takže, som tretím mesiacom na vysokej škole a zatiaľ som sa nikde nezaradila..kedže som zmeškala všetky zoznamovacie pivá a náš odbor nie je rozdelený do krúžkov a vlastne nemám pravdepodobne s nikým rovnaký rozvrh, miesto intráku som na byte s rodinou..p
fú, no to vyzerá, ako keby si si fakt veľa možností zabila. teraz je ako vhodná cesta pre introverta nejaká záujmová činnosť... nejaké dobrovoľníctvo na škole, kde spoznáš ľudí
prípadne ja som spoznal pohodových ľudí aj na angličtine, po ktorej sa vždy išlo do čajovne
išiel by som asi touto cestou, nájsť si niečo, čo ťa bude baviť a napĺňať, a tam spoznať nových ľudí postupne časom. nie vždy to môže niekam viesť, ale dačo sa hádam podarí
ja som sa s najsuper ludmi zoznámila až v 2,3 ročníku ináč som sa cítila prvé mesiace sama ako prst. radiť neviem,možno knižnica,školske aktivity (prednašky, ktoré su dobrovolne,mimo vyučovací proces) my tu máme rozne kluby ešte a tak. ináč aké mesto ?
Ku mne sa na vyske dali dvaja typci do reci sami, a cele tri roky sme boli kamarati co sa vacsinu casu bavili len medzi sebou...
Samej by ma nebavilo sa k niekomu sama prihovarat, a tak, v tom som mala stastie.
Ono kazdy introvert raz zapadne niekde.. neskor ale aj tak
no študujem v prahe síce veľké mesto, ale hm.. :/ túžila som tu ísť už od prvého ročníka na strednej- tie možnosti! ale ak nemám ľudí, tak to nie je také úžasné..síce som na byte so sesternicou, ktorá mi je veľkou oporou, ale nie je to také to BFF aké by som chcela @trtken hah, tiež si hovorím, že aspoň sa budem venovať štúdiu
ja som v takom "stadiu" introverta, ze na podobne udalosti nechodim a podobne zalezitosti neriesim co robi moj zivot tazkym, ale takym ako ma byt, takze to prijmam
@simarejdy To nevadí, že s nikým nemáš spoločný rozvrh, skús sa dať aj tak s niekým do reči, nikdy nevieš, čo z toho vznikne a aspoň ti tie hodiny budú rýchlejšie ubiehať. V škole sa dá spoznať kopa fajn ľudí, len treba byť trochu iniciatívnejší (poznám, problém introvertov). A čože to študuješ v Prahe ? Ja som už tretím rokom tu a tiež tu mnoho ľudí nepoznám, ale aspoň sa môžem konečne viac venovať sebe, čo napríklad doma až tak moc nešlo. Určite máš nejaké hobby, pri ktorých sa dajú tiež spoznať ľudia. Ak chceš, kľudne môžme vybehnúť na pivko alebo niekde, ale až po Vianociach .
@tenario ja podobne som prisiel na vysku studovat a nie si hladat kamaratov ale nie sranda musi byt... tiez nejak nevyhladavam kavicky a aktivity, nejak mi to nechyba, samozrejme mam kamosov a kamosky v odbore, ale skor na "profesionalnej urovni" ze spoluziaci jednoducho povedane. inak mam v p**i
neviem, ja som sa vždy s babami zoznámila hneď počas prvej prestávky keď sme šli do bufetu a rozkecali sa o banalitách, ale zas do školy si nechodím hľadať bff :letim:
introvert bývajúci mimo intráku ( hlavného centra diania väčšiny spolužiakov) je veľmi zlá kombinácia...nič to, spoločných akcií budete mať ešte kopu a tým príde i kopa príležitostí na zoznamovanie....aspoň cez deň sa snaž pohybovať na študetnmi frekventovaných miestach...daj si trebárs od spolužiakov vysvetliť nejaké učivo, požičaj si poznámky, ....nepotrebuješ zaujať celý dav, stačí aspoň pár jedincov, ktorí si budú pamätať že existuješ...či si tak nájdeš človeka akého hľadáš nie je isté, ale tak za pokus nič nedáš...ak sa pohybuješ len na trase: byt - prednáška a naspäť, v očiach druhých budeš vždy len čudáčkou...o tvojej existencii možno aj budú vedieť, ale nebudú ťa tak mať nikdy možnosť lepšie spoznať
@simarejdy Ja to mam podobne.... na zakladke a na strednej som bol vždy v partií a mal som dosť kamarátov, a ked som prišiel minulí rok do Prahy tak nič, všetci si tu riešia seba...
Na VŠ to už je asi tak, už to nikdy nebudu take kamaratstva ako na strednej alebo zakladke,... čo je dost smutne si myslim. Ja som tu už vyše roka a nemam ani jedneho kamarata zo školy, kamaratov tu nejakych mam, ale nie su zo školskeho prostredia, btw na aku chodiš VŠĚ ? Karlovka ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Tiez to tak mam v Brne
prípadne ja som spoznal pohodových ľudí aj na angličtine, po ktorej sa vždy išlo do čajovne
išiel by som asi touto cestou, nájsť si niečo, čo ťa bude baviť a napĺňať, a tam spoznať nových ľudí postupne časom. nie vždy to môže niekam viesť, ale dačo sa hádam podarí
Samej by ma nebavilo sa k niekomu sama prihovarat, a tak, v tom som mala stastie.
Ono kazdy introvert raz zapadne niekde.. neskor ale aj tak
Na VŠ to už je asi tak, už to nikdy nebudu take kamaratstva ako na strednej alebo zakladke,... čo je dost smutne si myslim. Ja som tu už vyše roka a nemam ani jedneho kamarata zo školy, kamaratov tu nejakych mam, ale nie su zo školskeho prostredia, btw na aku chodiš VŠĚ ? Karlovka ?
A tak asi este pockam, prejdem skuskovym a potom uvidime, ci co sa s tym bude dat robit