@777janka777 Prepáč, ale ta úprava. To nevyzerá na človeka, ktorý by mal zvládnuť hociktorú VŠ. Písať spisovne je podľa mňa povinnosť, nie len vtedy keď sa ti to hodí. Mala by si si po sebe prečítať a opraviť preklepy.
ako pre koho. ja som na farmácii a je tu teda čo robiť. mňa chémia bavila vždy oveľa viac ako biológia, ale aj tak si myslím, že farmácia je ťažšia ako medina. neurážam medikov, keďže som tam neštudovala ale pre mňa by bolo tisíkrát horšie a ťažšie bifliť na na medicíne ako mať 5 rokov všelijaké chémie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Farmácia je ľahšia chodím na zdravotnú školu a mám kamarátov na odbore FL takže preto viem (a ja som očný optik) ale farmácia je ľahšia
ako pre koho. ja som na farmácii a je tu teda čo robiť. mňa chémia bavila vždy oveľa viac ako biológia, ale aj tak si myslím, že farmácia je ťažšia ako medina. neurážam medikov, keďže som tam neštudovala ale pre mňa by bolo tisíkrát horšie a ťažšie bifliť na na medicíne ako mať 5 rokov všelijaké chémie
palec hore
sa mi hrozne páči táto teória, že všetko, čo je v ba je automaticky horšie/ľahšie/podradnejšie ako v čechách/bárde inde