Aký máte názor na Tatralandiu? Chystám sa tam toto leto ale čítala som a počula, že služby sú tam hrozné a je tam špinavo a celkovo neochotní ľudia sú tam a že NIKDY VIAC
stredu som tam bola je tam v pohode a nevidela som tam nic spinave akurat za 18e by som nesla keby tam neboli tie zlavnene listky vtedy... 18e to hodnotu nema podla mna
bola som teraz v sobotu, celkom v pohode to bolo, ale za 18 e nie, ja som mala ten kupón, takže sme išli za 5 ečka, to sa ešte dá v poho akurát že teplé bazény narvaté boli, keďže bolo chladno a predpokladám, že keď je teplo tak aj na tobogánoch bývajú riadne fronty.... a služby neviem, najesť sme sa boli vo westernovom a tam je sú milý ľudia A nezdá sa mi, žeby tam bolo špinavo
ja tatralandiu milujem!!! bola som tam už minimálne 5krát, asi aj viac a nikdy som neodišla s tým, že sem sa už nevrátim (ako napríklad aquapark v poprade)
mne sa tam páči, mám rada tobogány, aj teplú vodu aj veľa iných aktivít mimo kúpania.
jesť som tam nejedla, vždy sme si doniesli niečo svoje, lebo ja nie som typ, čo sa v lete napcháva vyprážaným syrom, alebo hamburgerom.
Tak ja som asi bola slepá či čo... Minulý rok sme boli na dovolenke v LM a do Tatralandie sme chodili každý deň (permanentka) a mne sa tam veľmi páčilo. Nepamätám si,že by som bola kvôli niečomu pobúrená alebo šokovaná(ťo sa týka čistoty okolia a ochoty personálu-práve naopak) A predražené je na Slovensku úplne všetko,takže už som viac menej zvyknutá. Asi to bolo tým,že milujem tobogany a nevadilo mi vyčkať ani ten najdlhší rad kvôli jednej jazde, takže ja som bola spokojná. Asi len nemám také nároky alebo čo. Fakt neviem.
tiez som tam bola len raz, ale chystam sa znova toto leto!!!naprask na tobogany je jasne,ze tam je...ale stoja za to si myslim...a ako tu bolo spomenute...milion x lepsie ako v poprade...tam to bolo o nicom...a vnutorne bazeny su tiez fajn,...len skoda,ze vtedy,ked sme boli my, dosla nejako vsade cokoladova zmrzlina a celkovo je jasne,ze ked je riadne teplo + vikend k tomu= veeeeela ludi
V lete je to tam hlava na hlave. Preplnené poliakmi.AK nikomu nevadí na jeden tobogán čakať hodinu tak nedbám.. Je tam draho. V vnútri.. človek si nemá, kde nechať veci.. Čiže ak niečo chce musí bežať naspäť do šatne... Je tam pekne.. negatíva som už napísala.. Keď máš zľavu je to pecká sa tam celý deň vyblázniť.. ale inak nula bodov.. naposledy sme dve hodiny stali v rade pred vchodom
bola som tam tento víkend...a môžem si len pochvaľovať ...odporúčam prísť skôr, ak sa chcete vyhnúť "hlave na hlave v bazénoch"...my sme prišli o takej pol 10...do takej druhej pohodička, ale neskôr strašný nával...odporúčam aj saunový svet...oddýchla som si ako už dávno nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ako tá žumpa, ktorú nazývajú aguapark môžu rovno zatvoriť.
a ináč o ničom
mne sa tam páči, mám rada tobogány, aj teplú vodu aj veľa iných aktivít mimo kúpania.
jesť som tam nejedla, vždy sme si doniesli niečo svoje, lebo ja nie som typ, čo sa v lete napcháva vyprážaným syrom, alebo hamburgerom.
Toľko môj názor.