Ide oto že chcem si založiť účet v banke len neviem kde lebo čítal som v TB že sa platí ya študentský 37 centov / mesiac , vo VUB je zdarma ale platí sa za výber z bankomatu zase 20centov
ked chces studentsky ucet, daj si Slovensku sporitelnu... ucet je vedeny zdarma, minimalny vklad je fakt minimalny, vyber z hocijakeho bankomatu na Slovensku zdarma, vyber z bankomatov v Europe v skupine Erste Bank tiez zdarma, internetbanking zdarma.... odporucam
Slsp... ucet pre mladych platis 9 korun mesacne zdarma internet mobil banking. Co sa tyka poplatkov v banke chysta sa novela zakona ktora ma obsahovat zrusenie vsetkych poplatkov...neviem ako to bude. Ale na tvojom mieste rozmyslaj o dvoch veciach ktory bankomat mas najblizsie tvojmu domu, pripadne aky ucet ma tvoj zamestnavatel (niekedy sa stane ze ak mas odlisnu banku ako zamestnavatel peniaze pridu aj o 3 dni neskor)
TATRA BANKA! jednoznačne.. mám tam účet a som nadmieru spokojný.. tých 10sk mesačne ako poplatok je fakt smiešna suma.. oproti tomu sú to super služby, všetko zadarmo..
Ja v tom veľký rozdiel nevidím, vedenie účtu je všade za nízku sumu a poplatky za výber/vklad sú všade, takže je to jedno.
Hlavne sa rozhoduj podľa toho, že ktorá banka má bankomaty v blízkosti tvojho bydliska/školy, aby si nemusel vyberať peniaze z cudzieho bankomatu, to je všade drahé
a podla mna lepsie platit 37 centov mesacne za vedenie uctu a vsetko zadarmo, ako 20 centov za kazdu platbu kartou ci co to vravis.
mimochodom ak zaplatis za mesiac viac ako 4 krat kartou v obchode, cize 5x a viac za mesiac, tak mas zlavu a miesto 37 centov platis 0 centov, cize ked kazdy tyzden pouzijes v tatrabanke kartu minimalne raz + jeden tyzden za mesiac dva krat, tak uz mas zadarmo ucet.
ja si pôjdem založiť účet do tatrabanky, lebo vo vub som sa raz zmienila, že chcem účet u nich a odvtedy mi tá ženská volávala dva-tri krát do týždňa a nevedela pochopiť, že na to nemám čas. tak mi to zhnusila
VUB - ked som doniesol potvrdenie o tom ze som student mam vsetko zadarmo - ale ked som prekrocil 6 vyberov za mesiac chceli odomna poplatok niake centy kolko neviem...
nevadilo mi to obtazuje ma v poslednej dobe len limit na karte vyber ale to je vecou birokracie
pri vybere banky treba zvazovat rozne faktory. Kolko ma bankomatov, pobociek, cena, poplatky a atd...a tieto si porovnat s inymi bankami. Najsilnejsi hraci su SLSP, CSOB, TB a VUB takze by som si rozhodne vybral niektoreho z nich...
jednoznacne tatrabanka...ucet vedeny vdaka frekvenciam platieb bude zadarmo, povolene precerpanie 500 eur, kreditna karta s tiez celkom slusnym debetom, internet banking zadarmo /imho najlepsi na slovensku/, sporiaci ucet - perfektna to vec pre mna, smska o kazdom pohybe na ucte zadarmo, uver poskytnuty absolutne bez problemov... vyse roka nie som student a stale mam studentsky ucet, no parada...
ja čo platím aj každý deň v mesiaci kartou mám vedenie zadara, tým pádom aj všetko zadara, pekná karta k tomu, sporiaci systém, výbery z bankomatov, notifikačné správy, no čo viac si želať...som tam zatiaľ spokojná a účet vo VUB po tom, ako mi na ňom dôjdu peniaze, idem zrušiť.
neviete mi poradiť, či sa platí nejaký poplatok vo vub za zrušenie start konta?
momentalne jednoznacne vub banka, mam to potvrdene od nestranneho cloveka co sa v tom vyzna. samozrejme len s porvrdenim o navsteve, lebo mas aj vedenie aj poplatky zadarmo. a nemyslim si ze toto je miesto kde sa dozvies kompetentnu odpoved.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale zdá sa mi, že v TB je to výhodnejšie, lebo tam máš aj taký sporiaci účet k tomu a tak
kdežto ale VÚB má krajšie karty
Hlavne sa rozhoduj podľa toho, že ktorá banka má bankomaty v blízkosti tvojho bydliska/školy, aby si nemusel vyberať peniaze z cudzieho bankomatu, to je všade drahé
a podla mna lepsie platit 37 centov mesacne za vedenie uctu a vsetko zadarmo, ako 20 centov za kazdu platbu kartou ci co to vravis.
mimochodom ak zaplatis za mesiac viac ako 4 krat kartou v obchode, cize 5x a viac za mesiac, tak mas zlavu a miesto 37 centov platis 0 centov, cize ked kazdy tyzden pouzijes v tatrabanke kartu minimalne raz + jeden tyzden za mesiac dva krat, tak uz mas zadarmo ucet.
teraz som si založil učet,dufam že budem spokojný
nevadilo mi to obtazuje ma v poslednej dobe len limit na karte vyber ale to je vecou birokracie
ja ho tam mám "už" skoro dva týždne a zatiaľ som spokojná!
Ale teraz som si zalozil este ucet v mBank lebo davaju embosovanu VISA classic.
@freedomko treba citat obch. podmienky
@Cabicabi co robis vo VUB (TS)
pri vybere banky treba zvazovat rozne faktory. Kolko ma bankomatov, pobociek, cena, poplatky a atd...a tieto si porovnat s inymi bankami. Najsilnejsi hraci su SLSP, CSOB, TB a VUB takze by som si rozhodne vybral niektoreho z nich...
tak slsp... a ked nebudes tak tb..
ja čo platím aj každý deň v mesiaci kartou mám vedenie zadara, tým pádom aj všetko zadara, pekná karta k tomu, sporiaci systém, výbery z bankomatov, notifikačné správy, no čo viac si želať...som tam zatiaľ spokojná a účet vo VUB po tom, ako mi na ňom dôjdu peniaze, idem zrušiť.
neviete mi poradiť, či sa platí nejaký poplatok vo vub za zrušenie start konta?
"zadarmo všetky poplatky za platbu platobnou kartou u obchodníka"
ako mozes mat zadarmo poplatok? to akoze v inych bankach zaplatim za to, ze mi vyrubia poplatok ale tu ho musim platit zadarmo???