@sorejulien asi uprostred noci nie je najľahšie zháňať niekoho, kto ti bude robiť súkromné taxi?? alebo sa ani nemá s kým dohodnúť, bože, toto je reakcia...
@sydney5 za 5.8 km trasu no neviem - ale ja by som to prešiel aj pešo pretože spoje sú len do 23:00 a od 4:30 ... minimálne to bude stáť 3.5 eur cez prima taxi ... ja osobne by som sa vykašľal platiť za taký kúsok toľko peňazí
bože ľudia...ja keď som išla 1x do BA tak som si brala taxi od mlynských nív na šafko absolútne som nemala tušenia kde som ani kde potrebujem ísť a taxi bol tým najlepším riešením, žiaden stres, obavy že zle trafím a potom nebudem stíhať etc.
ľahko sa niekomu hovorí, že to sa dá aj peši, aj mhd keď pozná BA...
jasné, že chodia aj v noci... dokonca mám skúsenosť, že v noci je ťažšie sa dovolať do nejakej taxislužby ako cez deň, lebo majú vyťaženejšie linky, preto je dobré mať v zálohe viac čísiel.
@sydney5 bóže ideš prvý krát v noci von? či čo ... sa na to radšej vykašli a prídi cez deň už len na teba čakajú kedy prídeš aby ťa mohli klepnúť po hlave a predať na súčiastky ... nerozumiem luďom, ktorí sú paranoidní
@luc.ka nepoznám túto aplikáciu, ale nenašla som nikde napísané že ako funguje
videla som že chodia nočáky, ale ja musím ešte prestúpiť, a ešte ísť pešo ... tak si nemyslím že to je bezpečné
Ak mas smartfon, si to rovno stiahni a uvidis ja uz taxikmi nechodim, ale tam to najde tvoju polohu, a mas tam rovno moznost objednat taxik, najde ti to najblizsi a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
čo tak aplikácia hopin?
Ty v akej chorej bubline zijes?
a ešte tie taxíky chodia aj v noci?
ľahko sa niekomu hovorí, že to sa dá aj peši, aj mhd keď pozná BA...
jasné, že chodia aj v noci... dokonca mám skúsenosť, že v noci je ťažšie sa dovolať do nejakej taxislužby ako cez deň, lebo majú vyťaženejšie linky, preto je dobré mať v zálohe viac čísiel.
V noci tazko zohnat taxik iba v piatok/sobotu, ale urcite si zozen viac cisel.
A ako tu uz bolo spomenute - aplikacia HOPIN je vyborna, ani volat nemusis
Z hlavnej stanice chodia nocaky do celej ba, ak si pozries trasy a casy, nemusis sa ich az tak bat...
videla som že chodia nočáky, ale ja musím ešte prestúpiť, a ešte ísť pešo ... tak si nemyslím že to je bezpečné
Ak mas smartfon, si to rovno stiahni a uvidis ja uz taxikmi nechodim, ale tam to najde tvoju polohu, a mas tam rovno moznost objednat taxik, najde ti to najblizsi a tak
a nie to bola otázka