Ako ste na tom s konzumovaním tatárského bifteku? Lebo ja osobne nechápem, ako to niekto môže dať do úst, aj s tým surovým žĺtkom, tak ma zaujíma, aký máte na to názor vy?
tiez sa mi to hnusilo, ale raz sme sa dost opili a kamarat to objednal, ze pozyva. a nebolo by slusne odmietnut, ked uz za to dal 20 eur, tak som to musel ochutnat. a zachutilo mi
Mne sa to vždy trochu hnusilo a bála som sa jesť surové mäso a vajcia. Ale kolegovia o tom hovoria ako o čomsi úžasnom takže určiť by som rada ochutnala
Začala som ho jesť a obľubovať ešte predtým, ako som vedela z čoho to je.
Zistila som to až u babky, kde som asistovala pri príprave a bola som zhrozená. Ale aj tak som sa k nemu vrátila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Mne skôr robí problém dôverovať personálu že dodržiavajú 100% hygienu ktorá je tak nutná hlavne pri tataráku.
Ale len od tatinka, z reštaurácií sa bojím.
Zistila som to až u babky, kde som asistovala pri príprave a bola som zhrozená. Ale aj tak som sa k nemu vrátila.