si dal dole nohavice a vykadil sa mi na ksicht. Hovno som mal všade. V ustach, v nose, v ušiach, vo vlasoch. Samozrejme, že som sa na mieste dogrcal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
inak nosim na lavej strane
alebo takto
keď do kríža (1.možnosť) tak naľavo, keď nie do kríža (2.možnosť), tak napravo prečo je to tak, radšej nebudem uvádzať, lebo by to niekomu spôsobilo druhú vlnu psychickej ujmy.
čo máš so mnou za problém?
a prepac za tu debilnu narazku v @14
jj, prepáč za narážku v @14
Spolužiaci ma štvrtok chytili a odviedli ma toaletu.
Ruky mi za chrbtom spútali a prinútili ma ľahnúť si.
Jeden z nich si dal dole nohavice a vykadil sa mi na ksicht. Hovno som mal všade. V ustach, v nose, v ušiach, vo vlasoch. Samozrejme, že som sa na mieste dogrcal.
Potom sa postavil a vyčural sa mi tvár a ...