Potrebujem súrne poradiť o tom, či nepoznáte nejaký dobrý spôsob, ako sa učiť vzorce, zapojenia a zákony. Som v druháku na priemyslovke v odbore elektrotechnika a kedže som už raz prepadol práve z hlavného predmetu nechcel by som si to zopakovať. Neviete
Tak tu ti viem poradiť len jedno. Snaž sa tie zapojenia pochopiť. Ak začneš rozumieť celému systému zapojenia, tak si schémy nebudeš musieť pamätať, ale nakreslíš ich sám od seba. Viem to s vlastnej skúsenosti. Mali sme jedného blbého profáka, ktorý od nás chcel aby sme mu kreslili celé zapojenia zosilňovačov, klopných obvodov atď., ale hlavná vec, že nič nevysvetlil. Potom prišiel druhý profák ktorý nám vysvetlil všetky voltampérové charakteristiky atď. a teraz už tomu rozumiem. Všetko tam má svoju logiku. Čo sa týka tých vzorcov tak to už je ťažšie. Aj tie majú svoju logiku len je ju ťažšie pochopiť, tu už musíš mať dobré znalosti z matematiky. No pravdaže základné vzorce sa musíš naučiť. Na vzorce sú najlepšie ťaháky. Ak si chceš doplniť znalosti s elektroniky tak: nika.informacie.sk – ale tam je len elektronika, elektrotechnika tam nieje.
Dobrý deň som spolu dramaturg relácie STV Reportéri juniori a hľadáme nových prispievatelou pripadne reportérovu do nasej reakcie. Jedna sa o konkrétne problémy mladých ľudí od 15 do 20 rokov nie všeobecné ale konkrétne tzn. že takýto prípad, absurdita, nezákonnosť proste témy s konkrétnym príkladom. Ak mate záujem pošlite mi prosím mail alebo vaše telefónne číslo ja sa vám ozvem. Dakujem
Ak chceš vedieť zapojenia, snaž sa ich pochopiť. keď pochopíš tie jednoduchšie, tie ťažšie už nebudú až taký problém. Ja som tak vyštudoval strojnícku priemyslovku PS: ak chodíš na SPŠE do Košíc, tak pozdravuj Ocelíka
neuc sa mechanicky..lebo ked sa ucis mechanicky tak to aj tak po pisomke zabudnes.snaz hladat vo vsetkom suvislosti..co a ako .co bez coho nemoze byt.ja som chodil na SPS do LV(elektrotechnika)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Mail : viktor.freso@stv.sk
majte sa mi. >>>> toto ma zabilo hej my si to aaaj tak po vyyychodňarsky čítame