čauko chcem sa opýtať koľko by cca stálo také maličke tetovanie po boku prsteníka ( prsteníku?? ) nápis: Believe ? alebo maličké = ? najlepšie Spišská Nová Ves a Poprad a poprípade odporučiť aj nejaké to štúdio dakujem
podľa mňa ti tu ľudia radia dobre, fakt je to sprostosť, si v puberte hraješ sa na staršiu, chceš sa zaradiť preto si vyberáš otrepané námety ktoré má 3/4 zazobaných pubertiakov, o pár rokov to oľutuješ, pretože si pomyslíš že si bola len ovca a nemala si vlastný názor. ale ešte pred tým napíšeš status na fb, že máš vlastné názory a nemieniš si diktovať niekým iným. Ach áno, dobre to poznám a vravím: Počkaj, alebo si daj niečo rozumejšie poprípade si nechaj poradiť, ak to tetovanie strašne chceš. Ale i tak 14 rokov? som zvedavý kde tento svet """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""dospeje"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" takýmto spôsobom
Ja by som si asi jebol na hrud' Cesta bez prekážok nevedie nikam myslím že je to originálnejšie jak skapaté motýle a pičoviny po nohách stehnách a krku..
No ja sa prikláňam ku všetkým ostatným, naozaj si za pár rokov povieš, že tetovanie ti k šťastiu netreba a možno aj keď teraz ti to príde nemožné tak sa môže stať, že prehodnotíš úplne aj to čo by si chcela robiť a nie vo všetkých zamestnaniach tolerujú tetovanie na viditeľnom mieste. Ja by som si ho tam určite nedávala, keď chceš tetovanie tak radšej niekam, kde ho ľahko ukryješ. A k tej cene môže to byť rôzne, záleží aký cenník má tatér. Niektorí proste za tetovanie pýtajú 30 eur a doplácaš si potom za veľkosť a iné veci alebo to majú podľa veľkosti no je to veľmi individuálne. Keď budeš mať 30 eur nemalo by ťa nič prekvapiť, ale naozaj zváž to miesto, aby si zbytočne neľutovala
natom mieste mám aj ja... 30 eur som zato platila..ale nedavaj si to tam pokial to fakt neni niekto kto vie dobre tetovat pretoze nato miesto sa to tazko robii dost.. len by ti to zbytočne pokazil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
lebo o rok-dva si povieš čo za pičovinu si si to dala a ešte na také viditeľné miesto.
ale ta žeby ma potom naháňali tvoji rodičia,tak to radšej nie