Čaute ...
Na začiatku mesiaca som podala žiadosť o zrušenie účtu ( študentského )
v Tatra banke.. Povedali mi , že účet bude zrušený do konca mesiaca a zvyšné peniaze budú prevedené na druhý účet ( Prima banka )
Chcem sa opýtať , pretože som to nenašla
ja som to absolvoval pred par rokmi a bola to otazka max. tyzdna, teraz som si vsimol, ze si to riesila na zaciatku mesiaca a nejde mi do hlavy preco v TB, ked si z nej odchadzala.
Po spravnosti by to malo byt tak, ze Prima banka, teda banka do ktorej prestupujes by mala vsetko vybavit za teba. Ak si to robila manualne teda ty sama a prisla si do TB, poziadala si o zrusenie, isla do Primy a zalozila novy ucet a pod. je mozne, ze to bude a asi aj trva dlho.
@beboo
Ja ti napíšem skúsenosť so Slsp. Mali mi po zrušení účtu vrátiť niečo cez 5 eúr. Prešli 6 mesiace a dodnes ich nemám. Pred zrušením účtu mi totiž kázali vybrať si všetky peniaze a nechať tam len toľko, aby to vystačilo na vyplatenie posledného poplatku za vedenie účtu a ešte neviem čo, tak som tam nechal 13 eúr. Ty si si mohla takisto vybrať všetky prachy a potom si zrušiť účet a nemala by si problém (pokiaľ tam nemáš milióny)..
@rhoy vedenie štud. účtu je zadarmo bez poplatku , ruší sa to preto mesiac , lebo vraj oni nemaju záruku či som neplatila niečo kartou a pod , čiže ak by tam vznikol poplatok za to.. tak stiahnu ak nie maju peniaze preposlat na ten druhy ucet.. len sa bojim ze to do 1-veho nestihnu
@beboo hlavne že je bez poplatkov a bol som v minuse 0,10centov lebo som vyberal z bankomatu a za mesiac som im bol už dlžný 9€ čo mi prišla upomienka že ked to nezaplatim zrušia mi učet tak ak ti ho nezrušia normalne si vlož na učet nejake okruhe čislo cele to vyber a do mesiaca ti učet zrušia
no ja neviem, ale ja som sa kartou naplatila dost (a to aj cez paypal a v zahranici) a okamzite boli peniaze zuctovane - tzn. by to videli, ze nejaka platba prebehla. to skor ty by si sa mohla dostat do pruseru, keby sa peniaze zavinkuluju, takze mi to nejde do hlavy tato TB logika, ale dobre no. dobre vediet, co ma caka, ked k nim pojdem rusit ucet ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Po spravnosti by to malo byt tak, ze Prima banka, teda banka do ktorej prestupujes by mala vsetko vybavit za teba. Ak si to robila manualne teda ty sama a prisla si do TB, poziadala si o zrusenie, isla do Primy a zalozila novy ucet a pod. je mozne, ze to bude a asi aj trva dlho.
Ja ti napíšem skúsenosť so Slsp. Mali mi po zrušení účtu vrátiť niečo cez 5 eúr. Prešli 6 mesiace a dodnes ich nemám. Pred zrušením účtu mi totiž kázali vybrať si všetky peniaze a nechať tam len toľko, aby to vystačilo na vyplatenie posledného poplatku za vedenie účtu a ešte neviem čo, tak som tam nechal 13 eúr. Ty si si mohla takisto vybrať všetky prachy a potom si zrušiť účet a nemala by si problém (pokiaľ tam nemáš milióny)..