ahojte mam taky problem s vyberom darceka pre frajera a preto by som bola rada keby ste mi dali niake typy, napr chalani co by ste chceli dostat od svojej baby k 18 ale nieco hmotne
mozem hovorit len co by potesilo mna, ale co tak privesok na kluce s nejakym mylim textom ("Lubim ta", a pod.), alebo tricko s nejakym veselym napisom (ale nie "I am with stupid", tie by mali davat chalani babam alebo hrncek s vasou spolocnou fotkou, alebo spolocnu fotku len tgak zaramovat... ale myslim, ze cokolvek ho potesi.
mna by urcite potesila nejaka malickost, roste uy len to ze si na mna spomenula aj plysak by mi urobil velku radost alebo aj nejake drevnne gorale na krk alebo tak
na 18ste narodeniny to musi byt nejaka riadna haluz..pre chalana...hmm..no neviem,mne sa tiez po 2r. tazko kupuju darceky..ale mojho draheho potesi vzdy vsetko..teda spon sa tak tvari..ak ho mas skutocne rada a myslite to spolu vazne,tak co keby si mu kupila striebornu obrucku a do vnutra dala vyrit napr. Z+P (Zuzka + Peter),alebo I LOVE YOU..
vselico to moze byt..mna by osobne taky prsten velmi potesil..cmuk
Sweetvicki: pekny napad, ale hodi sa podla mna tak na zasnuby a este jedna vec. s velkostou prstou casto byva problem..
urcite som proti darcekom ako vonavky, slipy a trenky, viac napadita je kravata s nejakym hezkym vzorom (ale to musi mat ku kravatam vztah) Ondyho napady so spolocnymi fotkami sa mi pacia.
alebo mu uvar jedlo/upec kolac. viem, vyzera to obycajne ale mozno je prave ten typ, u kt.laska ide aj cez zaludok. a je to originalne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Drzim palce pri vybere.
ak nemas doma tlaciaren ,fotky ti urobia aj vo fotoateliery a tie budu fakt vymakane.
nejake krasne pradielko , satka a pod....
podla mna sa tomu potesi
a ked nechces cely kalendar postaci aj jeden obrazok a pod tym kalendar s mesiacmi na rok 2007.
To si vies urobit aj v exceli
alebo co ja viem
Grag-on - tie hodinky od cartiera bol duchaplny napad
vselico to moze byt..mna by osobne taky prsten velmi potesil..cmuk
urcite som proti darcekom ako vonavky, slipy a trenky, viac napadita je kravata s nejakym hezkym vzorom (ale to musi mat ku kravatam vztah) Ondyho napady so spolocnymi fotkami sa mi pacia.
alebo mu uvar jedlo/upec kolac. viem, vyzera to obycajne ale mozno je prave ten typ, u kt.laska ide aj cez zaludok. a je to originalne.