Kedže som zistil že tohto druhu death metalu mám najmenej a pred pár dnami tu celkom dobre jednému kolegovi poradili blackmetalove skupiny verím s malou dušičkou že mi tu niekto tiež poradí..... a ked myslím tech death tak mi sem pls nepíšte Cannibal Cor
@barky ja už neviem, vravím, príliš veĺa napočúvaného žiaľ nemám, lebo akosi nie som schopná napočúvať ani len to posťahované (a nie vždy mám náladu na death)
každopádne, toto fórum by som si mala zazáložkovať, keď budem chcieť rozšíriť obzory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@mielikki mam svoj hudobny svet a v nom iny rebricek ako beznyclovek ty volaco nasyp
skus inak Trepalium, Textures, Hacride, The Faceless, Gorod a co ja viem TesseracT ale niektore su menej death a viac prog-tech
a.. neviem, či mám dačo také, čo nepoznáš, zas veĺký rozhľad nemám :/ , ale čo tak Avulsed?
každopádne, toto fórum by som si mala zazáložkovať, keď budem chcieť rozšíriť obzory
A ešte Nervecell tých technický prvkov tam nie je veľa, ale je to exotika. Sú zo Spojených Arabských Emirátov.
@mielikki zaloz
@paracelsus ten Arsis nepoznám dik